Şimdi Ara

BU SICAKLIK DEĞERLERİ NORMAL Mİ YARDIM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar. Benim bir adet Samsung NP 550P5C-S05TR model numaralı notebookum var. Bu notebooku 6 Eylül 2013 tarihinde aldım yani yaklaşık 10 ay gibi bir süredir kullanıyorum. (Sıfır alındı). Bu notebook ile ilgili danışacağım birkaç husus olacaktı.

*Öncelikle Samsung'un kendi sitesindeki teknik özelliklerini vereyim:http://www.samsung.com/tr/support/model/NP550P5C-S05TR-techspecs

1) Notebook'u aldığım ilk gün PES 2013 gibi orta derecede sistem gereksinimi isteyen bir oyun açtığımda touchpad'in sol kısmında ve touchpad'in kendisinde hissedilir bir ısı olmuyordu fakat şuan (yaz aylarından mıdır ya da nemden midir bilemem) gerçekten hissedilir bir ısı oluşuyor(özellikle toucpad kısmında). Notebook normal rölantide çalışırken de touchpadde hafif bir sıcaklık oluyor. Oyun açıldığında maksimum ne kadar ısı olduğunu da resimde belirttim. Acaba bu sıcaklık değerleri normal midir yoksa bir anormallik var mı?

Resim linki: https://store.donanimhaber.com/75/65/0e/75650e329aceaf7a57538c8804b4fab6.png

2) Ürünün garantisi henüz dolmadı fakat ben notebookun alt kısmından HDD'yi söküp SSD takmak istiyorum. Acaba garanti dışına çıkar mı?

3) Notebook'u özellikle bu yaz yerinden hiç kıpırdatmıyorum ve bu yüzden pilini çıkartıp sadece elektriğe takılı kullanıyorum. Bunun bir yararı ya da zararı olur mu?

4) GTA 4, NFS The Run gibi yüksek sis. grk. isteyen oyunları oynamanın notebooklarda bir zararı olur mu?

BU SICAKLIK DEĞERLERİ NORMAL Mİ YARDIM!!

• 1- işlemci sicakliklari normal ama gpu yani ekran karti aicakliklari onemli oyun isine girince
    2- ben garanti bozulur diye biliyorum eğer arka kapagi cikarirsan ve tabi kapak vidalarinin birinde warrant gibimsi bisey yaziyorsa. Yazmiyorsa bile ben garantiyi bozuyor soye biliyorum ama illa bilen biri gelir biraz bekle
    3- Pili takili kullanmak daha iyi. Akim pil takili olmadiginda bazi anlarda asiri yuklemelere neden oluyor ki buda pek iyi bisey olmaz. Nedenini ben boyle biliyorum daha ayrintili bilen biri illa vardir ama pili takili kullanmak daha iyi. Ki bende oyle kullaniyorum zaten
    4- zarari soyle olur sogutma sistemin iyi degilse pc kendini durekli kapatir farce close cok asiri olursa zararları olabilir. Onun disinda ne donanimsal ne yazilimsal bir sorunla karsilasmak zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

https://store.donanimhaber.com/2e/24/26/2e24268c4fcd9f3d297282853e661c04.gif

• Kardes sakin vidalara dokunma garanti bozulur ikinciside ayni pc den bendede var pc malesef yazin biraz isiniyor ma performans cok iyi ben call of duty ghosts oynarken 93 dereceyi gordum endiselenme hic bi sorun olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.