Şimdi Ara

bu sistemde psu yetersiz kalır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eski ekran kartım 9800 gt sınırına kadar ocli şuan sıkıntı yok kartımı değiştircem zotac amp gtx670 alcam psu high power absolute 650w 80 + psu var problem çıkarmı acaba

amd phenom II x4 965 4.1 voltajsız
    asus m5a97 evo
    corsair vengeance 8 gb 1600 2*4
    zotac amp gtx 670 (almak istediğim)
    lg dvd rw
    1 tb seagate hdd
    2 adet fan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master93 -- 19 Aralık 2012; 14:33:53 >

• Fazla bile gelir, imzamdaki sistemi ben sorunsuz kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01myavuz

Fazla bile gelir, imzamdaki sistemi ben sorunsuz kullanıyorum.

karttan memnunmusun gigabyte zotac asus arasında kaldım
  • Ben özel soğutuculu modellerdeki fiyat farkı için bunu aldım, normalde özel soğutuculu model kullanırım. 22 derece oda sıcaklığında boşta 29 derecede çalışıyor, yükte özel olarak test etmedim. İlk aldığımda Zotac ın sitesine kayıt yaptım 5 yıllık garanti işlerse avantajlı olacak. Gigabyte,MSI,Asus ve Zotac arasında pek fark görmem, sadece Zotac daha yeni olduğu için güven duymakta güçlük çekilebilir ama verdiği garanti ve kullananlardan şikayetlerin az olması yetiyor.
  • quote:

Ben özel soğutuculu modellerdeki fiyat farkı için bunu aldım, normalde özel soğutuculu model kullanırım. 22 derece oda sıcaklığında boşta 29 derecede çalışıyor, yükte özel olarak test etmedim. İlk aldığımda Zotac ın sitesine kayıt yaptım 5 yıllık garanti işlerse avantajlı olacak. Gigabyte,MSI,Asus ve Zotac arasında pek fark görmem, sadece Zotac daha yeni olduğu için güven duymakta güçlük çekilebilir ama verdiği garanti ve kullananlardan şikayetlerin az olması yetiyor.

şimdiki 9800 gt ekran kartımda zotac kalitesinden şüphem yok zaten amp modeli düşünüyorum ama sanırım soğutucu deliklerine pul koymak gerekiyormuş
  • O konuyu okudum, alınca kartı iyi incelemek lazım, eğer soğutucu tam oturmamışsa uygun pullarla tam oturması sağlanabilir. Zotac bunu gözden kaçırmış anlaşılan.
  • quote:

Ben özel soğutuculu modellerdeki fiyat farkı için bunu aldım, normalde özel soğutuculu model kullanırım. 22 derece oda sıcaklığında boşta 29 derecede çalışıyor, yükte özel olarak test etmedim. İlk aldığımda Zotac ın sitesine kayıt yaptım 5 yıllık garanti işlerse avantajlı olacak. Gigabyte,MSI,Asus ve Zotac arasında pek fark görmem, sadece Zotac daha yeni olduğu için güven duymakta güçlük çekilebilir ama verdiği garanti ve kullananlardan şikayetlerin az olması yetiyor.

Asusun mesela 560ti dcuII modeli diğer modellerden öndeydi. Eğer bu modelde de böyle birşey varsa bir arastır derim ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: velvet darkness

ekran kartları çok güç çekiyor bence yeter.ama için rahat etsin paraı da sorun etmiyorsan elindeki sorunsuz powerını da sat sana tavsiye edeceğim marka şu çünkü alacağın ekran kartı yeni bir kart:

güzel sağlam bir power gider o ekran kartına :http://www.hepsiburada.com/liste/seasonic-m12ii-850-850w-80-bronze-single-rail-moduler-power-supply-sea-m12ii-850/productDetails.aspx?productId=bd300636&categoryId=1012&SKU=BD300636&navq=fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dbd300636%26fh_lister_pos%3d1%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dpsu%252fbrand%253d%257bseasonic%257d%26fh_refview%3dsearch

şuan psu alamam 12 taksitle alcam kartıda

• quote:

Orijinalden alıntı: master93

quote:

Orijinalden alıntı: velvet darkness

ekran kartları çok güç çekiyor bence yeter.ama için rahat etsin paraı da sorun etmiyorsan elindeki sorunsuz powerını da sat sana tavsiye edeceğim marka şu çünkü alacağın ekran kartı yeni bir kart:

güzel sağlam bir power gider o ekran kartına :http://www.hepsiburada.com/liste/seasonic-m12ii-850-850w-80-bronze-single-rail-moduler-power-supply-sea-m12ii-850/productDetails.aspx?productId=bd300636&categoryId=1012&SKU=BD300636&navq=fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dbd300636%26fh_lister_pos%3d1%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dpsu%252fbrand%253d%257bseasonic%257d%26fh_refview%3dsearch

şuan psu alamam 12 taksitle alcam kartıda

idare edersin baktın sorun yaşarsan o zaman düşünürsün aynen

• yukardaki arkdaş sorunsuz kullanıyormuş psu incelemelerde başarılı ama tereddüt işte bende yeter diye düşünüyorum ama
  • hocam rahat ol bi sıkıntı olmaz
  • birde şu var hocam power ile ilgili sorunlar iyice artmaya başladıgünümüzde. aslında pc kullanıcıları gamer olsun programcılar olsun belki bunun farkında değillerdi teknoloji gelişti biz eskiden powera önem vermeden pc toplardık sonra bilinçleniyor insan aslında ilk dikkat edilmesi gereken parça ve en önemli parça power bilgisayarın herşeyi çünkü.ve ekran kartlarının güç tüketimi artınca git gide gide power sorunları baş gösterdi iyice sonra aha bak abiciğim powerı iyi almak lazımmış moduna girmeye başladık. mavi ekrandan tut kapanmaya kadar sorun veriyor bu velet. powera kıyacağın para işlemciye kıyman gereken paradan daha önemli aslında.herkes ekran kartım şu olsun işlemcim şu olsun derdik bilinçlenince hangi powerı alayım demeye başladık.yani bugün bir sağlam ekran kartı alacaksak atıyorum 1000 tl veya üstü bir ekran kartı alıyorsan powerın 950-1200 wat arası olmalı bence.fazla olsun çok mu mühim? geleceğe yatırım olarak düşün.gerçekten çok iyi bir powerın zaten 350 ile 900 tl arasıdır fiyatları.

• Beyler sizde çok abarttınız, kendi sistemim için fazla fazla fan vs. seçtim, hatta PSU yaşlanması için %20 seçtiğim halde 457 W çıktı. 500 W yeni PSU ile dahi rahat çalışabilecek sistem OC yapsam da sorun olmaz. Sonuçta kullandığımız PSU SLI veya Crossfire yapmak için uygun üretilmiş ve yeni ekran kartları ve işlemciler eskilerden daha az güç çekiyor. Normal kullanımda da hızlarını azalttıkları için PSU lar eskisi kadar çabuk yaşlanmıyor.
  • psu falan alma sakın elindeki gayet kaliteli ve yeterli. güven bana fazla bile gelir. psu al diyen arkadaş fantazi yapmış. paran cebinde kalsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.techpowerup.com/reviews/Zotac/GeForce_GTX_670_Amp_Edition/26.html aldığın kart amp biliyorsun ampler hız aşırtılmış oluyor bende 480 gtx amp var bakma şahane karttır zotacın serileri tek eksiği biraz falz güç çekiyorlar ampler özellikle.powerın yeter mutlak ama en ekran kartına 1000 lira veya üstü para veriyorsam daha iyi bir power alırdım tabi ki bu tercih almaya da bilirsin. bende top power powerbirdin 1100 watlık powerı var 400 liraya almıştım.ama pişmanım 1.5 senede power benim nalları dikti.şans meselesi ama dedim ya power alırken en iyisini almak lazım özellikle masaüstü bilgisayarlarda oyun atacaksak veya o.c yapılacaksa mutlak çok ii olmak zorunda.ben seasonic veya corsair alırdım markaya önem verirdim.fantezi yapmıyorum çünkü ben powerdan çok çektim. yabancı forumlar şu bu araştırdım mavi ekran sebeplerinin çoğu power odaklı aslında.bu biraz şans işi.tabiki powerbird yerine seasonic gibi envai çeşit testlerden geçen,ve içinde bir sürü koruma olan bir power alsaydım bunlar başıma gelmemiş olacaktı.ben oyun sistemi yapacaksam işimi sağlama alırdım.sorun yaşarsan o zaman değiştirirsin dediğim gibi.yani sonuç olarak powerın sadece wat gücü önemli değil ne kadar stabil ve dayanıklı olduğu önemli en başta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velvet darkness -- 21 Aralık 2012; 11:13:45 >

• şu an sistem oc li olmayan parça yok hepsi sınırda battlefield 3 dahi rahat oynuyorum high'da 20 fps altına düşmüyor 1440-900 max 45 fps gördüm 30,35 takılıyorum bana yetiyor birde şu darboğaz konusu işlemci şu an 4.2 1.5 voltaj ile sınır bunun üstüne çıkamadım daha önce hiç üst düzey kart kullanmadığım için kullanan arkdaşlar bilgilendirirse sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master93 -- 22 Aralık 2012; 1:47:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.