Şimdi Ara

Bu set yeterli olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önceden body yapıyordum ve 2 sene ara verdim. Evde kendi çapımda ara ara fazla kasmadan çalıştım fakat tekrar başlamak istiyorum ve bu sefer evde yapmak istiyorum. Bu set uygunmudur. Fikrinizi almak istedim?

( Düz bar alacağım. )

Bu set yeterli olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_karakum -- 1 Nisan 2015; 15:13:52 >

• aynısından bende var 1 ay çalıştım bıraktım. şimdi spor salonuna gidiyorum. evde olmuyor. motive olamazsın. diğer aile bireyleri var sonuçta kendini spora veremezsin. salona gidip gelme gibi olmaz

Orijinalden alıntı: e_karakum

Önceden body yapıyordum ve 2 sene ara verdim. Evde kendi çapımda ara ara fazla kasmadan çalıştım fakat tekrar başlamak istiyorum ve bu sefer evde yapmak istiyorum. Bu set uygunmudur. Fikrinizi almak istedim?

( Düz bar alacağım. )

Bu set yeterli olur mu?

pardon hocam şu oturağın adı nedir

• Burda spor salonu yok arkadaşlar. Seti sipariş verdim ve birde takviye olarak hardline gainer 500 siparişi verdim. 1 hafta içinde elimde Ağırlık sehpası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_karakum -- 2 Nisan 2015; 13:36:54 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_karakum -- 2 Nisan 2015; 14:44:47 >
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: feremek

http://www.hepsiburada.com/liste/delta-your-power-supply-deluxe-agirlik-sehpasi-50-kg-vinyl-dambil-plaka-barlar-gees-agirlik-eldiveni-seti-srs-42/productDetails.aspx?productId=spordssrs42&categoryId=355454&SKU=SPORDSSRS42-YK

Şu ürün hoşuma gitti. Ramazan ayından sonra eve geçme niyetim var inş.

Evet bu ürün iyi bende ilk bakışta onu alacaktım fakat kredi kartı limiti az olduğundan 10 tl den kaçırdım

• Resimde gösterdiğim gibi ağırlığı yuvarlak içine aldığım yere takıp. iki ayağınızıda o bölüme koyup yukarı aşa kaldırabılırsınız :)

Bu set yeterli olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_karakum -- 2 Nisan 2015; 15:59:26 >

Çok yer kaplıyor.
    Çok ses çıkarıyor o uzun yere ağırlık takıp bacak çalışmayı hele unutun.
    Sağlamlık hissi vermiyor.
    Tutuş mesafeleri çok dar kaç kez elimi parçaladım ağırlığın altında kaldı.
    Evdekiler de belli bir sure sonra istemiyorlar zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Allahdiyenspen

Aynısı bende de var kaldırdım salona devam ediyorum.

Çok yer kaplıyor.
    Çok ses çıkarıyor o uzun yere ağırlık takıp bacak çalışmayı hele unutun.
    Sağlamlık hissi vermiyor.
    Tutuş mesafeleri çok dar kaç kez elimi parçaladım ağırlığın altında kaldı.
    Evdekiler de belli bir sure sonra istemiyorlar zaten

aldım bikere yarın elimde olacak. otelde kalıyorum bu yüzden rahatsız edecek kimse yok. Haziranın sonuna kadar çalışmayı düşünüyorum bakalım ne olacak :)
    aynı setden bendede var 6 aydır düzenli evde yapıyorum salona gidip gelmeye erindiğim için aldım açıyorum laptopdan bir motivasyon videosu karşıma başlıyorum spora haftada 4 gün evde yapıyorum arada evde bile olsa erindiğim oluyor ama :D evde daha güzel bence ter kokusu yok bi kere aletler pis değil

Orijinalden alıntı: kerimonski

aynı setden bendede var 6 aydır düzenli evde yapıyorum salona gidip gelmeye erindiğim için aldım açıyorum laptopdan bir motivasyon videosu karşıma başlıyorum spora haftada 4 gün evde yapıyorum arada evde bile olsa erindiğim oluyor ama :D evde daha güzel bence ter kokusu yok bi kere aletler pis değil

ılk başka kurmada biraz zorlandım ama kurdum ve 6 haftalık bı programım var ılk haftayı tamamladım ve gainer ile bırlıkte gerçekten bicepsler şişti baya . Evde istediğim saat yapıyorum ayrıca 10 luk 5 lik plakalar da aldım :) almak isteyenler kesinlikle alabilir aynen aletler tertemiz :D
  • Almanı tavsiye etmem
    Çünkü Sehpada decline press yapamazsın başlarda sıkıntı olmaz ama daha sonra eksikliğini hissedersin. Onun yerine 230TLye bir delta sehpa vardı onu al

Ağırlık plakaları çok büyük dumbell side band yaparken falan sıkıntı çıkarır imkanın varsa döküm al yoksa da alınabilir
  • İşe yarayıp yaramaması sana kalmış , Bende aynı şekilde çalışıyorum ayarlanabilir bench sehpası,100 kg ağırlık,bide barfiks demirim var, olay sende bitiyor eğer işi biliyorsan önceden yaptıysan bu sporu evde çalışmak çok keyifli oluyor , motivasyon diyosan ben evde daha çok motive oluyorum ,daha rahatsın istersen boxerla otur yap sporunu aç müziği son ses

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IJessicaAlbaI -- 29 Nisan 2015; 14:05:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.