< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-949BFDF3E -- 14 Eylül 2024; 9:46:0 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
BU SENE YAPTIĞIM YKS HATALARI
-
-
Up
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Up
1. maddeyi ben de çok yaptım. Berbat zamanlardı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 ve 5'i ben de yaşadım hatta bunların üstüne her çözdüğüm denemede sıralama hesaplayıp çok kötü olayına girip durduk yere moralim bozuluyordu
+YouTubeda size milimetrik program hazırlayıp öyle 12 saat falan çalışmalısın diyenlere sakın kulak asmayın, herkesin durumu farklı
Okumadım ama çok zekice bi şey yapıyosun. Bu sene sadece eksiklerime odaklanıp ders çalıştım rahat bi şekilde bi sene önceki sıralamamı 1/3 ile çarptım. Şu an istediğim yerdeyim. Eksiklere odaklan, çöz, kazan kankim başarılar
-
YouTube gerçekten çok etkili. Yks influencer videolarını izlemektense oturup yarım saat kitap okumak daha faydalı gerçekten. En azından zihnin dağılıyor, yks etrafında toplanmıyor. Boşa stres.
Çok teşekkür ederim size de başarılar dilerim.
Hayırlısı olsun hocam umuyorum ki bu sene istediğinizi elde edeceksiniz Eğer özel değilse sıralamanız kaçtı ve hedefiniz sıralama ve üniversite/bölüm bazında neydi? Bence yazdıklarınız yks sebebiyle değişen rutininizi fark ettiğinizi gösteriyor ve bu oldukça güzel bir şey çünkü olaya adeta dışarıdan bakıp kendinize öğüt vermiş oluyorsunuz bu şekilde
-
Eşit ağrılıktan 73k gibi bir sıralama yaptım sözelden de 30k tabii o bir işe yaramıyor://
Hedefim ise top tier bir okulda iibf okumak mevcut olarak odtü'ye hep daha yakındım. Tabii mezun senemde baktım top tier kazanamadım en kötü Hacettepe kazanıp aile evinde okumak amacım.
Sanırsam siz de bu sene hazırlanıyordunuz diye hatırlıyorum siz ne yaptınız sorması ayıp?
Anladım hocam eminim ki bu sene daha iyi bir sıralama yapabilirsiniz dert etmeyin. Aile evi dediğinize göre ankarada mısınız Liseyi fln burada okuyup bu sene mi mezun olmuştunuz? Ben de 2 sene önce sınava girmiştim 3k gelmişti şu an gazi tıptayım
-
Evet hocam ankaradayım. Aradan zaman geçmiş olsa da çok tebrik ettim sizi.
Çok teşekkür ederim hocam darısı sizin başınıza
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X