Şimdi Ara

BU ŞARTLAR ALTINDA EVLENME İMKANI YOK [SS] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
608
Cevap
10
Favori
33.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Prinz Eugen

2500 liraya gelinlik mi yok izmirde var mesela hemde tanınmış bir yerde madam burcu da 1500-2500 gibi fiyatlara on numara gelinlikler var taç,kuşak,çiçek vs. dahil eviniz varsa 15-20'ne rahatlıkla evlenebilirsiniz gidip bodozlama bir mağazadan almayacaksınız mesela beyaz eşya alacaksınız beğendiğiniz modeli gidip inceleyeceksiniz daha sonra internetten fiyat araştırması yapacaksınız kampanya yapan bir sürü tanınmış site var 200-300 lira daha ucuza internetten eşya alabilirsiniz.

Bir arkadasi gelinlik bakmaya goturdum. Butun magazalari gezdik. 2500 asagisi yok. Bulundugum il icin soyluyorum. Bunun 3-4 kere provasi oluyomus. İzmire 3-4 kere gidip gelsen yine ayni paraya, hatta daha fazlasina cikiyor zaten.

Ev konusunda katiliyorum. Evini alip sonra evlilige gireseceksin. Ama tabii sececegin kisi de paragoz birisi olmamali. Bosanma ihtimali de var. O yuzden evlilik sozlesmesi yapma taraftariyim. Ama nedense kizlarimiz bunu hakaret olarak algiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evlenme zaten , mantıkla verilen bir karar değil , başka bi şeyle veriyorsun

• kardeş yatak odasıyla senin kıyafetlerini kız tarafı alacak. saf olmayın :)
  • BU ŞARTLAR ALTINDA EVLENME İMKANI YOK [SS]

• tipsizim kafam rahat evlenme derdim yok siz uğraşın durun
  • Bide cocuk yapacan o masraflari eklemeyi unutmus bezi mmasi vs vs

• Dr.draco D kullanıcısına yanıt
    abi çok net egoları tavan 4bin civarı kazanıyorlar. ben okumuşum emek vermişim cart curt. ulan ben nasıl öğretmen olduğumu biliyorum, gerçi derecede yaptım turkiyede ama hobi olarak.eşsek gibi çalışıp gelmişsin gelebileceğin yerin zirvesine gelmişsin bu ne egodur yarabbi. diyorum ara ara muhabbet ediyoruz açıkçası insanlarin doyumsuz olduğunu anlıyorsun. ama sorun şurada gökten düşmüyor. karşındaki şahıs çalışıp kazanıyor o parayı da neyse işte

• O değil de bütün bu masrafları gösterdiğinizde şoka girmeden gayet doğal karşılayan, insanın ömründe 1 defa oluyor diyen yaratıklarla nasıl aynı yatağa girmeyi planlıyorsunuz? Bu organizma yarın ev ekonomisini de batırır, çocuk da yetiştiremez, 2 yıla kalmaz balina gibi de olur.

Dikkatli olun lütfen. "Oha lan, o parayla avrupa turuna çıkarız, üstüne de cillop gibi araba alırız, saçmalama" diyebilecek eğlenceli, mantıklı ve kültürlü kızlar bulun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leidenfrost -- 29 Mayıs 2017; 13:13:48 >
  • listede bir tane abartı fiyat göremedim. Bu arada, yok onu kız tarafı yapar, yok onu kuzeni alır, yok deveyi diken.... Nedir abicim ergenmisiniz ? İki insan hayatını birleştirmeye karar verince herşey ortak yapılmaya çalışılır.En azından ben ve eşim öyle yaptık. Sende yoksa onda var onda yoksa sende var evlilik böyle bir şey. Daha en başından şartlandırılmış bi eylemin evliliğe ne kadar zarar verdiğini tahmin bile edemezsiniz.
  • Yaşım 37 evlilik boş iş bazen yalnızlık koysada..

• quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

quote:

Orijinalden alıntı: Onurmsq

quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

Bu kafayıda anlamıyorum. Zengin gibi herşeyin en iyisini alırsan 80bin verirsin tabi.

Fakir gibi en kotusunu alırsan cingen gibi suriyeli gibi yasarsın.

Halbuki adamın saydıgı seyler bir ailenin orta grubundaki urunler. Zenginler onlardan almaz. Bilmiyosunki burda perdeye 6milyar verdigin sey yurt dısında 600dolar cerez parası ve yurt dısında en alt grup dandik urunler. Hala bunu cozemediniz yorum yapıyorsunuz. Tl degersiz oldugu icin yuksekten aldıgın urunleri pahalı zannediyorsunuz. Kafaya bak.

Perdeler ithal değil kardeş dolarla alakası yok perdenin.birde çingenlik öyle birşey olsaydı türkiyenin %60 ı çingen olmuş olurdu

Bir tek ona mı takıldın. Zaten kelimenin icinden cimbızla secersin. Buzdolabı camasır makinasini nerden alıyorsun. Bekodqn arcelikten mi. Tvyide arcelikten alırsın. Kalite olarak yerlerde surunurler. Sanki herseyi biz uretiyoruzda. Hala diretiyorsun yok perdeler ithal degilmisde. Napıyım perdeyi. Bana perde lazm degil. Beyaz esya tv diger teknolojik aletlere bak. Burda oled ekran 10milyar. Yurt dısındaki adam bir maasıyla alıyor biz 5kat. 5 maasımızı veriyoruz. Hala anlamıyorsun.

• Halden anlamayıp her şeyin en iyisini isteyen erkek tarafıda kız tarafıda bizden uzak olsun.Düğün masrafları bir şekilde halledilir yeter ki doğru eş bulunsun.
  • evlenecem diyorsun ,bozuk paralarla resim çekilmişsin,kalkmışsın Full Hd Plazma televizyon diyorsun ,birde 3000 lira el insaf,
  • pcwolf28 P kullanıcısına yanıt
    Herkesin kendi görüşüdür benim anlatmak istediğim daha az miktarlara ev dizilebileceği iyi araştırma yaparsanız 20.000 ne bile ev dizersiniz internette öyle güzel kampanyalar denk geliyor ki mesela ben 1670 liraya LG buzdolabı aldım 2 ay sonra aynı dolabın fiyatı 2300 küsür liraya çıktı.
  • 2 saatlik dugune bayat pastaya verecegin parayla,yurtdisinda mis gibi 1 haftalik tatil yapilir altin icin de kisa bir nisan yapar toplarsin.. mesele oysa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavisu48 -- 29 Mayıs 2017; 13:19:31 >
  • 20 ile dizilir ama 80e dizilen kadar uzun ömürlü olacağını sanmıyorum. Mesela 100 liraya da süpürge var, 500 liraya da tv var. Dizmek istedikten sonra dizilir ama sonu erken değişim olur.

Bu listede ben abartı göremiyorum elin 20 bin birime yaptığını biz 80 birime yapıyoruz. Yazık...

• Evlencek kız yokki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonn123 -- 29 Mayıs 2017; 13:23:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.draco

quote:

Orijinalden alıntı: 9vs6

sanahli akşamlı dizi izleyen dizilerdeki hayatlara imranen insanlara neyi beğendireceksiniz.. bayan arkadaşlarimda itiraf ediyorlar parasız adama gitmem . nasil ya diyorum nasıl . öncelik parası olacak mümkünse çok olsun diyorlar korkuyorumm banada böylesi denk gelir diye. kanaat herşey bu devirde

O bayan arkadaşlarına bi sor bakalım paralı adam onu niye seçsin :) bi tek onda mı var?

Anlamadığım şey erkeğin zengini var da kızın yok mu? Niye zengin adam varoş kezbanına talim etsin? Gider zengin bi kız bulur olur biter.

Şahsen gayet iyi kazanıyorum. Ve evlenecek olsam gider kendim gibi bi doktor bulurum.

Anlamadın hala. Kızlar kapak atıp illa bosanıyorlar zaten. Bosanıncada fidye pardon tazminat ve nafaka alıyorlar

• dayı altın kalemi giderden sayılmaz :D diğerlerini baya abartmışsın ayrıca çok fuzuli giderler en üst sınırdan yazmışın herşeyi kral düğünü olur bu damatlık gelinlik vs zaten fuzuli masraf hepsi aynı kumaş.
  • Exocoetidae kullanıcısına yanıt
    Altin olayi da soyle cozuluyor. Cocuk yapiyorsun, cocuga takiyorlar insanlar. Ya da cocugun sunnetinde takiyorlar. Ama bu altini takmalarinin sebebi geri donusu olmasindandir. Yani altinlarla dugun yapsan bile bir mantigi yok. Uzun zaman diliminde hepsini eriteceksin zaten. Mecburen sana takanlara sen de takacaksin.

Asil sacma olan dugun degil bence gelinlige damada para vermek. Bu tasarimlar o kadar sacmadir ki gunluk hayatta giyemezsin. Ama gunluk hayatta giydigin tum kiyafetlerden daha pahalidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimizatio3n12123 -- 29 Mayıs 2017; 13:27:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.