Şimdi Ara

bu sistem iyimi ve güç kaynagı yetermi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başlıktada belirtigim gibi aldıgım güç kaynagı sisteme yetermi şimdiden teşekürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Tensionn

başlıktada belirtigim gibi aldıgım güç kaynagı sisteme yetermi şimdiden teşekürler

Tabiki yetirli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• callofdutyf kullanıcısına yanıt
    eminmisiniz yeterli olmazsa kasa actım anda patlarmı peki tam yetermi ucu ucunamı yani cabuk ısınırmı
    bide o ekran kartını msi yapıcam ayrıca topladım sistem parasına degermi sizce iyimi
  • quote:

eminmisiniz yeterli olmazsa kasa actım anda patlarmı peki tam yetermi ucu ucunamı yani cabuk ısınırmı
    bide o ekran kartını msi yapıcam ayrıca topladım sistem parasına degermi sizce iyimi

merak etmeyin patlamaz.yetersiz güc kaynagı pc ye reset attırır.gtx 970 icin 600 watt gayet yeterli.sadece sli yapacaksanız kaliteli 850 watt ve üzeri alın.

• Ayrıca sisteminiz oyun pc sisi için gayet mantıklı

sli derken ?
  • quote:

sli derken ?

aynı anakartta çift ekran kartı bunun gibi

fakat 4690 işlemciniz gtx 970 sli için yeterli olmayacaktır...kafanızı karıştırmayın..
    topladığınız sistem için 600 watt psu gayet yeterli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu psu sistemi besler mi *
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    4690 la 4690k nın farkı ne ayrıca bana sistem toplarmısn ben pek emin olamadım sen olsan 3500 nasıl bir sistem toplardın bana bi sistem toplasana veya sistemim iyimi lütfen hacı 1 kere alim en az 2 sene kulanmak istiom oyun için sadece isim gücüm oyun :D
  • quote:

başlıktada belirtigim gibi aldıgım güç kaynagı sisteme yetermi şimdiden teşekürler

Yeterli. Yeni nesil nvidia ekran kartları çok az güç tüketiyor. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

• hacı sen pc ni ne kadara topladın galiba pc den anlıyosun banada toplasana veya benim topladımı düzenlermisn eksik varmı fiyatına göre iyimi
  • quote:

hacı sen pc ni ne kadara topladın galiba pc den anlıyosun banada toplasana veya benim topladımı düzenlermisn eksik varmı fiyatına göre iyimi

Mönitörle 7100 monitörsüz 6 bine topladım hocam ne kadar bütçen var senin ? Ona göre 5 dakika sonra pcye geçip toplarım. Ama sistem iyi olmuş gene sizinki

• Bütçe 3500 müş şimdi fark ettimhocam az sonra toplarım. 4690 ile 4690k arasındaki fark k olan overclock yapılır diğeri yapılamaz

• hocam overclockun zararları neler bide cd room almana gerek yok ayrıca hdd ye de gerek yok bende var 1 tb onu takıcam
  • Anladım hocam hdd cd yok. Overclockun zararı aşırı derecede yükseltirseniz değerleri kartı yakabilişrsiniz ama 4690k yı alıpta overclock yapmak zorunda değilsiiz. i7 4790k var bende overclock yapmıyorum. Bu arada toplamaya başladım sistemi.
  • hocam ben overclock yapmam ona göre toplarsan sevinirim
    ayrıca kasa almanada gerek yok buna sıgar dersen kalan parayı baska bi parcaya aktar cooler master elite bir kasadır kendisin sıgarmı :D
  • Hocam Gayet iyi bir sistemdir bu resimdeki bir bakın derim 180 lira daha eklerseniz ssd eklerim 120 gb oyunlar ve bilgisayar daha hızlı açılır ve çalışır. Dosya aktarım hızıda artar ? Ekleyeyim mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DD82B0187 -- 30 Ocak 2015; 23:22:47 >
  • sadece güç kaynagı alırmısn hocam benim kasanın resimini atımı sıgarmı bi baksan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarıncaBesleyenAdam -- 30 Ocak 2015; 23:24:38 >
  • Resim çok küçük hocam belli olmuyor ama kasa eski gibi duruyor tavsiye etmem. Vede sığsa bile yakışırmı be hocam böyle bir sisteme bu kasa
  • Ram'i 8gb 1600mhz yapın 16 şu an bu sistem için gereksiz, ordan artan paraya da ssd alırsınız

• doctor_bey D kullanıcısına yanıt
    Hocam ileriye dönük bir sistem topladım arkadaşa. SSD hem performansa bir etkisi yok. Sadece pc'nin hızlı açılmasını oyundaki loadingi hızlı geçmesini sağlıyor o kadar. Sonrada alınabilir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.