Şimdi Ara

Bu saatten sonra Uncharted 1 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • soru açık. oyunun diğer oyunlarını oynamak istiyorum. zaten ps3 sahibi olalı 1 yıl olmadı daha.

• kesinlikle. duyduğum kadarıyla hikayesi çok güzel oyunun, ben de başlayınca 1.den başlıcam
  • yahu oyunun zamanı yokki zaten multi yok al işte :)
  • PS3'ün bütün exclusive'ları hiç düşünülmeden alınır hocam. Hele uncharted
  • ya peki şimdi ucuzken bu oyunları mı alayım yoksa direk bunları atlayıp bf3 mü alayım. gow3 ü bitirdim. uncharted beni gow kadar tatmin eder mi
  • Seri'nin tüm oyunlarını oynayacaksan 1'den başlamalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaceVindu

ya peki şimdi ucuzken bu oyunları mı alayım yoksa direk bunları atlayıp bf3 mü alayım. gow3 ü bitirdim. uncharted beni gow kadar tatmin eder mi

Gow kadar tatmin eder mi bilmem. Ama gow kadarda farklı bir oyun olduğu söylenebilir. Bence sen uncharted al, fiyatı düşünce de bf3 alırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RDR 2 bu fiyata alınır mı ?
    3 yıl önce açıldı
    2. El bu pc alınır mı
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • butun seriyi bitirdim çok guzel bir oyun.daha dun satmıştım
  • Tüm seri alınır deli gibi oynanır deli gibide zevk alınır. Bence bu nesilin en iyi serisi.
  • Her saatten sonra alınır. Mevzu oyunun sizin için yeni olması.
  • Bi bulsam alicam
  • Alınız.
  • Ne kadara alacaksin? Zavvi de 25 £ e iki oyun bir arada satiliyor. Fiyat nasil sizce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pyrotoxin

Ne kadara alacaksin? Zavvi de 25 £ e iki oyun bir arada satiliyor. Fiyat nasil sizce ?

Ikili paket tr Ye gelmezmi acaba
  • Bende 1 i alıcam ama uygun fiyata bulamadım bir türlü
  • Alınır, güzel oyundur.
  • Bu oyunu bulmak sikinti kimsede yok aslinda zavvi de uygun getirte bilicek varsa bende isterim bu 2li paketi
  • Eğer ps3 ün varsa;Kafadan bir kere god of war 3 oynamalısın .... ilk kez gow3 oynayan bir kişi '' nie ben şunu, bunu öldürüyorum'' diye bilir ... eğer gow3ü beğendiysen gow collection ve gow collection vol 2 yi de alıp oynarsan hikayeyi tamamen anlarsın... dediğim gibi gow serisi ve uncharted 2-3 ( 1 iğrençç ! )
  • Oyun ne kadar eski olursa olsun oynanabilir bence
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.