Şimdi Ara

Bu sistem Nasıl?? (4.500 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sisteme ek bir şey koyuluyor mu? eksik bir şey var mı?
    Soğutucu ve güç kaynağıda mı koymam lazım? çünkü bazı arkadaşlar sistem topluyor soğutucu ve güç kaynağı falan koymuyor anlamadım?

Pc yi bu arada oyun ve render yapacam. Arada frapsla oyunda kaydeder atarım bide o yüzden yağ gibi olsun istiyorum.

Bu sistem Nasıl?? (4.500 TL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 18 Aralık 2014; 1:38:34 >

• Vict0ry kullanıcısına yanıt
    işlemci anakarta uyumsuz dostum i7 4790k yapıp soğutucu da ekleyip alabilirsin o şekilde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Humboldt

işlemci anakarta uyumsuz dostum i7 4790k yapıp soğutucu da ekleyip alabilirsin o şekilde

aynen yanlış resim atmışım bir daha bakar mısın?
  • Ek olarak kasayı da 300R yada 400R yapabilirseniz iyi olur. Çok elzem değil ama faydasını görürsünüz bu seviye bir sistemde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    evet böylesi daha iyi ama o işlemci epey sıcak çalışır stok fanla sıkıntı çıkarması muhtemel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Humboldt

evet böylesi daha iyi ama o işlemci epey sıcak çalışır stok fanla sıkıntı çıkarması muhtemel

şu nasıl? işimi görür mü?

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5986
  • -O kasada güç kaynağı var hocam, eklemenize gerek yok.

-Kasa epey küçük, O bütçe ile 300R seviyesinde bir kasa daha ferah olacaktır.

-Soğutucusuz bir süre idare edilebilir ancak i7 4790k epey güçlü bir işlemci ısınabiliyor standart soğutucusu ile. 1 ay kadar idare edilip sonra soğutucu alabilirsiniz ki almanız tavsiyemdir daha sağlıklı çalışması ve sessiz olması adına.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS10

Ek olarak kasayı da 300R yada 400R yapabilirseniz iyi olur. Çok elzem değil ama faydasını görürsünüz bu seviye bir sistemde.

300R yada 400R neyi temsil ediyor? bide bunlar daha mı fazla elektrik yakar ne faydası olur?
    fazlasıyla iş görür ama nispeten pahalıya kaçıyor

cooler master hyper 412 , 612 veya 812 v2.0 bulabilirseniz daha iyi olur.

ekran kartını gigabyte 970 de yapabilirsiniz bütçeyi düşürürsünüz.(herhangi bir cw sesi olursa zaten inventus değişim yapıyor o yüzden 14 gün boyunca oyun kuponunu dahi vermiyorlar)
    Yok hocam ne elektriği kasa sonuçta alt tarafı metal yığını corsair 200R seçmişsiniz onu 300R yada 400R olan modelle değiştirmeniz faydalı olacaktır.

• Kasa seçemedim bir türlü.

Bu içindeki sisteme göre kaç W kasa seçmem gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

Kasa seçemedim bir türlü.

Bu içindeki sisteme göre kaç W kasa seçmem gerekiyor?

650-750 watt arası...
  • Sistem iyi guzel de bu sisteme iyi bir sogutucu alin eger 200 lere cikabilirseniz noctua lara bakin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.