Şimdi Ara

Bu saygısızlık değilde nedir? Nasıl insan bunlar (foto)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
0
Favori
3.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iki tane fotoğraf göstereceğim apartmanın önündeki garajdan.

Şimdi size soruyorum bu nasıl bir davranış, hangi insan böyle bir davranış sergiler sizce nasıl bir piskolojidir bu? O boş alanda iki araç vardı biri ben biride başka bir komşu sabah gitmiş o akşam üstüde ben çıktım işlerimi hallettim geldim eve ama bi baktım o koca boş alan 1. kattaki hanım efendi kendisi öğretmen olacak birde okumuş insan arabayı olduğu gibi bırakıp gitmiş. O boş alana gireyim dedim girdim ama kapı açılmıyor bu seferde

Yorgun argın gelmişm eve trafikte birsürü öküzle uğraşıyorsun zaten arabamı evin önüne koyup rahatca gideyim diyorsun ama yok

Sinir oluyorum böyle insanlara ya. Ben gelirim girdim mi tekrar çıkar adam gibi sokarım yanıma başka biri daha arabasını koyabilsin diye. Ama nedense başkaları hiç düşünmüyor anlamıyorum anlam veremiyorum yandaki blokda hiç kimse yok böyle bizim bloğun önü hep böyle salakca park edenlerle dolu. Başta da bu kırmızı opel astra.

• Yuh
  • konuşmaktan anlamıyolarsa yapıcak bişey yok malesef, neler neler var...
  • Neyi var gayet normal istanbulda keşke böle parketseler Sen istanbula gelme bu düzene laf ediyosan
  • Hele Alış Veriş Merkezlerinde İyice Uyuz Oluyorum Bu Duruma
  • migrosun otoparkına arabayı yan olarak parkedenler bile var buda bişeymi
  • Geri geri girip öyle parketseydin arabanı...diğer tarafta biraz boşluk var gibi..en azından kapın rahat açılırdı...
    Ayrıca benim başıma gelince böyle şeyler diğer arabanın sileceklerini kaldırır aynalarını kapatırım..anlasın öküz diye....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Ne Demek Şimdi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bağırdım çağırdım apartmana girerken canıma tak etit çünkü sürekli böyle hep sabrediodum ama sabrım taştı artık. Arbanın birinci kattaki ÖĞRETMEN bayana ait olduğunu öğrenmiş olduk. Çıktı kapıya Allah allah dedi böyle üstüne alınmış bir ses tonuyla kapattı kapyı.

Eğer insansa biraz utanması varsa bir daha öyle park etmez ama değilse artık yapacak bişey yok. Okumak cahilliği alır eşeklik baki kalır diye boşuna dememişler .

ezbiderli

Öyle bişey yapsam kadın gelir kavga eder benle saçbaş öyle biri Selam verdim bikere normal bir şekilde gülümsedim iyigünler dedim bön bön suratıma baktı niye selam veriyorsun der gibi. Kaşlar çatık falan. Şaştım kaldım vallaha. Tam anlayışsız biri yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 20 Mart 2009; 17:40:54 >

• Sende arkasına yatay şekilde parketseydin. O zaman anlardı.
  • sıradan bir bayan şöför vakası.
  • sürücü kadın olunca bunlar normal.

şimdi sakın kadın sürücülere şöyle böyle vs. korumayın.

iyi sürücülerde var tabi bayan.

ama erkeklerin %90 ı kadın söförlerden şikayetci ise;

bunda bir doğruluk payı vardır.

• Bigün tam onun sağına dip dibe olcak şekilde yanaş sende,yan kapıdan çıkıver,kadında yandan girmek zorunda kalsın,bide eteği felan varsa bayaa zorlanır belki aklı başına gelir..Gelmesse çivi yada şişe koy tekerine
  • fiat ı genç biri kullanıyor onun yanındaki kırmızı ufak arabayı da bayan kullanıyor ama nasıl park etmiş. Bu opelin yanındaki beyaz lada yı da bayan kullanıyor.

Bizim blok da bayan şoför çok o yüzden hiç bir zaman yan blok gibi düzgün bir park durumu olmuyor Ben insan gibi park ediyorum ozaman beni enayi yerine koymuş oluyorlar sinir oluyorum yani. Biraz geri çık tkerar gir yanaşarak çok mu zor. Sanki paralel park yapıyor ya

aykutx video açılmadı ama sanırım tahmin ettiğim video Bir kadın sürücü 6 dk boyunca park edemiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 20 Mart 2009; 17:45:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

fiat ı genç biri kullanıyor onun yanındaki kırmızı ufak arabayı da bayan kullanıyor ama nasıl park etmiş. Bu opelin yanındaki beyaz lada yı da bayan kullanıyor.

Bizim blok da bayan şoför çok o yüzden hiç bir zaman yan blok gibi düzgün bir park durumu olmuyor Ben insan gibi park ediyorum ozaman beni enayi yerine koymuş oluyorlar sinir oluyorum yani. Biraz geri çık tkerar gir yanaşarak çok mu zor. Sanki paralel park yapıyor ya

aykutx video açılmadı ama sanırım tahmin ettiğim video Bir kadın sürücü 6 dk boyunca park edemiyor

senin gibi düzgün parkeden bayanlarında olması ilginç tabi

• Ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle ve yüzüne balgam at...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aras. -- 20 Mart 2009; 17:55:56 >
  • seytan diyo git çiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aras Topuz

Ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle ve yüzüne balgam at...

anlamaz o salak araba hala duruyor öyle. Ben olsam utanır inar aşağı düzeltirim vallaha. Bunlar insan değil ya. Bayanda olsa çok mu zor abicim biraz geriye gidip az daha beyaz arabaya yanaşarak park etmek
  • Dostum sen yine iyisin onu okulda onca saat çeken öğrenciler ne yapsın ? böyle kişileri öğretmen yapmasınlar !!!
  • Ben olsam sileceklerini kaldırırım, bir de not yazarım.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.