Bildirim
Bu sistemde HD7850 1 GB Darboğaz yapar mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
HD 7850 Yapmaz ama 7870 üstü yapar _____________________________ -
Peki neye göre böyle düşündünüz hocam? Bunu öğrenmenin bir yolu var mı? Çünkü Far Cry 3 'te yer yer 22 kare'ye kadar düştüğü olabiliyor. _____________________________ -
Ayni islemci ayni kart bir tek ram 8 gb ekran kartim 2 gblik 7850 darbogaz vs yok yapmazd eminim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Asus Tuf Z390 plus gaming wifi / İ5 9600KF /G.SKILL F4 DDR4 3600 C16 2x8GB / Cooler Master i71C / GeForce® RTX 2070 SUPER™ WINDFORCE 8G / SanDisk Ultra II 240GB /XPG 512GB SPECTRIX S40G RGB PCIe Gen3x4 M.2 SSD / Toshiba DT01ACA200 2TB / R1-White Zalman / EVGA Supernova NEX750B 80PLUS Bronze / LG 27GL850-B nano ips -
Yani tek darboğaz olmasın da, diğer türlü performansından memnunum. Ani Fps düşüşleri sanırım sahnedeki poligon yoğunluğundan kaynaklanıyor.
Ram'i 8 GB yapsam ne gibi bir faydası olur kardeş?_____________________________ -
Eğer arkada da program çalıştırıyosan yani çoklu işlem yapıyorsan RAM'i 8 GB yapmak etkili olacaktır ama sırf oyun içinse bir yararı olmaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Livermorium
Eğer arkada da program çalıştırıyosan yani çoklu işlem yapıyorsan RAM'i 8 GB yapmak etkili olacaktır ama sırf oyun içinse bir yararı olmaz.
Az evvel oyundayken fiziksel bellek kullanımına baktım. 4 Gb hepsini dolduramıyor. Kaldı ki system tray 'de çalışan küçük programcıklar da var üstelik._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: GokhanGulAilesi
AMD Athlon II X4 645 3.10 GHz
2x2 DDR 3 1333 Mhz Ram (4 GB)
Foxconn A7DA-S 2.0
Power Color HD7850 1 GB
Recom Power Engine 580W
Kartı yeni aldım, darboğaz yapar mı sizce?
Kafayı kaşıyıp durma,bi miktar yapar.
Ayrıca ön belleği az bi işlemci,zaten esas darbeyi ordan yiyo ,oyunlarda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 16 Mart 2013; 21:03:58 >_____________________________ eski nickim metin abi -
Valla az evvel Tomb Raider oynadım. 30 FPS'nin altına düşmüyor ki çoğu yerde 45-60'larda geziyor. Çok iyi ya
_____________________________ -
oc nin dibine vur sonra 7850 den sonra sistemi toplu değiştir _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler