Şimdi Ara

Bu saatten sonra olur mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok başlık açtım biliyorum ama gerçekten çok ümitsizim son 10 gündür ders çalışmıyorum motivasyonumu kaybetmiş durumdayım

Tyt de bir gram yükselemedim 65-70 net yapıyorum 200 kişi arasında 120. falan oluyorum ayt de mat bazen 25 geldiği oluyor feci moralim bozuluyor

Üstelik alan da değiştirmek istiyorum tyt fende 10 net yapıyordum 7-8 e düştü ayt fende sıfırım ve gerek uzun müfredatı gerek rekabetin fazla olması moralimi çok bozuyor
    Seneye 20k ve üstü sıralama yapmak istiyorum nasıl yapabilirim ne yapabilirim belki 2.mezunluğu da düşünebilirim şu sıralar çok kötüyüm

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mfci değilim mf hakkında pek bir bilgim yok ama tyt fen baya düşükmüş

• 2.Mezunluğu düşünseniz bile şu 40 günde elinizden geleni yapın hocam. Hem buna rağmen mezuna kalsanız bile 2. senenizde daha iyi başlarsınız (hem konu olarak, hem motivasyon olarak, hem dersaneye gidecekseniz daha iyi bir sınıfta olmak vs. ) Ama bana kalırsa bu 40 günde elinizden geleni yapamazsanız mezuna kalmak çok da iyi bir fikir olmayabilir. Sonuçta çalışma hevesi bitiyor bir saatten sonra. + sı ile - si ile iyi düşünün

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.