Şimdi Ara

Bu saatten sonra ps3 alınır mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xbox 360 var. Ps3 oyunlarına her zaman hayranlığım oldu. Su dar dünyadan bir god of war, bir uncharted oynayamadan gitmek istemiyorum açıkcası.
    Yeni nesilde de ps4 alacağım ama daha 2 sene veriyorum tam oturması icin yeni neslin.
    Arkadaslar sizce ps3 alsam mi yoksa beklesem mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence alınır, hatta daha da ileri giderek PS2 bile özel oyunları nedeni ile alınabilir. PS3 bu konuda oyunları ile sizi yeterince oyalayacak oyun kütüphanesine sahiptir...
  • hatayı xbox almakla yapmıssın eger butcen ıyıyse alderım bıldıgım kadarıyla last of us' da sadece ps3 ıcın cıktı sanırım

• Al al ps3 iyi makinedir

• Eğer exclusive oyunlar için alacaksan bence ikinci el temiz bir cihaz alıp rahat iki yıl kullanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Bence alınır, hatta daha da ileri giderek PS2 bile özel oyunları nedeni ile alınabilir. PS3 bu konuda oyunları ile sizi yeterince oyalayacak oyun kütüphanesine sahiptir...

kesinlikle haklısınız ps4 te bir oyuna 240 tl vereceğim yere ps2 alırım bide üstüne 5-6 tane oyun alırım kesinlikle ps3 almanız gerek
  • Hocam ps4 ü gördükten sonra gerçekten ve gerçekten ps3 ün şuan alınmaz bir konsol olduğunu düşünüyorum.
    En iyi ve en yakın örnek.. oyundan Dashboard'a yarım mili saniyeden daha az bir sürede dönüyor olması
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps3 şu anda alınır mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tüm konsollar mevcut ama şunu da demeden geçemeyeceğim dashboard istediği kadar iyi olsun önemli olan oyunlardir, oturup dashboard izleyecek halimiz yok.

• ben aldım 2 ay önce. daha oynayacağım onlarca oyun var. grafikler gayet tatminkar. bir kere red dead redemption pc de yok! last of us ı görmeden ölme. midnight club LA pc de yok ve en son en iyi örneği underground 2 dir pc de. sen 2. el temiz al.
  • Ps3 Ikinci el temiz fiyatları ne kadara kadar almalıyım? Malum pek bilgim yok hemen atlamak istemiyorum ilk gördüğüm ilana.. Dikkat etmem gereken şeyler neler?

Bir de ps4 alacak olsam ps3 oyunlarını da oynayabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Beograd

Ps3 Ikinci el temiz fiyatları ne kadara kadar almalıyım? Malum pek bilgim yok hemen atlamak istemiyorum ilk gördüğüm ilana.. Dikkat etmem gereken şeyler neler?

Yok oynayamazsin ps3 oyunlarini.
    Superslim 500gb cihazi 500 liraya bulursun.
    Ben 1i orijinal 2 kollu superslim 12gb zamaninda 400liraya aldim. Sen sen ol 12gb alma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rorschach_ -- 28 Şubat 2014; 15:30:43 >
  • Şu konuları açmaktan bıkmadınız. Biraz araştırın zarar gelmez gençler,bu konudan forumda en az 15-20 tane var hepsine aynı cevaplar geliyor. Konu kirliliğinden başka bir şey değil

• hocam ben 12 gb lik versiyonu almıştım 320 gb lik hdd taktım şimdi psn den The Last of Us - Uncharted 3 - GTA5 - Metro Last light - Borderands 2 - God of war 3 aldım oynuyorum ps plus varsa zaten ücretsiz oyunlarda veriliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rorschach_

quote:

Ps3 Ikinci el temiz fiyatları ne kadara kadar almalıyım? Malum pek bilgim yok hemen atlamak istemiyorum ilk gördüğüm ilana.. Dikkat etmem gereken şeyler neler?

Yok oynayamazsin ps3 oyunlarini.
    Superslim 500gb cihazi 500 liraya bulursun.
    Ben 1i orijinal 2 kollu superslim 12gb zamaninda 400liraya aldim. Sen sen ol 12gb alma.

Hocam 12 gb neden tavsiye etmiyorsunuz? Oyunlar 8 gb değil m i?
    Bir de oyunları oriji değil de çakma alma oluyor mu ps'de?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS3 için geç değildir.

Güncellik olarak:

PS3 hâlâ çok popüler bir konsol ve 2-3 yıl daha bu popülerliğini koruyacaktır. Yani 2-3 yıl daha pek çok güncel oyun gelmeye devam edecek.
    Sonra yavaş yavaş sadece spor oyunları çıkmaya başlayacak ve PS3'te yavaştan tarihteki yerini alacak.

Oyun olarak:

PS3 özellikle kaliteli exclusive oyun bakımından pek meşhurdur.
    Oynayacak tonla müthiş oyun var.

Online olarak:

PS3 oyunlarının online serverları hâlâ dolu dolu ve epey daha dolu kalmayada devam edecektir.

Üstelik yıllık 100 TL'ye 45 küsür oyunu ücretsiz veren Plus sistemi ve kardeşlik ile de oyunlar çok ekonomik.

• daha ps3 için çıkacak yığınla oyun var sen eskileri bile denemediysen kesinlikle almalısın bi last of us oynarken anlarsın ps3ün kıymetini
  • quote:

Hocam 12 gb neden tavsiye etmiyorsunuz? Oyunlar 8 gb değil m i?
    Bir de oyunları oriji değil de çakma alma oluyor mu ps'de?

12 GB konusuna gelince:

Dijital oyunlar inip kurulurken oyunun boyutunun 2 katı yer ister. Yani oyun 6 GB ise 12 GB yer ister. 8 GB ise 16 GB yer ister.
    Belirteyim: Sadece dijital oyun kurulana kadar iki katı yer istiyor. Kurulduktan sonra oyun kendi boyutu kadar yer kaplıyor.

Kutulu oyunlardaysa her oyun bir miktar kurulum yapar. Pek çoğu 500 MB - 4 GB arasıdır ama 8, 9, hatta 13 GB'a çıkan kurulumlar bile var.

Anlayacağın 12 GB neredeyse hiçbir şeye yetmez. Yüksek boyutlu HDD şart.
    Evinde fazladan dahili 2.5 inç SATA HDD'in varsa, 12 GB'lık PS3'lerden alıp evdeki HDD'ini takabilirsin.
    Yoksa direk 500 GB alıp keyfine bak.

• hocam bütçen iyi durumdaysa bence gayette alınır en başta last of us'u görmeden gitme bu dünyadan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.