Şimdi Ara

Bu Ses Pompa Arızası Sıvı Sesi Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıvı soğutucu sıfır alındı. Lian Li Galahad 2. Soru başlıkta bilgisi olanların fikrine ihtiyacım var. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyruleWarrior -- 20 Aralık 2023; 18:11:27 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• pompadan geliyor bu arızalı denilebilir. benzer bir durum başıma gelmişti sıvı soğutucuyu yenisiyle değiştirdiler.

/// TT Ceres 330 / MSI B850 Gaming Plus PZ / Gigabyte Aero RTX 4070 / AMD Ryzen 7800X3D / Klevv Cras V 2x16 RGB Brillant White / Lexar NM800 Pro 1 TB / Corsair MP600 Force Series 1 TB / Kingston Fury Renegade 1 TB / NZXT Kraken Elite V2 280mm White / NZXT F140 RGB / MSI A850GL White / LG GN880-B 2k Ergo / Asus ROG Falchion RX Low Profile / Logitech G Pro X Superlight 2 Dex White / Razer Blackshark V3 White / Steelseries QCK Prism XL Destiny Edition / Belkin L40 Pro / Deltahub Carpio 2.0 Wrist Rest ///
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğiniz gibi ürün sıfırıyla değiştirildi. Servis ilgili hiç sorun çıkmadı. Ancak maalesef aynı ses gelen üründe de var. Tekrar değişim sağlanır mı sağlansa da ben kabul eder miyim bilmiyorum. Ama bir daha Lian Li markasının önünden geçmem. Bilgi amaçlı paylaşmak istedim süreci.

Sadece bana gelen ürün muadil ürün iade ettiğimde satın aldığım yere muadil ürünü iade edebilirim o nasıl olacak bilmiyorum. Fiyat olarak ortalama aynılar model olarak da bir üst modelin eski versiyonunu göndermişler. Muadil tespitinin iyi yapıldığını düşünüyorum.

/// TT Ceres 330 / MSI B850 Gaming Plus PZ / Gigabyte Aero RTX 4070 / AMD Ryzen 7800X3D / Klevv Cras V 2x16 RGB Brillant White / Lexar NM800 Pro 1 TB / Corsair MP600 Force Series 1 TB / Kingston Fury Renegade 1 TB / NZXT Kraken Elite V2 280mm White / NZXT F140 RGB / MSI A850GL White / LG GN880-B 2k Ergo / Asus ROG Falchion RX Low Profile / Logitech G Pro X Superlight 2 Dex White / Razer Blackshark V3 White / Steelseries QCK Prism XL Destiny Edition / Belkin L40 Pro / Deltahub Carpio 2.0 Wrist Rest ///
  • Pompa arızası

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

* Intel i7 14700KF * MSI Z790 Tomahawk MAX * Patriot Viper Venom 2x16gb 7200Mhz * Zotac Rtx 4090 * Aorus FO48U * 1tb WD Black SN850X + 2tb Samsung 980Pro *
    * Corsair RM850x * LianLi v3000+ * 480+360mm Rad. Custom Water Cooling * Razer BlackWidow Ultimate * Razer Basilisk * Logitech Z5500 * Logitech G533 * WD Red 3 TB NAS *
  • OverClocKing kullanıcısına yanıt
    Evet hocam onu kesinleştirdik en azından çünkü değişim sağladılar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.