Bildirim
Bu sıcaklıklar normal mi ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
işlemcinin hızı ve voltajı nedir?yükte biraz fazla bence 70 derece o soğutma varken ama voltaj ve hız yüksekse sorun yok.ekran kartı ise serin diyebiliriz. _____________________________ -
ekran kartı normal, işlemcinde ise bir problem var gibi, boşta 38-40 çok fazla bence. Macun yenilemeyi deneyebilirsin. _____________________________ -
İlginiz için teşekkürler, speed fan ölçümü yanlış yapıyormuş. Aida64 ile ölçtüm işlemci oyunlarda 45C çıktı. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: PATEVRA
İlginiz için teşekkürler, speed fan ölçümü yanlış yapıyormuş. Aida64 ile ölçtüm işlemci oyunlarda 45C çıktı.
Tamamdır şimdi oldu
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: PATEVRA
İlginiz için teşekkürler, speed fan ölçümü yanlış yapıyormuş. Aida64 ile ölçtüm işlemci oyunlarda 45C çıktı.
Gayet iyi sorun yok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler