Şimdi Ara

Bu sistem için tavsiye ve öneri lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• _____________________________

• İşlemci olarak amd değilde intel düşünüyorum...başka tavsiyeleriniz neler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasus1881 -- 3 Mart 2012; 18:01:00 >

Orijinalden alıntı: prototype54

İşlemci olarak amd değilde intel düşünüyorum...başka tavsiyeleriniz neler?

Butce ne kadar hocam , islemciyi ileriye donuk oksun diye i5 2500K yapsaniz ekran karti konusundada biraz daha sabirli olsaniz daha iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütçe 1400 TL.overclock yapmadığım için 2500k gibi işlemci seçmedim...aslında i5 2300 alacaktım ama 2400 ile arasında 30 tl fark vardı ondan 2400 ü tercih ettim.Kasa ve psu konusunda ne düşünüyosunuz...sizce bu sisteme uygun mu?elbette daha iyi kasa ve psu bulunabilir ama 170 tl bu kasa ve psu...bu fiyat civarında önerileriniz var mı?tek tek parçalara yorumlarınız neler?
    Sistem İçin Öneri
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

quote:

İşlemci olarak amd değilde intel düşünüyorum...başka tavsiyeleriniz neler?

Butce ne kadar hocam , islemciyi ileriye donuk oksun diye i5 2500K yapsaniz ekran karti konusundada biraz daha sabirli olsaniz daha iyi olur.

başka tavsiye yok mu vereyim mi siparişi?bide hocam herkes bu vatan %25 indirimden bahsediyo.nedir bu indirim olayı?
    vatanpc'de hafta sonlari %25 indirim var

Orijinalden alıntı: yasin57

kardeşim vatan bilgisayarda hafta sonları %25 indirim ile çok güzel sistemler toplanabilir bence vatandan indirim ile çoğu arkadaş öyle yapıyor

vatana baktım ama %25 indirim diye gözükmüyor...ben yazdığım sistemi 1350 ye mal ettim.pahalı mı sizce..1350 ye başka nası sistem toplanabilir???öneri lütfen

quote:

Orijinalden alıntı: yasin57

kardeşim vatan bilgisayarda hafta sonları %25 indirim ile çok güzel sistemler toplanabilir bence vatandan indirim ile çoğu arkadaş öyle yapıyor

vatana baktım ama %25 indirim diye gözükmüyor...ben yazdığım sistemi 1350 ye mal ettim.pahalı mı sizce..1350 ye başka nası sistem toplanabilir???öneri lütfen

kardeşim acelen yoksa vatanda genelde 15 günde bir %25 indirim oluyor sistem güzel fena değil ama site daha güvenilir olmalı bir sorun olduğunda ortada kalırsan içine sinmez hiç ama karar senin vatan dersen bir sistem bakarız arkadaşlarla

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.