Şimdi Ara

Bu Sene Şampiyon Olacağımıza İnanan Var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 sene üst üste şampiyon olacağımıza , 4. yıldızı bize taktıracaklarına inanan var mı ? Sizce seneye 18 e 20 devam eden bir seri mi isterler yoksa 19 a 19 , 4. yıldızı kim takacak rekabeti mi isterler. Konuyu derbiden önce açıyorum , puan farkı 9 olmadan. Zaten bu sene oynadığımız oyuna bakarsak zor gözüküyor. Kendi evimizde Karabük'ü , Konya'yı zar zor yeniyoruz arkadaşlar. Bu sene fener şampiyon olur , şampiyonluklar 19 a 19 olur. Seneye de Tff ve Lig Tv'te malzeme çıkar işte.

• var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • he
  • Devre arasına max 6 puan fark ile girersek, defansın sorunu çözülürse,AB statüsündeki oyuncular yerli oyuncu gibi sayılırsa ben inanıyorum. Aksi takdirde şampiyon olamasakta ŞL için 2. olmalıyız lig şampiyonluğu elbet gelir ama 3 kez üst üste ŞL oynamak her zaman yakalanmaz. Seriyi orada devam ettirelim bari.
  • Galatasaray varsa umut vardır!
  • "Yaptirmazlar" "izin vermezler" vs. gecin bu bos laflari. Zevk almaya bakin biraz. Besiktaslinin beri cikar her girdigi konuya "gs yener, yenilmesine izin vermezler" diye oter. Sen ckarsin yenilgiyi ardisik sampiyon olamamamizla bagdastirirsin. Boyle zevk alinmaz futboldan kafayi yer insan her olayin altinda artniyet ararken.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight

3 sene üst üste şampiyon olacağımıza , 4. yıldızı bize taktıracaklarına inanan var mı ? Sizce seneye 18 e 20 devam eden bir seri mi isterler yoksa 19 a 19 , 4. yıldızı kim takacak rekabeti mi isterler. Konuyu derbiden önce açıyorum , puan farkı 9 olmadan. Zaten bu sene oynadığımız oyuna bakarsak zor gözüküyor. Kendi evimizde Karabük'ü , Konya'yı zar zor yeniyoruz arkadaşlar. Bu sene fener şampiyon olur , şampiyonluklar 19 a 19 olur. Seneye de Tff ve Lig Tv'te malzeme çıkar işte.

Hocam kendinle celiski.icindesin hem.diyorsun yaptirmazlar diye hemde puan kayiplarimizdan bassediyorsun. Bahane aramaya gerek yok . Suan gozuken Fener takim gibi oynuyor ve son dakikaya kadar maci birakmiyor . Biz ise ic sorunlarimizdan bogusmaktan Kendi oyunumuzu oynuyamiyoruz. Tek istegim su 7 haftayi fazla puan kaybetmeden ilk yariyi bitirmek. Ozaman hocamiz takimi daha iyi taniyacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dünya üzerinde ne kadar gereksiz adam varsa bu ülkeye doldurmuşlar yeminle. lan sanki süper oynuyormuşuz gibi "yaptırmazlar" vb. beylik lafları kullanmış bir de, sabah sabah sinirlerimi zıplattı.

rezil rüsva bir sezon geçiriyoruz hala bizim taraftarların bi tarafları havalarda, işin sorumlusu takım değil de dış etmenlermiş gibi konuşmalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KUSCUM4283

quote:

3 sene üst üste şampiyon olacağımıza , 4. yıldızı bize taktıracaklarına inanan var mı ? Sizce seneye 18 e 20 devam eden bir seri mi isterler yoksa 19 a 19 , 4. yıldızı kim takacak rekabeti mi isterler. Konuyu derbiden önce açıyorum , puan farkı 9 olmadan. Zaten bu sene oynadığımız oyuna bakarsak zor gözüküyor. Kendi evimizde Karabük'ü , Konya'yı zar zor yeniyoruz arkadaşlar. Bu sene fener şampiyon olur , şampiyonluklar 19 a 19 olur. Seneye de Tff ve Lig Tv'te malzeme çıkar işte.

Hocam kendinle celiski.icindesin hem.diyorsun yaptirmazlar diye hemde puan kayiplarimizdan bassediyorsun. Bahane aramaya gerek yok . Suan gozuken Fener takim gibi oynuyor ve son dakikaya kadar maci birakmiyor . Biz ise ic sorunlarimizdan bogusmaktan Kendi oyunumuzu oynuyamiyoruz. Tek istegim su 7 haftayi fazla puan kaybetmeden ilk yariyi bitirmek. Ozaman hocamiz takimi daha iyi taniyacak.

Ek olarak bu sezon Kopenhang macinin ilk yarisi harici iyi oynadigimiz bir maci soylermisin

• Yahu sanki mükemmel oynuyoruz da engelliyorlar bizi İlk önce oynanan oyuna bakın.
  •  Bu Sene Şampiyon Olacağımıza İnanan Var mı ?
  • Dark is the Sunlight kullanıcısına yanıt
    sen git alperi alma

sen sol bek alma

bide 7üstüne cl de çeyrek ve 2 şampiyonluk kazandiran td ü kov hemde sezon ortasinda

evet bizi şampiyon yapmazlar .

• Nasıl taraftarsınız.Takımı kötülemeden kendiniz bir düşünün takıma güveniyormuyum inanıyormuyum diye
  • quote:

quote:

quote:

Ek olarak bu sezon Kopenhang macinin ilk yarisi harici iyi oynadigimiz bir maci soylermisin

Real Madrid macinin ilk 30 dksi Bjk macinin ikinci yarisi icerideki antalya maci vsvsvs

• INTRUDERTR kullanıcısına yanıt
    Alper'i almayarak doğru bir tutum sergiledi yönetim.Kimsenin oyuncağı değildir Galatasaray.Gittiler en iyi parayı verene sattılar Alper'i.

Eskişehir başkanı kendince fiyat yükseltecek en sonunda en çok verene satacaktı.Alper'de karakter koyamadı transferde.Çıkıp ben Galatasaray'lıyım ve Galatasaray'da oynamak istiyorum dese(ya da Fenerbahçe'liyim) hiç olaylar bu kadar abartılmayacaktı.

Sol bek konusuna gelirsek, yerli sol bek zaten yok.Yabancıyı aldın diyelim.Daha Bruma'yı 11 e sokamıyorsun.Sol beki nasıl sokacaksın ki seneye 5 yabancı zımbırtısı olacağı düşünülürse ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dirk Nowitzki

Nasıl taraftarsınız.Takımı kötülemeden kendiniz bir düşünün takıma güveniyormuyum inanıyormuyum diye

Akşam maçtan sonra görün hocam buraları.
  • Hiç bir zaman umudumu yitirmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

quote:

Orijinalden alıntı: Dirk Nowitzki

Nasıl taraftarsınız.Takımı kötülemeden kendiniz bir düşünün takıma güveniyormuyum inanıyormuyum diye

Akşam maçtan sonra görün hocam buraları.

Panayıra dönecek kazanacaz inanıyorum
  • Ne olacağı belli olmaz.
  • Ben.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.