Şimdi Ara

Bu saçları kestireyim mi SS var.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: LsR

Kafana bi band taksan bildiğin Nba oyuncusu gibisin

Saçlar güzel güzel bence kestirme.. Ahh ulan şöyle bi uzatamadım saçlarımı gitti Kaç ayda bu hale geldi.. Seninle saçlarımız aynı gibi hafiften sende kıvırcıksın galiba

yok kıvırcıklığı kendim wax+sprey ile zorla yapıyorum maalesef her gün yarım saatimi alıyor bu tarz halini vermek.Bu kadar uzaması için 3-4 ay arası yeterli..

• quote:

Orijinalden alıntı: 2n4...4Life

quote:

Saçlar güzel güzel bence kestirme.. Ahh ulan şöyle bi uzatamadım saçlarımı gitti Kaç ayda bu hale geldi.. Seninle saçlarımız aynı gibi hafiften sende kıvırcıksın galiba

yok kıvırcıklığı kendim wax+sprey ile zorla yapıyorum maalesef her gün yarım saatimi alıyor bu tarz halini vermek.Bu kadar uzaması için 3-4 ay arası yeterli..

Hm. benimki kıvırcık oldugu için uğraşmaya gerek yok bi fön cekiyodum kendi kıvrılıyodu yine 3-4 ay yeterli diyosun o zaman iyi hafiften kabarıklık başladı benim saçlarda demekki Mayıs gibi falan bu hali alır

• quote:

quote:

hocam bende wax da var sprey de var ama hiç wax ı kullanmadım daha nasıl yapıyosun öyle dalga dalga saçları internette videosu fln varmı yada biraz anlatırmısın yapımını gerçekten çok hoş duruyo

Hiçbir dinlenme hakedilen kadar zevkli değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: LoveU4ever

quote:

quote:

hocam bende wax da var sprey de var ama hiç wax ı kullanmadım daha nasıl yapıyosun öyle dalga dalga saçları internette videosu fln varmı yada biraz anlatırmısın yapımını gerçekten çok hoş duruyo

Saçları yıkadıktan sonra havlu ile kuruluyorsun.Saç kurutma makinesine dokunmamalısın bu aşamada.Saçlar nemli iken kendince kabataslak şekli verip hemen spreyi uyguluyorsun böylece nemli ve spreyli oluyor.Normalde kuru saça sprey basıldığında saçı şekillendirmek daha zor olur ani sertleşmeden dolayı.Nemli saça sprey uygularsan daha dalgalı ve kolay şekil alabilir bir hale ulaşıyor.Kuru saça uygularsan da sadece kabarık oluyor.

Hafif nemli saç + sprey ile yapabilirsin sende.. Sprey ile şekil verdikten sonra hafiften kurutma makinasını eline alıp biraz sabitliyorsun, eğer hava rüzgarlı veya yağmurlu ise kurutmadan sonra biraz daha sprey uygulayıp tekrar kurutmaya alabilirsin modelin kalıcı olması için.

Bu arada saç yapın çok önemli model olurşutmak için, benim yapım ince telli ve gür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krutah -- 22 Ocak 2010; 2:19:43 >

• Hmm saolasın bi denerim peki wax ı hangi arada kullanıyosun

Not:Walla benim saçlarda gür kabarık düz ama ince telmi kalın telmi bilmiyorum çok kabarık olduğu için aramakas attırıyorm hem saçlarım normalden azmış gibi görünmüyo gür olduğu için hemde katlıymış gibi oluyo seviyorum öyle heralde kalın teldir benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoveU4ever -- 22 Ocak 2010; 2:28:57 >

Hiçbir dinlenme hakedilen kadar zevkli değildir.
  • c

Bu saçları kestireyim mi SS var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 22 Ocak 2010; 2:34:41 >

sagopa kajmer bile değil artık pesimist
    popüler kültere kölesiniz artık hepiniz
  • bence kestir gitsin. çok çocuksu bi hava katmış. 23 yaşında birinin çocuksu bi havaya ihtiyacı olduğunu sanmıorum. olmamalı bence :)
    beğenmezsen de sağlık olsun, kökü sende değil mi uzar

Orijinalden alıntı: LoveU4ever

Hmm saolasın bi denerim peki wax ı hangi arada kullanıyosun

Not:Walla benim saçlarda gür kabarık düz ama ince telmi kalın telmi bilmiyorum çok kabarık olduğu için aramakas attırıyorm hem saçlarım normalden azmış gibi görünmüyo gür olduğu için hemde katlıymış gibi oluyo seviyorum öyle heralde kalın teldir benim

wax'ı sprey sürmeden önce kullanıyorum ama çok az sür yoksa sprey uyguladığında beyazlıklar oluşuyor...

• Bir de sakal bırak, maça papazı gibi ol.
    Küstah, Mürai, Tufeyli, Zevzek, Müptezel, Basmakalıp isen, Kapımızı Çalma!
    Palavracı, Korkak, Kalleş, Ahlâksız isen, Eşiğimizi Geçme!
    İçtenliksiz, Sevgisiz, Pespaye, Paçoz isen, Evimize Gelme!
    Çilehanedir Burası, Hoşgörü Dergâhı Değil!
    Ahde Vefa Bilmez, Tövbe Tutmaz isen, Sakın Gelme!
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambursman

• Yıllar yılı hep subay traşı yaptırırım hiç böyle problemlerim olmadı

Orijinalden alıntı: Gaea

Saçlar çok uzadı gibi geliyor sanki kessem daha mı iyi olur acaba??????

Kısa saç gider mi bana kuaförleri dinledim bu zamana kadar fakat istediğim sonucu alamadım dh ahalisi ne diyor--> "saçları kestirsin mi yoksa kestirmesin mi"

hocam aç gözlerini biraz ya

• quote:

Orijinalden alıntı: makman

Yıllar yılı hep subay traşı yaptırırım hiç böyle problemlerim olmadı

al benden de o kadar

People are born free
    life chained forever NBC
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.