Şimdi Ara

Bu şarj süresi normal midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle hat yok içinde. Hat var olarak sayarsak telefon görüşmesi ve mesajlaşmayıda göz önüne getirirsek normal midir
     Bu şarj süresi normal midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sarj dolduktan sonra tekrar fise taktiginiz icin net birsey soylenemez. Ama normalde de boyleyse degerler normal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • içinde hat olarak kullanmış olsaydınız bu kullanım sonrası şarjınız %50 felan olurdu zaten birde prize takmışsınız
  • Şarj %63 olduğuna göre normal.
  • Şarj dolduktan sonra prize takmışsınız. Neden böyle bir şey yaptınız ki zarar verir bataryanıza.
  • Prize takmadım, usb ile pcye bağladım oda 2 dk filandır.
    Birde şarja genelde % kaç olursa takılmalıdır iPhone 5?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi romantikodun -- 9 Mart 2014; 22:48:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: romantikodun

Prize takmadım, usb ile pcye bağladım oda 2 dk filandır.
    Birde şarja genelde % kaç olursa takılmalıdır iPhone 5?

Şarj %20'nin altına indiği zaman istediğiniz zaman takabilirsiniz. Ayrıca USB ile bilgisayara bağlandığı zaman da şarj oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Steteskop -- 9 Mart 2014; 22:53:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim 5s de bu değerlerde. ortalama wifi ile kullanımda 7-8 saat arasında gidiyor. ben de pilden şikayetçiyim, ilk zamanlara göre daha çabuk bittiği kanısındayım.
  • valla ios7 de su gibi akıp şarj ios 6.1.4 kullanıyorum gayet memnunum pilden.
  • Ben daha 5 saati geçen bir kullanım süresi göremedim. Şu ios 7.1 de kısmetse düzelsin artık. Gerçi her yeni yazılımda aynı temennilerde bulunuyoruz ama insan bekliyor işte
  • 4S kullaıyorum sarjm cok cabuk bıtıyor ıos 7 kaynaklanıyor heralde ınternete gırınce 2 dk %1 gıdıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.