Şimdi Ara

Bu Şerefsizi Nasıl Şikayet Edebiliriz? [Trafikte tehlikeli hareketler] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
  • Cv filmse laf yok adamlar inceleme cekiyor islek trafiktede tehlikeli hareketler yapmiyor bos alanlarda gazlıyorlar argo da yok the makina gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunu bende gördüm bir keresinde. Impreza'da var bu elemanda Güzelbahçe-Zeytinalanı civarında oturuyor. Ankara asfaltı üzerinde Bornova yönüne doğru yine bu tarz hareketler yapıyordu tam ben peşinden atılacaktım ki beyaz bir Skoda düştü peşine bana yol vermeden. Yakaladı mı bilmiyorum.
    2012 Renault Megane III Sport Tourer 1.5dCi Privilege (Smoke Grey)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlocParty

Bunu bende gördüm bir keresinde. Impreza'da var bu elemanda Güzelbahçe-Zeytinalanı civarında oturuyor. Ankara asfaltı üzerinde Bornova yönüne doğru yine bu tarz hareketler yapıyordu tam ben peşinden atılacaktım ki beyaz bir Skoda düştü peşine bana yol vermeden. Yakaladı mı bilmiyorum.

Baktım bende izmirdeydmiş adamı bulamda bi foto çekimi yapak

Orijinalden alıntı: izin

quote:

Orijinalden alıntı: HondatugraL

Şimdi çok kuralcı forumcularımız ( hiçbir kuralı atlamazlar ) topa tutar belki bilinmez ( çokta tın ) ama çok zevkli. Yani izlemesi bile keyif veriyor tabi bu yanlış bişe yaptığını değiştirmez. Biri bu şekil arabama vursa kavga çıkar ama dediğim gibi harbiden çok zevkli böyle kullanırmıydım rwd aracı sanmam ama keşke bıde bu şekil cansız arabalar olsada makas atsak az stres atmak için birebir

Arkadasin sikintisi buyuk. Bu akadasin para bulmus hali videodaki de

Bence sizin daha ciddi sıkıntınız var gibi görülüyor. Anlaşılan okuduğunuzu anlamama gibi bir durumla karşı karşıyasınız bol bol kitap okuyun çalıştırın beyninizi yuvarlanan taş yosun tutmaz demişler. Parayla imanın kimde olduğu belli olmaz videodaki araç 120-130 bınlık araç abartmayın yanı gözünüzde :)

• ekibi kurup hastanelik etmekten başka çaren yok.
    95 Broadway ... 2005 Megane 1.6 HB ... 98 Fiat Marea 1.6 ... 2006 Corolla 1.4 HB D4D ... 2010 Chevrolet Aveo NB 1.4 AT ... 2010 Accent Era 1.4 Select AT ... 2018 Hyundai i20 1.4 Style AT ... 2011 Clio 1.2 Grandtour Extreme... 2012 Fiat Fiorino Combi 1.3 Active... 2005 VW Golf 1.6 Tiptronic... 2016 i20 1.4 Elite Smart AT... 2007 Renault Kangoo Multix 1.5 DCI Authentique...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Şimdi çok kuralcı forumcularımız ( hiçbir kuralı atlamazlar ) topa tutar belki bilinmez ( çokta tın ) ama çok zevkli. Yani izlemesi bile keyif veriyor tabi bu yanlış bişe yaptığını değiştirmez. Biri bu şekil arabama vursa kavga çıkar ama dediğim gibi harbiden çok zevkli böyle kullanırmıydım rwd aracı sanmam ama keşke bıde bu şekil cansız arabalar olsada makas atsak az stres atmak için birebir

Arkadasin sikintisi buyuk. Bu akadasin para bulmus hali videodaki de

Bence sizin daha ciddi sıkıntınız var gibi görülüyor. Anlaşılan okuduğunuzu anlamama gibi bir durumla karşı karşıyasınız bol bol kitap okuyun çalıştırın beyninizi yuvarlanan taş yosun tutmaz demişler. Parayla imanın kimde olduğu belli olmaz videodaki araç 120-130 bınlık araç abartmayın yanı gözünüzde :)

Tamam tugral, babandan izip alip al bi 350z de gorelim:)

Tamam böyle dedinya yarın kredi çekiyorum

• Mojaverok kullanıcısına yanıt
    Hocam bu nasıl bir tesellidir?

Kimseye zarar vermeden ölsünler, kendilerini dusunmeyene biz ne yapalım? Ben ölümle şakalaşan adamın ölmesine gram üzülmem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

Hocam bu nasıl bir tesellidir?

Kimseye zarar vermeden ölsünler, kendilerini dusunmeyene biz ne yapalım? Ben ölümle şakalaşan adamın ölmesine gram üzülmem.

Kendi ölümünden bahsetmedim , keşke kimseye zarar vermeden doğal seleksiyonun bi parçası olsalar. Başkasına zarar vermeden napıyolarsa yapsınlar ama bu tipler kaldırımdaki yayalar için bile çok tehlikeli ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: grkankot2

Bu adamları şikayet etmeliyiz dersiniz hepiniz tepki gösterirsiniz.
    Ama ben youtube'da "malum apaçilerin inceleme yorumların"a egm ihbar hattına şikayet edelim deyince söversiniz.

cv films adlı kanala bakın bunların yüzlercesi var hız sınırını aşan, tehlikeli hareket videolarından. Hepsinin altında da "ağbiii, çok iyisin, bravoo, offf" gibi ergen yorumları. Plakaları da açık adamların o kadar rahatlar ki şehir içinde 180-200 yaparken.
    Ben şikayet etmekten bıkmadın usanmadım. Benim şikayetler bittikten sonra sizin şikayetlere de bakarlar elbet.

Sonunda üstünü çizmişler

quote:

Orijinalden alıntı: BlocParty

Bunu bende gördüm bir keresinde. Impreza'da var bu elemanda Güzelbahçe-Zeytinalanı civarında oturuyor. Ankara asfaltı üzerinde Bornova yönüne doğru yine bu tarz hareketler yapıyordu tam ben peşinden atılacaktım ki beyaz bir Skoda düştü peşine bana yol vermeden. Yakaladı mı bilmiyorum.

Baktım bende izmirdeydmiş adamı bulamda bi foto çekimi yapak

ben kısmen tanıyorum tanışıklığım var ama yakınen görmedim. test videosu yapıcam ama tabi bu şekilde arab drift yaparak değil

Bu arada bu şekilde insanlar o kadar çok ki buna gelene kadar pihüüü

Bu arada2 araç gürcü plaka ve doğru

Bi Harun Taştan vakası değil motor konusunda bilgisi var neyseki

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.