Şimdi Ara

Bu Samsung denen marka adamı kanser eder

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
76
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar ben iphone kullanıyordum üniversite sinavi senem diye telefonu sattim ve kuytu köşede duran galaxy s2 yi alip kullaniyim dedim neyse 2 haftadır kaza bela kullaniyorum dun gece yatarken sarji yuzde 5 falandi zaten 4-5 saatte anca sarj ediyo diye yatarken taktim sabah uyandim pil isareti var uzerinde sari unlem neyse dedim actim telefonu baktim sarji 95 kullandım biraz 5 dk sonra 60 lara dustu taktim sarja once bi 30 sn falab sarj oldu simdide pil cikarildi diye hata veriyor internette yok pili cikarin falan diye anlatmislar denedim olmuyo bisi simdi ben bunu servise mi goturucem ne kadar para isterler bunu halletmek icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Night Stalker Batman kullanıcısına yanıt
    Yeni pil alın ve samsung a çamur atmayın hele ki s2 ye.

• quote:

Orijinalden alıntı: expressimo

Yeni pil alın ve samsung a çamur atmayın hele ki s2 ye.

Ben hicbi sekilde marka sevdalisi falan degilim ancak sene sonunda samsung ile arami tamamen kapaticam zaten ben telefonda oyun oynayan birisi degilim güzel foto çeksin insta snap calistirsin yeter bu bakimdan samsung ihtiyacimi karsilamiyor ne yalan soyliyim. Neden dersen dusuk kalitede instagram fotolari, snapchat storylerinin kalitesizlgi, balmumu gibi fotograf cekmesi gibi

Kaç senelik cihaz, iPhone 4S olsa da aynı şekilde kafayı yerdin.

Yeni bir batarya alıp sorununuzu çözebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

Hocam şu samsung bayi harici telefoncularda bulunur mu s2 bataryasi eski telefon sonuçta

• quote:

Orijinalden alıntı: Night Stalker Batman

quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

Hocam şu samsung bayi harici telefoncularda bulunur mu s2 bataryasi eski telefon sonuçta

Bu saatten sonra orjinal batarya bulamazsınız, ama mutlaka telefoncularda -çakma da olsa- batarya bulunur.

Belki de pilin beklediği ortam nemli/fazla sıcak/soğuk vs.'dir.
    Kullanmasını bilen için s2 efsane cihazlardan biridir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haggard1963 -- 23 Ekim 2016; 15:41:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu pc ne kadar eder ?
    6 ay önce açıldı
    Bu ne biçim bir sorun??
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2011 yilinda cikmis bir cihazda bahsediyorsun farkindamisin?

sorun bataryanda. bende s2 kullaniyorum tum islerimi goruyor.

deji yada simex bir batarya al sorun cozulur. batarya aldiktan sonra cm10 + apolo kernel kur bak bakalim telefon nasil hizlaniyor.

Kullanmayi bilene cok iyidir s2

n11de bulursun bataryalari.ama dediklerimin disina bakma. ucuz diye alirsin 2 aya bozulurlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoşanBalık -- 23 Ekim 2016; 16:23:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam s2 den bahsediyorsunuz farkindamisiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night Stalker Batman

Selam arkadaşlar ben iphone kullanıyordum üniversite sinavi senem diye telefonu sattim ve kuytu köşede duran galaxy s2 yi alip kullaniyim dedim neyse 2 haftadır kaza bela kullaniyorum dun gece yatarken sarji yuzde 5 falandi zaten 4-5 saatte anca sarj ediyo diye yatarken taktim sabah uyandim pil isareti var uzerinde sari unlem neyse dedim actim telefonu baktim sarji 95 kullandım biraz 5 dk sonra 60 lara dustu taktim sarja once bi 30 sn falab sarj oldu simdide pil cikarildi diye hata veriyor internette yok pili cikarin falan diye anlatmislar denedim olmuyo bisi simdi ben bunu servise mi goturucem ne kadar para isterler bunu halletmek icin

Manyak mısın s2 yılların cihazi sen aaple nin güncel telefonuyla karşılaştırıyorsun git al bi j5 a5 s7 fark ı gör

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.