< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 30 Eylül 2025; 22:9:12 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bu şehirden mezun olur olmaz kaçmak lazım
1 Mobil
-
-
Ayrıca konudan bağımsız her ne kadar bölümü çok sevsem de sırf bu kampüsten dolayı keşke tobb cs tutsaydı da yazsaydım diyorum sürekli, görülmeye değecek bir şey yok arkadaşlar kampüste tercih sebebi bile olmamalı da konumuz komple Ankara şu an
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Alnımda yazıyor Ankara
Bırakamam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
Software Engineer
METU CENG '25 -
Hocam bahsettikleriniz genel türkiye problemi ya, hani çoruma gitseniz falan çok bir şey değişmeyecek. Ankarada en azından altyapı iyi kötü var, diğer illerde o da yok istanbul izmir hariç.
_____________________________ -
Ankara'da da oluyor muydu öyle kalabalıktan dolayı gelen otobüslere binememe olayı
Nerde çokluk orada
boşuna dememişler, kalabalıktan uzak bir hayat kurmak lazım.İstanbul aslında Ankara'dan güzel şehir, ama para olmadan cidden yaşanmaz.
Ankarada değil de saat 4 5 gibi bizim kampüste oluyor
Ama seçenek olarak sadece 2 şehir olsa yine İstanbula gitmem metro ağı çok gelişmiş ama o bile kurtarmıyor o kadar nüfusu, şu saatte bile köprüde kırmızı trafik görünüyor yok artık xd, az biraz gördüğüm kadarıyla Ankara yeni yerleşimlerin çoğunda daha düzenli bir yapıda ama işte birçok kaynak yetersiz hissi veriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 30 Eylül 2025; 23:18:11 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yani o da doğru da en azından 30dkda evden işe rahat rahat gider gelirdim kiralar ucuz olurdu vs
Ya da bu aralar toplu taşımayı çok kullanıyorum diye tüm sinir stresim buna biniyor da olabilir bilemedim xd
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Leopard76
Yani o da doğru da en azından 30dkda evden işe rahat rahat gider gelirdim kiralar ucuz olurdu vs
Ya da bu aralar toplu taşımayı çok kullanıyorum diye tüm sinir stresim buna biniyor da olabilir bilemedim xdvalla ben tuzla'da tepeören orhanlı orta mahalle üçgenindeki uygun bir arsaya konteyner dikip yaşamayı planlıyorum. Yanda anadolu otoyolu da var fiat doblo alıp viaporta uğrarım temel ihtiyaçlar için, trafik de olmaz hem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egon_Krenz -- 30 Eylül 2025; 23:31:40 >_____________________________
-
O yolda biraz daha devam edip kocaelide csci alan iyi bir yerde çalışsam o da bana olur, ama araç olarak vw caddy isterim ben xd
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 30 Eylül 2025; 23:43:25 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
bu şehre geleli 3 hafta oldu ankaradan da bilkentten de nefret ettim. bir başkentin bu kadar berbat olması komedi. istanbul 20 milyon nüfusa rağmen çok çok daha iyi bir şehir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Doğma büyüme Ankaralı birisi olarak ben bile bu dönem mental olarak Ankara'dan kopmuş durumdayım. Vallahi master için Bilkent en iyi seçenek Türkiye'de ama sanırım o kadar da iyi bir seçenek olmamaya başladı.
Ankara'ya çok gitmedim fakat bana İstanbul'dan daha yaşanılabilir bir yer olarak geliyor. Buranın kalabalığından gerçekten çok sıkıldım. Yüksek lisans için İstanbul düşünüyordum ama birkaç sene daha burayı kaldırmayı canım hiç istemiyor. Bakalım mezun olunca ne olacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mareşalpapagan -- 1 Ekim 2025; 16:37:16 >_____________________________ -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Leopard76
İstanbula göre bence yine daha iyi de kaynaklarının yetmediği çok açık
Bir de sürekli paylaştığım o toplu taşıma fotosu xd
O arada geçen tek bir otobüs var o da iş çıkışı gelen küçük bir elektrikli otobüsten ibaretti en son xd
Şundan iyidir tabi de
İstanbul'da doğup büyüdüysen taşrada yaşa 1 hafta kafayi yersin. İstanbul Ankara İzmir Antalya Eskişehir kısmen Bursa. Bu şehirler dışında Türkiye'de yaşanılabilir şehir yok. Bu saydığım şehirlerde de maddi durumun iyiyse rahat yaşarsın. Bu şehirler dışında tıp diş vs yazan arkadaşlarim depresyona girdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-53F1677BB -- 4 Ekim 2025; 17:37:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Mersin, Muğla, Adana da yaşanılır listesine dahil olabilir gibi geliyor aslında da deneyimim olmadı.
@Leopard76 Bu ana yolların durumu bu arada, yerel tıkanmaları göstermiyor.
Bolu da cok guzel bence. hem dogal guzellikleri acisindan hem de insanlari sicakkanli. Bu arada yaya gecitlerinde herkes yol veriyor avrupada gibi hissediyorsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Adana çok fazla göç alan bir yer iklimi de berbat.
Bu konu üzerine bu haftanın trafiği çok iyiydi ha
Bir sefer kazadan dolayı (?) 15 dakikalık yolu 1 saat+ gittim.
15 dakikalık yol uzuyor da uzuyor, ona yakınıyorum. Yol hatalı naparsın
- iki noktadan sonra tırnak işareti gelir mi
- gülücük ses olayı
- yatılı dershane
- ders çalışırken uyku gelmemesi için ilaç
- dershaneden kayıt sildirme yönetmeliği
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt