Şimdi Ara

Bu sene tekrardan hazırlanıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dönem sonunda mezun olmuş biri olacağım. YGS`den çektiğim puanlar içler acısıydı. Bunun en büyük sorumlusu dersaneydi. Tek sorun bende değildi öğretmenler para kazanmak için geliyor yöneticilerde para kazanmak için okuyan gruba 30 yaşındaki açıköğretim mezunu öğrencileri yazdırıyordu. Tabi 17 18 yaşındaki birisiyle 30 yaşındaki birisinin pozitif bilgisi aynı olamaz çünkü aradan zaman geçmiştir ve herşeyi unutmuştur. Biz tüm derslerin çoğu son konuları bitiremedik ve haftada 19 saat olan dersimizi son 3 ay kala 15 saate düşürdüler. Çok kez yönetime çıktık. Etüt vermediler 350 puan üstü yapın öyle etüt alabilirsiniz dediler. Arkadaşım sağlık problemleri dolayısıyla 1 ay gelemedi bi kere bile ailesini aramadılar telefonla neden gelmiyor diye. Çok ilgisizlerdi. Sınava 1 hafta kala rehberlik hocası geldi pişkin pişkin utanmadan denemeleriniz çok düşük eğer seneye tekrardan kayıt olmak isteyen varsa şuan ki öğrencilerimize erken kayıt avantajı sağlayacağız dedi.

Ve sonuç olarak 500 600 öğrencili dersaneden sadece 2 kişi 350 puan üstü almış. Herkes şikayetçi ama ellerinde sözleşme olduğu için paşa paşa 2000 TL ödeyeceğiz.

Bu sene FEM`e kaydımı yaptıracağım. Şuan çalışıyorum temmuz ayında işten çıkacağım ve hazırlığımı yapmaya başlayacağım. Sayısal olarak hazırlanmak istiyorum. Önümüzdeki senede olmazsa 2 veya 4 yıllık bi bölüme gider okurum en azından.

Şuan çok planlar yapıyorum en basiti aylık 900 Liraya çalışıyorum temmuza kadar baya para biriktirmeyi düşünüyorum ve dersaneye gittiğim zamanlarda masraflarımı karşılarım diye düşünüyorum.

Öyle içimi dökmek için açtım kimseye anlatamıyordum belki rahatlarım :)

• Hersey gonlunce olsun dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nadircan1994

Hersey gonlunce olsun dostum.

Sağol hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bey Amca

Dönem sonunda mezun olmuş biri olacağım. YGS`den çektiğim puanlar içler acısıydı. Bunun en büyük sorumlusu dersaneydi. Tek sorun bende değildi öğretmenler para kazanmak için geliyor yöneticilerde para kazanmak için okuyan gruba 30 yaşındaki açıköğretim mezunu öğrencileri yazdırıyordu. Tabi 17 18 yaşındaki birisiyle 30 yaşındaki birisinin pozitif bilgisi aynı olamaz çünkü aradan zaman geçmiştir ve herşeyi unutmuştur. Biz tüm derslerin çoğu son konuları bitiremedik ve haftada 19 saat olan dersimizi son 3 ay kala 15 saate düşürdüler. Çok kez yönetime çıktık. Etüt vermediler 350 puan üstü yapın öyle etüt alabilirsiniz dediler. Arkadaşım sağlık problemleri dolayısıyla 1 ay gelemedi bi kere bile ailesini aramadılar telefonla neden gelmiyor diye. Çok ilgisizlerdi. Sınava 1 hafta kala rehberlik hocası geldi pişkin pişkin utanmadan denemeleriniz çok düşük eğer seneye tekrardan kayıt olmak isteyen varsa şuan ki öğrencilerimize erken kayıt avantajı sağlayacağız dedi.

Ve sonuç olarak 500 600 öğrencili dersaneden sadece 2 kişi 350 puan üstü almış. Herkes şikayetçi ama ellerinde sözleşme olduğu için paşa paşa 2000 TL ödeyeceğiz.

Bu sene FEM`e kaydımı yaptıracağım. Şuan çalışıyorum temmuz ayında işten çıkacağım ve hazırlığımı yapmaya başlayacağım. Sayısal olarak hazırlanmak istiyorum. Önümüzdeki senede olmazsa 2 veya 4 yıllık bi bölüme gider okurum en azından.

Şuan çok planlar yapıyorum en basiti aylık 900 Liraya çalışıyorum temmuza kadar baya para biriktirmeyi düşünüyorum ve dersaneye gittiğim zamanlarda masraflarımı karşılarım diye düşünüyorum.

Öyle içimi dökmek için açtım kimseye anlatamıyordum belki rahatlarım :)

allah gönlüne versin peki gittiğin dershanenin adını öğrenebilirmiyim?

• Mersin Bilgi yön dersanesi
  • Öncelikle senin adına üzüldüm . Bencede dersanenin adını ver sen yandın baskalarida yanmadın dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu sene ilk 50k
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.