< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bu senenin 73 tytsi geçen senenin kaç netine denk gelir

-
-
Updullah
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
matta -10 net yedi bu kesim 80-83 arası bişey olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
85-90 arası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-38EF7BE56 -- 4 Temmuz 2021; 0:4:47 > -
Çok iyi keşke
81-85
-
hocam bence mantıken öyle olması lazım. bu sene sorulan matematik sorularının zorluğu 8-9 net etkiledi desek, geçen sene 30dk verilen ek süre de en az 3-4 net etkilemiştir direkt bu sonuç çıkıyor..
-
Bana da öyle geliyor hocam bence çok haklısınız. Ama iyimser, polyanna diyor buradakiler anlamadım :/
60 falan
puhahhaahhahahhaha olum ne boş adamsınız ya kahkaha attım boşluğuma geldi
-
iyimserlik falan değil hocam. mat bu kadar zor gelmeseydi bile 2020 asla gelmezdi. sene içerisinde 11 olmama rağmen tyt denemelerine bol bol katıldım 2-3 kurumda. forumdaki "herkes evde köpek gibi çalışıyor" tezini desteklemiyordu netler. ayt daha vahimdi zaten biliyorsunuz. forumda sene içinde konu açma fikri geliyordu arada ama 2020cilerden linç yerim diye açmıyordum
-
bende kurumlarda giriyordum denemelere netler düşüktü fen ve yüksek puanlı anadolu liseleri tabiki gene yok ediyordu ama genel olarak düşüktü
-
82
baya düşüktü hocam. millet inanmıyor ama gerçekten düşüktü. sene başında 68 netle kurumda 9. olmuştum :D.
geçen sene 50 tıp vardı bu kurumda. öyle 5k-10k kişide yok kurumda.
-
80
84
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m1r4l4y -- 4 Temmuz 2021; 22:30:37 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
updullah
-
85, abartmatın olum, ha 90'a 105 diyilmez ama bu böle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X