Şimdi Ara

Bu saatten sonra new ipad alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aplee storedan falan kaldırılmış sanki hiç üretilmemiş gibi
    bu cihaz sorunlu falanmıydı neden böyle yaptılar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: fender52

Alınmaz tabii ama ellerindeki new ipadleri tüketmeden çıkarmazlar yenisini tr de ama bence bekle sonuçta aynı paraya 2 kat hızlısını alacaksın değer yani ..

aynı paraya?

Orijinalden alıntı: multiTYRT

quote:

Orijinalden alıntı: fender52

Alınmaz tabii ama ellerindeki new ipadleri tüketmeden çıkarmazlar yenisini tr de ama bence bekle sonuçta aynı paraya 2 kat hızlısını alacaksın değer yani ..

aynı paraya?

türkiyede para farklılık göstericektir öyle tahmin ediyorum. bende yakında 3.nesil alacağım çünkü 4g bağlantıya ihtiyacım var. Beklemek istemiyorum
  • eğer amacınız ihtiyaç gidermek ise pekala alınır ki ben aldım. fark neredeyse yok new ipad ile ipad4 arasında. new ipad de retina ekrana sahip, ipad 4 de.. farkları şu ipad4'te a6x kullanıldı ve o saçma sapan dock girişi konuldu. gönül rahatlığı ile gidip new ipad alabilirsiniz bana göre.
    Hala PlayStation 3 Alınır mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı paraya daha iyi işlemcili ve daha yenilikçi bir şarj girişi olan cihazı almak daha mantıklı niye aynı parayı vermişken ipad 3 alasın ki şuanda gold bilgisayarda ipad 4 1200 tl zaten ipad 3 de üç aşağı beş yukarı aynı fiyat. Bana sorucak olursan ben olsam 600 liraya 2. El ipad 2 alırdım şayet tabletin benim hayatımdaki yeri sadece bir not defteri olurdu , her şeyimi iphonda ve laptopda fazlasıyla hallediyorum zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: cedric...

Aynı paraya daha iyi işlemcili ve daha yenilikçi bir şarj girişi olan cihazı almak daha mantıklı niye aynı parayı vermişken ipad 3 alasın ki şuanda gold bilgisayarda ipad 4 1200 tl zaten ipad 3 de üç aşağı beş yukarı aynı fiyat. Bana sorucak olursan ben olsam 600 liraya 2. El ipad 2 alırdım şayet tabletin benim hayatımdaki yeri sadece bir not defteri olurdu , her şeyimi iphonda ve laptopda fazlasıyla hallediyorum zaten.

ipad 3 mü 1200 lira ipad 4 mü ?? link falan varmı nerden öğrendiniz bu bilgiyi ?
  • Ben şuanda ipad3 kullanıyorum yüklediğim onlarca oyun/uygulamada veya tablette yaptığım hiçbir işlemde tabletimde kasma veya donma yaşamadım gerisini sen düşün. Aklın hangisine yatıyorsa onu al. Unutma ki 5-6 aya onunda yenisi çıkacaktır...

Orijinalden alıntı: Vanity Fair

quote:

Aynı paraya daha iyi işlemcili ve daha yenilikçi bir şarj girişi olan cihazı almak daha mantıklı niye aynı parayı vermişken ipad 3 alasın ki şuanda gold bilgisayarda ipad 4 1200 tl zaten ipad 3 de üç aşağı beş yukarı aynı fiyat. Bana sorucak olursan ben olsam 600 liraya 2. El ipad 2 alırdım şayet tabletin benim hayatımdaki yeri sadece bir not defteri olurdu , her şeyimi iphonda ve laptopda fazlasıyla hallediyorum zaten.

ipad 3 mü 1200 lira ipad 4 mü ?? link falan varmı nerden öğrendiniz bu bilgiyi ?

İpad 4 16 gb wifi 1200 tl işte link site güvenilir zaten ankarada mağzası var eldende alabiliyosunuz.http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8677

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vanity Fair

quote:

İpad 4 16 gb wifi 1200 tl işte link site güvenilir zaten ankarada mağzası var eldende alabiliyosunuz.http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8677

yok ben novadakini biliyorum zaten, siz GOLD yazmışsınız oyüzden sormuştum.

• aaa evet dalgınlığıma gelmiş yanlış yazmışım
  • iPad 3 ile 4 aynı paraya diyen arkadaş; iPad 3'ün 800 liraralara düştüğünden haberi var mı, gerçekten merak ediyorum. 1000 liranın üstünde satan kalmadı zaten. Satan görürsen de, 4G olayından ötürü iPad 4 diye kakalamaya çalışan çakallardır, takılma fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

iPad 3 ile 4 aynı paraya diyen arkadaş; iPad 3'ün 800 liraralara düştüğünden haberi var mı, gerçekten merak ediyorum. 1000 liranın üstünde satan kalmadı zaten. Satan görürsen de, 4G olayından ötürü iPad 4 diye kakalamaya çalışan çakallardır, takılma fazla.

ipad 3ü 1000 tl nin altında satan yer neresi? Söyle çok ciddi alacağım ironi yapmıyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ariaven

şu an ipad 3 almak çok mantıksız.
    spot ipad 4 alın derim. yurtdışında bile ipad 3 yok. sadece ipad 2 ve ipad 4 var.

Bile derken? Birçok kez iPad 3 veya 4 diye telaffuz ettiğimiz cihazlar, aslında halef-selef değil, güncelleme farkından ibaret olan cihazlar. Apple bunların adını iPad 3 veya iPad 4 koymayı biliyor muydu? Cihazın tek bir adı var, o da iPad with Retina Display. İşlemci güncellendi ve bağlantı girişi değiştirildi. Yeni bir cihaz değil, bir güncelleme bu.

Yaza doğru yeni iPad, gerçekten büyük değişikliklerle duyurulacaktır muhtemelen.
  • http://www.vidivodo.com/video/ipad-mini-kutu-acilimi-incelemesi-ve-karsilastirmalari/996120

karşılaştırması burda yapılmış detaylı bir şekilde

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: ariaven

şu an ipad 3 almak çok mantıksız.
    spot ipad 4 alın derim. yurtdışında bile ipad 3 yok. sadece ipad 2 ve ipad 4 var.

Bile derken? Birçok kez iPad 3 veya 4 diye telaffuz ettiğimiz cihazlar, aslında halef-selef değil, güncelleme farkından ibaret olan cihazlar. Apple bunların adını iPad 3 veya iPad 4 koymayı biliyor muydu? Cihazın tek bir adı var, o da iPad with Retina Display. İşlemci güncellendi ve bağlantı girişi değiştirildi. Yeni bir cihaz değil, bir güncelleme bu.

Yaza doğru yeni iPad, gerçekten büyük değişikliklerle duyurulacaktır muhtemelen.

uzun yazmak istemediğim için ipad 4 dedim. zira forumda kimse "ipad with retina display" diye yazmaz, her yerde ipad 4 diye geçiyor. yabancı forumlara ve alışveriş sitelerine bakabilirsin.

apple son 2 senedir neyin çok büyük değişikliğini duyurdu??

hep ufak tefek iyileştirmeler...ya da güncellemeler...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.