Şimdi Ara

Bu şarkıyı 3 yıldır arıyorum bilen var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sadece 1 mb çok sevdigim bir şarkı elimde olan bir videodan kayıt

• quote:

Orjinalden alıntı: K.Kahriman

Ja Rule ft Ashanti - Always On Time

çok teşekkür ederim çok sevindim gerçekten çok sağol
    3 yıl paso eskicilere sor gene bulursun be ağga

and remember respect is everything

maybe one day 73' Beetle
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aras Topuz

yürü git lan
    3 yıldır mı arıyorsun
    lan 3 yılda hertürlü bulursun

haklıdır arkadaşım
    The car is on fire, and there's no driver at the wheel, And the sewers are all muddied with a thousand lonely suicides, And a dark wind blows, The government is corrupt, And we're on so many drugs, With the radio on and the curtains drawn, We're trapped in the belly of this horrible machine, And the machine is bleeding to death, The sun has fallen down, And the billboards are all leering, And the flags are all dead at the top of their poles, It went like this: The buildings tumbled in on themselves, Mothers clutching babies, Picked through the rubble, And pulled out their hair, The skyline was beautiful on fire, All twisted metal stretching upwards, Everything washed in a thin orange haze, I said, "Kiss me, you're beautiful - These are truly the last days", You grabbed my hand, And we fell into it, Like a daydream, Or a fever, We woke up one morning and fell a little further down, For sure it's the valley of death, I open up my wallet And it's full of blood
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu muziği bilen var mı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aras Topuz

yürü git lan
    3 yıldır mı arıyorsun
    lan 3 yılda hertürlü bulursun

lan derken ?

ayrıca 3 yıl 365 gün boyunca aramadım videoyu arada izlerim izledikten snra bi 10 15 dakka ararım sorardım

ayrıca bu forumda yeniyim yani yeni yeni kullanmaya başladım forumu ,
    az önce yine izledim videoyu dedim konu dışındaki arkadaslar kesin bilirler bunu ve biri çıktı ve bildi ona da burda tekrar teşekkürler

Kızın. " Madem bu araç çok gelişmiş bir robot neden beş para etmez döküntü bir camaroya dönüşüyor" dediğin arabanın alınıp canavar bir camaro ile geldiği sahnedeki geliş müziğini arıyorum.
    Birisi biliyorsa lütfen söylesin. 56. dk içinde çalan müzik.

bas bas "always on time" diyorlar şarkı adlarıda zaten böyle veriliyor yazarsın googleye çıkar karşına bu kadar

Orjinalden alıntı: K.Kahriman

ben bu şarkıyı daha yeni duydum

bas bas "always on time" diyorlar şarkı adlarıda zaten böyle veriliyor yazarsın googleye çıkar karşına bu kadar

haklısın hiç aklıma gelmemişti

Gel apansız öldürmeden bu dert beni
    Çok yorgunum beklemekten seni
    Yaz geçti bak şimdi birde bu güz
    Of nasıl geçer bu sonbahar sensiz
    Yaz geçti bak şimdi birde bu güz
    Of nasıl geçer bu sonbahar sensiz
    Bari sen vefasızlardan olma
    Ellerin nankör ellerinde solma
    Sevgilim gel bu bahar

google den fln arama yapınca benim yazdığım şeyler fln çıkar
    ama eminim bunu bi kadın sölüyodu da kim?

Orjinalden alıntı: Pretender

Bende Transformers filminde

Kızın. " Madem bu araç çok gelişmiş bir robot neden beş para etmez döküntü bir camaroya dönüşüyor" dediğin arabanın alınıp canavar bir camaro ile geldiği sahnedeki geliş müziğini arıyorum.

up

quote:

Bende Transformers filminde

up
  • Arkadaşlar Levis (LTB de olabilir ) Reklamında bir elaman gitar çalıyo karavanın üstünde o şarkıyı yada melodisinin ismini bilen varmı ? bende 1 -2 yıldır arıyorum bunu. Galiba Levis 501 reklamı yada 507 yada öfffff bilmiyorum

Orjinalden alıntı: The maXz!

Arkadaşlar Levis (LTB de olabilir ) Reklamında bir elaman gitar çalıyo karavanın üstünde o şarkıyı yada melodisinin ismini bilen varmı ? bende 1 -2 yıldır arıyorum bunu. Galiba Levis 501 reklamı yada 507 yada öfffff bilmiyorum

reklamı hatırladım onu müzik bölümünde bir konu var oraya sor kesin bilen çıkar
    Türkçe'de cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İnglizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. pasha tarzındaki yazımlar Türkçe'yi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.
  • quote:

Film elinde olanlar 56. dk ya baksınlar. Hadi be DH bilen birisi vardır bunu.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.