Şimdi Ara

Beyler bu ayran muhabbeti nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
7.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • can sıkıntısı işte bi foruma gireyim dedim yarım saatti konu dışı takılıyorum her iki konudan biri ayranla ilgili nerden geliyo bu değirmenin suyu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ayran Su Olayı: Nedir ve Ne Anlama Gelir?

Son zamanlarda "ayran ve su" terimi sosyal medyada sıkça gündeme gelmektedir. Bu terim, iki farklı görüş arasında yapılan bir tartışmaya veya muhabbete işaret etmektedir.

Ayran ve Su Olayının Kökeni

"Ayran ve su" ifadesi, iki farklı içecek olan ayran ve su arasındaki karşılaştırmadan kaynaklanmaktadır. Ayran, yoğurt ve sudan yapılan geleneksel bir Türk içeceğidir, su ise susuzluğu gidermek için kullanılan sade bir sıvıdır.

Tartışmanın Odak Noktası

Ayran ve su muhabbeti, bu içeceklerin hangisinin daha faydalı veya tercih edilir olduğu konusuna odaklanmaktadır. Bazıları ayranın protein ve kalsiyum içeriği nedeniyle daha sağlıklı olduğunu savunurken, diğerleri suyun susuzluğu gidermek için daha iyi bir seçenek olduğunu düşünmektedir.

Farklı Bakış Açıları

Bu tartışmada iki farklı bakış açısı bulunmaktadır:

• Ayran Savunucuları: Ayranın besleyici değerleri nedeniyle suyu tercih ederler.
    • Su Savunucuları: Suyun saf ve basit doğası nedeniyle ayranı tercih ederler.

Sonuç

"Ayran ve su" muhabbeti, iki farklı içecek arasındaki karşılaştırmadan kaynaklanan eğlenceli ve düşündürücü bir tartışmadır. Bu tartışmada her iki tarafın da sunduğu geçerli argümanlar vardır. Sonuçta, hangi içeceği tercih edeceğiniz kişisel tercihlerinize ve ihtiyaçlarınıza bağlıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ayran bizim milli içeceğimizdir

• quote:

Orijinalden alıntı: hsnbs

ayran bizim milli içeceğimizdir

tamam da herkez birden nasıl hatırladı bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: ersinkaya1903

quote:

http://www.ntvmsnbc.com/id/25438333
  • quote:

quote:

padişahımız sağolsun

• Hocam ya RTE Ayran milli içkimiz dedi ya ondan
  • quote:

quote:

Başbakan milli içkimiz ayrandır açıklamasını yaptı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ı run each team me
  • ayran içtik ayrı mı düştük ?

den gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi {engineer} -- 26 Nisan 2013; 23:12:25 >
  • ayranlar geliyormu beyler söyledi mi biri
    hep beraber içelim millimizi
  • Rte ayran la ilgili bisi soyledi forumdaki 1 kac cins velette sacma sapan konular aciyo iste cok komik gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Divinita- -- 26 Nisan 2013; 23:14:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kımız değil miydi bizim milli içkimiz

• ayran da mı içmiyaahh

• he jeton yeni düştü iyi demiş helal olsun

• balık ye ondan sonra üstüne ayran iç bea
  • Oruçluyduk, 1 bardak ayrana açtık. İftarı bekledik. Herkesten önce ben oturmuştum sofraya. Bir sürahi ayran duruyordu sofrada. İftarı beklerken sürahinin içine bir sinek kondu. İçimden bir parça koptu. Çırpınıyordu ayranın içinde, bir oraya bir buraya gidip geliyordu. Onu ilk başta öldürmeyi düşünsem bile can çekiştiğini görünce acıdım ona. Daha fazla göz yumamadım bu duruma, sineği kurtardım ayranın içinden. Boğulup gitmesine göz yumamazdım ama artık o ayranı da içemezdim. Derken iftar oldu. Ayranın ziyan olmasına da göz yumamazdım. Millet ayrana açken onlara sineğin konduğunu söyleyip herkesi ayrana aç bırakmazdım. Sonunda top atıldı. Herkes doya içti o ayrandan. Millet ayrana doydukça benimde yüzümde tatlı bir gülümseme oluştu... :-)

-Sen niye ayran içmiyorsun birader
    +Bende uyku yapıyor kardeşim :D

Sonuç: Sinek mutlu, sofrada ki herkes mutlu, herkesin mutlu olduğunu gören ben mutlu...

• Bu ayran senin şerefine emmoğlu
    Köpük köpük buz gibi birrrrr ayraaaan
  • quote:

Orijinalden alıntı: i run each teen me

Oruçluyduk, 1 bardak ayrana açtık. İftarı bekledik. Herkesten önce ben oturmuştum sofraya. Bir sürahi ayran duruyordu sofrada. İftarı beklerken sürahinin içine bir sinek kondu. İçimden bir parça koptu. Çırpınıyordu ayranın içinde, bir oraya bir buraya gidip geliyordu. Onu ilk başta öldürmeyi düşünsem bile can çekiştiğini görünce acıdım ona. Daha fazla göz yumamadım bu duruma, sineği kurtardım ayranın içinden. Boğulup gitmesine göz yumamazdım ama artık o ayranı da içemezdim. Derken iftar oldu. Ayranın ziyan olmasına da göz yumamazdım. Millet ayrana açken onlara sineğin konduğunu söyleyip herkesi ayrana aç bırakmazdım. Sonunda top atıldı. Herkes doya içti o ayrandan. Millet ayrana doydukça benimde yüzümde tatlı bir gülümseme oluştu... :-)

-Sen niye ayran içmiyorsun birader
    +Bende uyku yapıyor kardeşim :D

Sonuç: Sinek mutlu, sofrada ki herkes mutlu, herkesin mutlu olduğunu gören ben mutlu...

Nick-Mesaj-Konu uyumu

• quote:

Orijinalden alıntı: fernando melo

ayran da mı içmiyaahh

Şu şakanın da kaynağını öğrenelim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.