Şimdi Ara

BU SECCADELERDE SIKINTI VAR. Resimler eklendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
3.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Camilerdeki halılarda subliminal motifler var. Hayvan figürleri, masonik semboller, korku veren sert bakış sembolü vb. Hani camilerdeki halılar sade ve motifsiz olacaktı. Örneğin kayserinin tarihi camisi hunat camisinin halısı motiflerle dolu. İşte resimler, sessiz kalmayalım, bilinçaltımızı bunlarla ele geçiriyorlar

yer kayseri, çevremdeki bir kaç cmiden örnek resimler sadece. Dün müftülüğe gittim, fotoları gösterdim, "sen nasıl görmek istiyorsan öyle görüyorsun" tarzında cevaplar aldım. sizce de öyle mi, bi bakın fotolara. sorun bende mi?

işte fotolar

oysa diyanet işleri 2013 yılında camilerdeki seccadelerin motifsiz sade olması yönünde karar almıştı. işte o haber

BU SECCADELERDE SIKINTI VAR. Resimler eklendiBU SECCADELERDE SIKINTI VAR. Resimler eklendiBU SECCADELERDE SIKINTI VAR. Resimler eklendiBU SECCADELERDE SIKINTI VAR. Resimler eklendiBU SECCADELERDE SIKINTI VAR. Resimler eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zekkayseri -- 17 Mayıs 2019; 12:28:45 >

• facebook a giremiyoruz hocam, resmi buraya yüklersen bakabiliriz
  • facebook kullanan yok hocam burada. Resmi buraya yükleyince beni de etiketlersen memnun olurum merak ettim
  • resimler eklendi hocam
  • Sorun nedir? Neye benzettiğinizi yazmamışsınız.
  • ilk mesajda yazmıştım

örneğin şu motifde sert bakış var, korku veriyor insana. ben güçlüyüm manasına gelen kollar var ikitarafta. pazularını şişirmiş kola benzetilmiş sanki.

bilmiyorum benim yorumum böyle. belki de ben yanılıyorum. psikolojik sorunlarım mı var acaba :)
  • Hocam bi psikoloğa gözükün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekkayseri

ilk mesajda yazmıştım

örneğin şu motifde sert bakış var, korku veriyor insana. ben güçlüyüm manasına gelen kollar var ikitarafta. pazularını şişirmiş kola benzetilmiş sanki.

bilmiyorum benim yorumum böyle. belki de ben yanılıyorum. psikolojik sorunlarım mı var acaba :)
    Aynı fikirdeyiz

• Seccadenin uzerine niye böyle seyler motifler yaparlar ki normal yao iste

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ahmtayd kullanıcısına yanıt
    haklı olabilirsiniz ama subliminal mesaj diye bir konuda var. iletişim fakültelerinde bu konu işlenir. sizde bi araştırın isterseniz nedir ne değildir diye
  • kadın yumurtalığı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khan Aitmatov

Aynı fikirdeyiz

Alıntıları Göster
    eyvallah, aynı fikirde yalnız olmadığımı öğrenmek güzel.
  • Benim gibi düşünenlerin olması güzel. Klasik halıları severim ve motif dolu olurlar fakat camilerde rahatsız edici olabiliyor. Sürekli yere bakıldığını düşünürsek bence düz ve tek renk olmalı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türk süsleme sanatı oğlum bu dersini almıştım ben bunun. Çiçek, bitki motiflerinin sürrealize edilmiş hali bunlar. Buluttan nem kapıyonuz.
  • Çıkıyorum bu siteden psikoloğumu bozacaklar

• motifler olsun ne olacak imam konuşurken izlemesi iyi oluyor.
  • türk kültürü yine birilerine dokanmış sanırım.

• Diyanetin ilk defa kendisiyle çelişmesi değil bu zaten.

Yıllar önce bir karar alıp ezanı merkezi sistemden değil caminin görevlisi okuyacak dendi.

Ama bütün din görevlileri ortalığı ayağa kaldırdı, bu kararı veren yetkiliyi görevden aldılar.

Yazılacak çok şey varda malum düzen...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanki heryerde gördüğüm desenler.

arkadaşım siz alınmayın ama keşke müslümanlar böyle şeylerle kafa yormasalar. islam dünyasının hali ortada, çok daha ciddi sorunlar var. hala açık yaraya alkol değerse günah olur mu? elbilseye kolonya damlarsa namaz kılınır mı? diye sorular soruluyor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.