Bildiğiniz gibi bu sene çok zor günler geçirdik . Emenike'sizdik Lugano'suzduk A.Santos'suzduk En önemlisi Başkanımız yoktu.
Ama her şeye rağmen hem ligde hemde kupada son maça kadar geldik.Bence iki maçıda kazanamasakta Fenerbahçe şike iddalarına karşı tüm Türkiye'ye cevabını verdi. Böyle bir senede 2 kupayıda kazanmamıza 2 maç kaldı.
Fenerbahçeme başarılar diliyorum.
en başarılı biziz ama bence objektif olmak gerekirse galatasarayda iyi bir sezon geçirdi
quote:
Orijinalden alıntı: fesbi
en başarılı biziz ama bence objektif olmak gerekirse galatasarayda iyi bir sezon geçirdi
Galatasaray şampiyon diyebilir miyiz
sow gelene kadar forvetsizdir hoş son maçlarda yine forvetimiz yoktu
En iyi futbol oynayan , en iyi sezon geçiren takım Galatasaray'dır.
Ancak en çok saygı duyulması gereken ekip Fenerbahçe'dir.
quote:
Orijinalden alıntı: _Perseus_
Bildiğiniz gibi bu sene çok zor günler geçirdik . Emenike'sizdik Lugano'suzduk A.Santos'suzduk En önemlisi Başkanımız yoktu.
Ama her şeye rağmen hem ligde hemde kupada son maça kadar geldik.Bence iki maçıda kazanamasakta Fenerbahçe şike iddalarına karşı tüm Türkiye'ye cevabını verdi. Böyle bir senede 2 kupayıda kazanmamıza 2 maç kaldı.
Bizim kadromuz çok kaliteli sanki , emre çolaklarla hakan baltalarla engin baytarlarla , necatilerle buralara geldik bizde , takımda kanat oyuncusu bile yok , sizin kadronuz bizden çok daha kaliteli bazı oyuncuları kaybetmenize rağmen , yanlış anlamayın Fenerbahçe gerçekten başarılı fakat Galatasaray bu kadroya göre daha başarılı bu yıl , zaten başarılı olmasak normal sezonda 2. ye 9 3.ye 20 puan fark atamazdık.
quote:
Orijinalden alıntı: St.Rendroy
En iyi futbol oynayan , en iyi sezon geçiren takım Galatasaray'dır.
Ancak en çok saygı duyulması gereken ekip Fenerbahçe'dir.
evet sonuna kadar doğru bir söz galatasarayın futbolunu izlemek ayrı bir keyfiti benim için.
Önemli olan futbolu kötü şartlarda oynamaktır maç öncesi gidip oyuncu ayartıp beleşten 6 puan toplamaksa iyi oyun ben bilmiyorum.
En iyi oynuyanda en kötü şartlarda olanda Fenerbahçeydi.
quote:
Orijinalden alıntı: slymndgn
quote:
Bizim kadromuz çok kaliteli sanki , emre çolaklarla hakan baltalarla engin baytarlarla , necatilerle buralara geldik bizde , takımda kanat oyuncusu bile yok , sizin kadronuz bizden çok daha kaliteli bazı oyuncuları kaybetmenize rağmen , yanlış anlamayın Fenerbahçe gerçekten başarılı fakat Galatasaray bu kadroya göre daha başarılı bu yıl , zaten başarılı olmasak normal sezonda 2. ye 9 3.ye 20 puan fark atamazdık.
Galatasaray'a başarısız demedim zaten benim beklediğimden çok çok daha iyi bir sezon geçirdiler.Hatta Fenerbahçeyle olan derbi maçlarında hiç bu kadar iyi oynadıklarını görmemiştim ben.
Ama Fenerbahçe gibi şike iddalarının göbeğinde Galatasaray olsaydı bence bu sezon ilk 5 e bile giremezdi.
Devre arası trilyonlarca para verip, forvet oyuncusu alan başka süper lig takımı var mıydı ?
Kendinizi acındırma çabanızı anlıyorum, fakat artık bu kadarı da kabak tadı veriyor. Netice itibariyle bugün hala şampiyonluk şansınız varsa, bunu daha fazla dekoder satılsın diye getirilen saçma sapan bir sisteme borçlusunuz.
Galatasaray 2006'da, 2008'de yokluktan şampiyonluk çıkarttığı zaman ''fakir edebiyatı yapmayın, mazlumu oynamayın'' denilirdi, şimdi kimler mazlumu oynuyor. Kader...
quote:
quote:
quote:
Galatasaray'a başarısız demedim zaten benim beklediğimden çok çok daha iyi bir sezon geçirdiler.Hatta Fenerbahçeyle olan derbi maçlarında hiç bu kadar iyi oynadıklarını görmemiştim ben.
Ama Fenerbahçe gibi şike iddalarının göbeğinde Galatasaray olsaydı bence bu sezon ilk 5 e bile giremezdi.
Ha yani Galatasaray aynı durumda olsaydı, 5.ci olurdu. Fenerbahçe şampiyonluk yarışında, çünkü daha büyük kulüp öyle mi ?
Galatasaray'ın, kulübün kapısına icra memurlarının dayandığı dönemde Fenerbahçe'den aldığı şampiyonluğu ne çabuk unuttunuz ? Bu kulüp tarihinde ATEŞ-GÜNEŞ olayı gibi nicesini atlatmışsa, bunu kaynağındaki Galatasaray ruhuna, Galatasaray dayanışmasına borçludur. Bunun da Türkiye'de eşi benzeri yoktur.
Yalnızca biz yokluktan besleniriz, bazıları kirliliğin yarattığı kaostan. Arada ince bir fark var, görebilene...
quote:
quote:
quote:
Yanlış düşünüyorsun hocam , şikenin size yaptığı etkinin en önemlisi maddi etkidir , oyuncularınızı sattınız ettiniz vs . biz şike yüzünden mali kriz geçirmesekde denizli faciasının olduğu yıl klüp borç batağındaydı , ve kadroda orhan ak saidou gibi oyuncular vardı o yıl sizde tuncay alex anelka appiah vs yıldızlarınız vardı , yani söylediğin söz çok saçma , türkiye ligi güçlü takımlardan oluşan bir lig değil ki , ilk 4e girmek büyük takımlar için zor değil anlayacağın , GS nin FB nin ilk 3 oynaması için ölüsü yeter
quote:
Orijinalden alıntı: Noir Désir
Devre arası trilyonlarca para verip, forvet oyuncusu alan başka süper lig takımı var mıydı ?
Kendinizi acındırma çabanızı anlıyorum, fakat artık bu kadarı da kabak tadı veriyor. Netice itibariyle bugün hala şampiyonluk şansınız varsa, bunu daha fazla dekoder satılsın diye getirilen saçma sapan bir sisteme borçlusunuz.
Galatasaray 2006'da, 2008'de yokluktan şampiyonluk çıkarttığı zaman ''fakir edebiyatı yapmayın, mazlumu oynamayın'' denilirdi, şimdi kimler mazlumu oynuyor. Kader...
Millet ne demiş sen ne demişsin be arkadaş. Kim fakir edebiyatı yapmış?Kendi kendine birşeyler sayıklamışsın. Şartlar ortada sezon başında 3 önemli oyuncumuzu sattık 1 de yeni trasnferimizi biz kadro sıkıntısından bahsediyoruz yoksa fakir edebiyatı falan kimsenin yaptığı yok.
4503 gündür Galatasaray Kadıköyde Fenerbahçeyi yenemiyor..! Ulan 5375 günde SSK'dan emekli olunuyor!
quote:
ne gereksiz insanlar var şu bölümde bir kez olsun rakibe saygı gösterin
quote:
O 10 milyon euro kulübün kasasından çıkmadı. Ferit Şahenk'in Nihat Özdemir'in Ali Koç'un Abdullah Kiğılı'nın cebinden çıktı. Bu dönemde böyle bir birlik beraberlik oluşturuldu. Taraftar Fenerium'da ürün bırakmadı kombineler tavan yaptı. Bunları yapmak için belli bir destek belli bir ruh gerek. Biz de bu ruhu yansıttık. Bunun fakir edebiyatıyla bir ilgisi yok. Geçen sezonki 11'imizin en önemli 10 adamının 3 tanesini kaybettik. Çok normal böyle düşünmemiz.
St.Rendroy'un dediği gibi. Bu sezon en başarılı takım Galatasaray'dır. Fakat her takımdan çok Fenerbahçe'ye saygı duyulur bu sene.
quote:
Orijinalden alıntı: sawgiray
Önemli olan futbolu kötü şartlarda oynamaktır maç öncesi gidip oyuncu ayartıp beleşten 6 puan toplamaksa iyi oyun ben bilmiyorum.
En iyi oynuyanda en kötü şartlarda olanda Fenerbahçeydi.
Hangi oyuncuyu ayartmışız deha insan ?
Necatiyi aldık baros kırmızı kart görene kadar galibiyet geldi gelecek diyorduk oyundan atıldı antalyadan toplamda 2 puan aldık.
Amrabat dersin sen şimdi, Bi b.k bilsen demezsin, kayseriyi yendikten sonra görüşüldü maçtan önce değil basmıyomu kafanız ? Kayserinin kendi inisiyatifiyle adam a2 yollandı 6 puandan kastın buysa maçın ilk ayagında amrabat seyredildi ve bize karşı çok iyi oynadıgı için teklif götürüldü.
Konuş da boş konuşma ...Atıcaksan sallayacaksan destekli at...
bu forumda o kadar çok vasıfsız ve zavallı takım yandaşları var ki : 1- Eğer playoff denen farklılık lig başında koyulduysa ve uygulanıyorsa takımlar ona göre hareket eder.Bu bağlamda gs 9 puan fark atması fbnin umrumda olmaz.eğer playoff olmasaydı gs de ne fbye ne bjk bu kadar puan farkı atabilirdi.Tabiki playofftan birileri kazandı burası çok doğru. 2- Fb tüm olumsuzluklara karşın iki kupada da finaldeyse bu sezonun en saygı duyulan takımıdır ve gsli ile birlikte en başarılı takımdır.Gs başarılıdır çünkü yeni bir kadro ile buraya kadar geldiler.Fakat yeni takım oldukları için şike soruşturmasının göbeğinde onlar olsaydı çabuk dağılıp geçen seneki duruma düşecekleri aşikardır. 3- Birileri fakir edebiyatı yaptığını söylemiş fenerin.bu zat-ı muhterem lütfen yazılanları dikkatli okusun.fenerin kaostan yararlandığını söylemiş.Halbuki kaosun tam ortasında olan bir fener tüm kulüplere ders verir nitelikte mücadelesi ortaya koymuş ve final biletlerini almıştır.Acaba yine mi şike yaptık !!! 4- Bu iki takım kazanabilir veya berabere kalabilir. Netice inşallah sonuç ne olursa olsun iki takımında alkışlanması gerek. Fakat bu forumda elit bir kaç kişi dışında bazı yaratıklar ne yazıkki yine birbirleri ile alay edecek,birbirlerine hakaret edecek.vs...Ama geçen sene iki portekiz ekibi, bu sene iki ispanyol ekibi uefa finali oynadılar.Bizler ise ancak böyle çakma finaller oynarız.Zaten millet olarak da hakketmiyoruz....
Fb'nnin bu sezonki performansı başareılı ona diyecek bir lafım yok. Ama benzer durumda Gs bir şey yaapamzdı lafı saçma. Gs'nin ne durumlardayken neler yaptığını biliyoruz geçmişte; geçen sezon bir istisnaydı lig tarihiniin en kötü performasnıydı ona bakarak konuşmak anlamsız olur. Mesela yukarıda bir arkadaşın yazdığı gibi Ateş-Güneşolayını bir araştırın; FB'nin şu anda yaşadıkları o olayın 10'da 1 'i olamaz. Ya da 2006 şampiyonluğu da benim gözümde Fb'nin bu sezonki başarısı kadar önemlidir. Demek isteddiğim kendi başarınızı ön olana çıkarırken başkalarınkini aşağılamktan vazgeçin artık, yoksa yukarıdaki arkadaşların yazdığı türden cevapları sonuna kadar hak ediyorsunuz.