Şimdi Ara

Bu sisteme anakart ve ekran kartı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

- P35 ya da P45 anakart marka model tavsiye?

- 9600GT - 8800GT marka model tavsiye?? (Ati ye sıcak bakmıyorum.)

- Kingston 2x1 Dual DDR2 800 CL4 Ram

- Seagate 250 GB Sata2 16 MB NCQ HDD

- Cooler Master RC-690 460 W Kasa

** Monitör Samsung T200 olacak.

Ekran kartı pasif soğutmalı düşündük, cafe çok toz tutuyor fan devirleri düşüyor bazen aşırı ses yapıyor.
    Kompresör vurunca bazen fanlar bozuluyor, yenisini almak dert. bu konuda da yardımlarınız bekliyorum.
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patronus -- 30 Ağustos 2008; 15:35:10 >

Mesela 9600 GT
    Arkadaşlar özellikle anakart, ekran kartı ve diğer parçalarla ilgili önerilerinizi bekliyorum??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patronus -- 30 Ağustos 2008; 15:41:59 >
  • ekran kartı için ati'ye sıcak baksan bence iyi olur nvidia bugün var yarın yok :) senin işini en iyi hd 3850 ultimate versiyonu var pasif soğutmalı ondan iki tane alıp cross-fire yaparsan iyi performans yakalarsın, ama pasif soğutuculu ekran kartı görüntüde pek memnuniyet sağlamıyor hele ki t200 monitor alıcam diyon ben şahsen hd 2600 xt 'nin crossfire lı pasif soğutmalısını kullanıyordum daha önce ve ekranda t200 ün selefi sayabileceğimiz 226 bw olduğundan görüntü çok kötüydü bir tecrübe olarak bir kenera yaz derim
    HIGH POWER 750W (HPS-750GD-F14C) **
  • Beyler yarın siparişler verilecek yardımcı olsanız??

Orjinalden alıntı: xander

ekran kartı için ati'ye sıcak baksan bence iyi olur nvidia bugün var yarın yok :) senin işini en iyi hd 3850 ultimate versiyonu var pasif soğutmalı ondan iki tane alıp cross-fire yaparsan iyi performans yakalarsın, ama pasif soğutuculu ekran kartı görüntüde pek memnuniyet sağlamıyor hele ki t200 monitor alıcam diyon ben şahsen hd 2600 xt 'nin crossfire lı pasif soğutmalısını kullanıyordum daha önce ve ekranda t200 ün selefi sayabileceğimiz 226 bw olduğundan görüntü çok kötüydü bir tecrübe olarak bir kenera yaz derim

cafe işletcekse bence crossfireye gerek yok ama kişisel kullanımsa katılıyorum... hd3850 olabilir...
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.