Şimdi Ara

Bu Sistem GTX970 ya da GTX1000 Serisini Kaldırır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bende GTX 660 TI varı, arızalandı değişim verdiler parasını aldım. Şimdi yeni bir ekran kartı alacağım.

Sormak istediğim sistemim yeni ekran kartlarında sorun yaratır mı? GTX970 ya da henüz karar vermedim beklersem GTX 1000 serisi.

İşlemci: i7 3770
    Ana Kart: asus p8z77-v lx
    Güç Kaynağı: 700 Watt
    Ram: 8GB DDR3 1600 Mhz
    Monitör: U28E590DS (almayı düşünüyorum) tavsiye alabilirim :)

Not:Ekran kartı sistem uyumunda hangi değere bakıyorsunuz.

Teşekkür ederim.

• butun parcalara bakiyoruz ha islemci iyiymis kurtarir demiyoruz.sistemine 1070 ya da 970 takabilirsin 1070 tavsiye ederim 1-2 ay max beklersin.

monitor konusunda 4k bir monitor dusunuyorsun bence sistem katili 4k.cunku kart yetistiremezsin 1070 yetmez tam olarak bu sefer de cozunurluk dusurunce ayar kisiyormussun gibi gelir o yuzden 2k monitor alabilirsin.monitor bolumunden daha iyi tavsiye alirsin benimki bir oneri 4k yerine 2k al diye.28" monitor 4k icin kucuk olur ayrica.
  • Ekran kartı sistem uyumunda işlemci,psu ve anakarta bakarım.Bence gtx970'i de gtx1080'di kaldırır bu sistem.
  • Yüksek çözünürlük ve yükse grafik ayarlarında ramlarinizin hızı ve bant genişiliği nedeniyle darboğaz yaşarsınız.
  • Sorun cıkarmaz ancak ssd ile diger bilesenlerin gucunu hissedersiniz..970 degil de 1000 serisi olmalı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monitörü 2k yap en fazla,raminde az,şimdiki oyunlar minumum 8 gb istemeye başladı,bi 8 gb da ram alırsın monitörden kısıp diycemde 2k monitörler samsungun o 4klık monitöründende fazla,o monitör pek iyi bi monitör değil kullanıcılara bakılırsa.
  • Aynı monitörü ben kullanıyorum ve son derece memnunum.

kartım 980ti ve 4K da her oyunu sorunsuz oynuyorum. 4K da AA yı 0 yap çünkü o kadar piksel var ki ekranda bir şey farketmiyor.

1070 al ama. 970 alma 4K için. Bekle bence biraz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.