Şimdi Ara

bu sigarayı nasıl içiyorsunuz lan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün arkadaşlarlaydık ve uzattılar , okudugum yorumlardan falan öksürtür dediler ulan bi tiskiniyim bidaha elime almam dedim. çektim ciğerler bi yanıyor öksüremiyorum da.
    tadı tuzu yok ip iğrenç bişey . nedir bunun kerameti ,etkisi. nasıl bukadar cezbediyor insanları

• Beyle
  • Havalı ergen olmak için başlarlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çek içine dostum

• İçmiyorum ama .

Beyle :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahcan4444 -- 12 Ağustos 2014; 20:18:22 >
  • böyle tazecik bi çelikhan tütününü alıyorsun azıcık üzerine captain black gold serpiyorsun sarıyorsun çayını yudumlayarak oooohhhh
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hadeuweeo-Nyuseu

böyle tazecik bi çelikhan tütününü alıyorsun azıcık üzerine captain black gold serpiyorsun sarıyorsun çayını yudumlayarak oooohhhh

malboraydı benim ki . bağımlısı mı oldunuz nedir çözemedim yoksa bu içilcek bişey değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİGARA SİZİ RAHATLATIYOR MU?
    7 yıl önce açıldı
    Sigara'ya Başladım.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tat aldığımızı kim söyledi
  • İlk baslarda kotu geliyor. Ben sakinlesmek uyusmak icin iciyordum ilk baslarda. Malum ilk icislerde bas donmesi falan okdugu icin uykumu getiriyor uyusuyordum. Fakat suan uyusturmuyor sadece icittiriyor. Gayet güzel. Devammm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birileri beyle karikaturu koymadan kaçalım

• Gittikçe sevmeye başlıyorsun, bende ortamlarda içiyordum arada, ilk başlarda bende öyle düşünüyordum sonra paket almaya başladım, farkettim bağımlı olmadan attım tüm paketi çöpe.
  • büyüyünce anlıyon kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çükütüs

Gittikçe sevmeye başlıyorsun, bende ortamlarda içiyordum arada, ilk başlarda bende öyle düşünüyordum sonra paket almaya başladım, farkettim bağımlı olmadan attım tüm paketi çöpe.

oyüzden bidaha denemeyecem bu kötü deneyim kötü olarak kalmalı
  • ulan zaten herkes arkadaş ortamında falan bir kere deniyim nolcak kafasıyla başlıyo
    bu sigarayı bulup ilk kez millete uzatanın Allah cezasını versin
  • ..................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yürüyen Ölü -- 12 Şubat 2021; 21:54:30 >
  • 9. Sinifta ictim 1 hafta yaklasik 6 ay sonra aklima geldi ictim hala iciyorum ileride aklina gelirse icme

• quote:

Orijinalden alıntı: TimeMachine

Havalı ergen olmak için başlarlar

Yav he he

• havalı ergen olmak icin baslarsınız benim gibi sonra aglarsınız bırakmaya calısırsınız her gun bıraktım dersiniz sonra 1 saat sonra gene yakarsını allah benim belamı versin ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: kili0liv12345

9. Sinifta ictim 1 hafta yaklasik 6 ay sonra aklima geldi ictim hala iciyorum ileride aklina gelirse icme

bende korkuyorum başlarım diye hala . hem kazık fiyatları hem zehir
  • ben de içiyodum bıraktım tiksinir gibi olmuştum. bugün ortamda arkadaşlar uzattı dedim bi çekiyim ciğerler içmemeye alışmış zaten bi fırt çektim ciğerim yandı aynı senin gibi. hiç gerekli bişi değil. böyle daha iyi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.