Şimdi Ara

bu sisteme ekran kartı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    sogutucu: HYPER 212 EVO
    RAM: 4 gb RİPJAWS DDR3 1600 MHZ CL9 1.5 V TEK NODUL
    ANAKART: ASUS M5A99FX 2133MHZ
    HARDDİSK: 1 TB BARRACUDA
    KASA: HAF 912 PLUS GX 80 PLUS 750W ATX SİYAH KASA

sistemimi 6 ay önce topladım vatan bilgisayardan eski ekran kartımı kullanıyordum (r4850 256 bit) suan bozuldu kartım. yeni ekran kartı alıcam bu sisteme uygun ekran kartı tavsiyelerinizi bekliyorum yeni cıkan oyunları oynayabilecegim fiyatı en uygun kart hangisidir?

not: forumda yeniyim ilk konum bu hatalarım varsa affola..

• Hocam sistemin guzel anakartin sahane 8350 alsaymissiniz keske..bunu gecelim 7870 iyidir..butceniz nedir r9 seriside alabilirsiniz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alırken param bu kadarına yetmişti. bütcem maksimum 500 lira. bide bişey sorcam bu anakartta oc nasıl yapılıyor
  • Cevap verirken cevapla butonuna basarsaniz yorumumda daha hizli donebilirim..o anakarti kullanan cok bilgili abimiz var ona yonlendireyim 4.6 kafadan yaparsin..bu arada 7870 yada R9 270x al..270x alsan super olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panmordeczka -- 9 Mayıs 2014; 14:49:16 >
  • tamam kardeş çok tesekkür ederim
  • connectingg C kullanıcısına yanıt
    Ben şuan 7870XT kullanıyorum Sapphire'nin fakat AMD R7 270x alman daha uygun olur bence sonuçta daha güncel bir kart.
  • 7870 de yeterli gelecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi...
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bütçe 500 ise 270x.eğer daha çıkarım dersen gtx 760
  • sistem ve bütçeye göre bence de 270x uygun olur.powercolor kötü marka deniliyor ama geçen seneden beri ben şunu gördüm iyi marka denilen markalarda sorun çıkaran modeller oldu ve kötü denen markaların bazı modelleri çok daha pahalı modellerden güzel çıktı o yüzden sadece markaya takılmamak lazım modeli daha önemli.
  • connectingg C kullanıcısına yanıt
    asus r9 270x senın kartın dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headbanger_Kerry -- 9 Mayıs 2014; 16:26:14 >
  • Sistemin oldukça güzel.

R9 270x tam sana göre.
    520 lira seviyesindeler.
    4850'den bu ekran kartına geçmek, Toros'tan inip; 2014 corolla'ya binmek gibi gelecektir :))
  • Divx Planet kullanıcısına yanıt
    dediğiniz kart vatan da ve hepsiburada da 600 liranın üzerinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: connectingg

dediğiniz kart vatan da ve hepsiburada da 600 liranın üzerinde

http://www.vatanbilgisayar.com/r9-270x-dual-x-oc-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html#genel-bakis
  • Divx Planet kullanıcısına yanıt
    http://www.vatanbilgisayar.com/r9-270x-directcu-ii-top-4gb-gddr5-256bit--amd-radeon-dx112-ekran-karti.html

bunu kastediodun sandım kardeş :)

• Asus R9 270x Dc2 top alabilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.