Şimdi Ara

Bu Saatten Sonra Iphone 5 Alınır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, yeni bir telefon alıcam ve uzun süre kullanmak istiyorum. ip5 düşündüğüm telefonlar arasında ama fiyatı hala 2000tl 2 ay sonra sanırım 5s yada 6 tanıtılıcak sizce şuan bu parayı vermeye değer mi? okudugum kadarıyla ip5 de sorunlar olması gerekenden daha fazla çok kararsız kaldım xperia z ve ip5 arasında gidip gidip geliyorum.

bide sanırım ios7 tanıtılıcakmış ip5 de bu güncellemeyi alıcak dimi?

• iOS7 gelir iPhone 5'e. 5s ya da 6 neyse 2 ay sonra tanıtılsa bile tanıtıldıktan 2 ay sonra gelir Türkiye'ye. Yani bugünden itibaren 4 ay var ortalama. Ek olarak bu işin sonu yok, bekle bekle nereye kadar. Son çıkanı iPhone 5 işte, onu alın gitsin derim. Xperia Z ile ikisi arasından kesinlikle iPhone 5 derim. Xperia Z'nin ekranı çok cansız, grafik birimi de çözünürlüğü için çok yetersiz. Kapaklı yapı da bir süre sonra can sıkacaktır.
  • bana kalırsa, maddi durumun müsaitse almalısın tabiki, heves edip ortalama 3 ay daha bekleyeceğine, al gitsin.
    Maddi durumun müsait değil ve sabırlı biriysen, bekle .. 5s yada 6 senin beklediğin cihaz olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snathius

merhaba arkadaşlar, yeni bir telefon alıcam ve uzun süre kullanmak istiyorum. ip5 düşündüğüm telefonlar arasında ama fiyatı hala 2000tl 2 ay sonra sanırım 5s yada 6 tanıtılıcak sizce şuan bu parayı vermeye değer mi? okudugum kadarıyla ip5 de sorunlar olması gerekenden daha fazla çok kararsız kaldım xperia z ve ip5 arasında gidip gidip geliyorum.

İphone 5s yada 6 2 ay sonra tanıtılmaz,haziranda ios 7 tanıtılır,eylül gibide yeni iphone,2009 model 3gs bile hala ios 6 alıyorsa,ios 7 değil ios 9 bile alması gerekli iphone 5'in xperia z alıp oyun oynamayacaksan su geçirmemezlik vb. şeyler önemliyse 13 mp kamerada önemliyse düşünebilirsin,ama iş oyuna girecekse xperia z vasat durumda şuan yeni oyunlar kasıyor çok sorunu var,iphone 5 de böyle sorunlar olmaz,keza 4s bile böyle sorunlar hemen hemen yokken 5 için kampanyalar oluyor,eylül'e kadar bekleyeceğim diyorsanda bekle yeni iphone almaya bak,ama dediğim gibi şuan iphone 5 apple için en üst seviye cihazı konumunda.

• Bu saatten sonra alınmaz.
    Sabah erken saatlerde alınır iphone her zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocake

Bu saatten sonra alınmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5s ile 5 in farkı renk seçenekleri ve işlemci hızından başka olamaz , güncelleme de bütün iphonelara geldiğinden bence al!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocake

Bu saatten sonra alınmaz.

şu sıkıcı pazar gününde hiç güleceğim yoktu . Koptum

• quote:

Orijinalden alıntı: Delphi Diesel

quote:

merhaba arkadaşlar, yeni bir telefon alıcam ve uzun süre kullanmak istiyorum. ip5 düşündüğüm telefonlar arasında ama fiyatı hala 2000tl 2 ay sonra sanırım 5s yada 6 tanıtılıcak sizce şuan bu parayı vermeye değer mi? okudugum kadarıyla ip5 de sorunlar olması gerekenden daha fazla çok kararsız kaldım xperia z ve ip5 arasında gidip gidip geliyorum.

İphone 5s yada 6 2 ay sonra tanıtılmaz,haziranda ios 7 tanıtılır,eylül gibide yeni iphone,2009 model 3gs bile hala ios 6 alıyorsa,ios 7 değil ios 9 bile alması gerekli iphone 5'in xperia z alıp oyun oynamayacaksan su geçirmemezlik vb. şeyler önemliyse 13 mp kamerada önemliyse düşünebilirsin,ama iş oyuna girecekse xperia z vasat durumda şuan yeni oyunlar kasıyor çok sorunu var,iphone 5 de böyle sorunlar olmaz,keza 4s bile böyle sorunlar hemen hemen yokken 5 için kampanyalar oluyor,eylül'e kadar bekleyeceğim diyorsanda bekle yeni iphone almaya bak,ama dediğim gibi şuan iphone 5 apple için en üst seviye cihazı konumunda.

ios 7'nin yeni modelle birlikte tanıtılacağını sanıyorum. öncesini o zamanlar iphone'um olmadığından bilmem ama son zamanlarda hep öyle oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Orijinalden alıntı: Delphi Diesel

quote:

ios 7'nin yeni modelle birlikte tanıtılacağını sanıyorum. öncesini o zamanlar iphone'um olmadığından bilmem ama son zamanlarda hep öyle oldu.

En son dediğiniz şekilde tanıtım,en son iphone 4 ile oldu,ondan sonra ios 5 haziran gibi tanıtıldı,insanlar yeni iphone beklerken apple eylül gibi tanıtmıştı yeni cihazını(4s) başka etkinlikle,aynısı ios 6 içinde iphone 5 içinde oldu,haziranda yada daha öncesi dediğim gibi olması muhtemel gene eylüle sarkabilir,kesin değil tabi apple ne yapacağı belli olmuyor artık,steve jobs dönemi çoktan bitti.

• Bu kafayla gidersen 5S çıkar, senin beklediğin 2000TL seviyesine inene kadar seneye bu zamanlara gelirsin. O zamanda IP6 beklesemmi diye konu açarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JacKSparrow12

5s ile 5 in farkı renk seçenekleri ve işlemci hızından başka olamaz , güncelleme de bütün iphonelara geldiğinden bence al!

hocam pilde iyileşme gibi önemli şeylerde olabilirmiş.
  • 5 teki kasa narinliğini ve pil sorununu giderip üstünde ekran parlıklığıda arttırırsalar bence hiç 5 e gerek yok. 5s'i beklemek çok daha mantıklı. Ama ne olacağı hiç belli değil işte
  • 5 te çok zarif bir cihaz ama 5s i bekleyebilirsin istersen.
  • Bence 3 ay daha bekle.

• quote:

Orijinalden alıntı: scat_lift

5 teki kasa narinliğini ve pil sorununu giderip üstünde ekran parlıklığıda arttırırsalar bence hiç 5 e gerek yok. 5s'i beklemek çok daha mantıklı. Ama ne olacağı hiç belli değil işte

İphone 5 kullandnz mi ? Parlakligi sonda kullanabileceginizi sanmiyorum . Ekran tam ayarlarinda . Herzaman %30 civari kullaniyorum aksamlari %0 gunesli havada ise %60 yeterli oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: M_aTRa_X

quote:

Orijinalden alıntı: scat_lift

5 teki kasa narinliğini ve pil sorununu giderip üstünde ekran parlıklığıda arttırırsalar bence hiç 5 e gerek yok. 5s'i beklemek çok daha mantıklı. Ama ne olacağı hiç belli değil işte

İphone 5 kullandnz mi ? Parlakligi sonda kullanabileceginizi sanmiyorum . Ekran tam ayarlarinda . Herzaman %30 civari kullaniyorum aksamlari %0 gunesli havada ise %60 yeterli oluyor

Kullandım kullandım Bana bulutsuz güneşli havada %100 yeterli gelmiyor. Güzel gözüküyor bir sıkıntı yok ama açıkçası daha iyi olmasını isterim. Bunu ekran kötü anlamında söylemiyorum, bir temenni

• quote:

İnternette okuduğun hiç birşeye aldanma.

Bak kardeşim galaxy s3,note 2,nexus 4,iphone 5,ipad kullanmış birisi olarak sana diyeceğim oki

ios farkı

İos çok stabil ve kullandığım en iyi cihaz.

Ram,işlemci hızı falan hikaye. Android telefonların ramı isterse 5 gb olsun yinede kasmalar meydana gelir.

İos kadar harika bi düzen içerisinde çalışan bi işletim sistemi henüz yok.

Appstore desen herşey var.

Yokmu androidin artısı ? tabiki var.

İlk olarak kullanımı çok kolay.
    Custom romlarla birlikte kullanmak çok daha eğlenceli oluyor.

Eğer android telefon alıcaksan Xperia Z den başka bişey almanı önermem.

Fotoğraf çekme olsun,suya karşı dayanıklılık falan gerçekten harika.

Ama stabilliğini bilemem. Kullanmadım. Kasılma falan varmı bilmiyorum. genel olarak ben android cihaz alsam xperia x alırdım.

İphone alıcaksan kesinlikle beklemeden iphone 5 al derim. Çünkü bunun sonu yok. İstediğin kadar bekle yeni telefonlar çıkıcak. Git al iphone 5 keyfine bak

Benim önerim iphonedan yana fakat android istiyorsan xperia z derim

BU ARADA İNTERNETTE YAZAN SORUNLARIN HİÇ BİRİ YOK. NE BÜKÜLME NE ISINMA NE ÇİZİLME HİÇ BİŞEY. ONLARA ALDANMA. OKUDUĞUMA GÖRE SİYAHLAR ÇİZİLİYOMUŞ YOK RENK ATIYOMUŞ FALAN FİLAN BÜTÜN BUNLARA İNAT GİTTİM SİYAH İPHONE ALDIM VE TEK Bİ SORUN BİLE YOK. OKADAR PARA VERİYOSUN. GİT AVEAYA YAN KORUMA KILIFI + FİLM ÇEKTİR TOPLAM TUTAR 60 TL CİVARI. 2000 TL VERİYOSAN 60 TL DAHA VER KAFAN RAHAT OLSUN.

SORUN VARSA SORABİLİRSİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mar00N -- 14 Nisan 2013; 21:05:55 >

• Apple cihazları değer kaybetmiyor.Yani şuan alacağın bir cihaz yenisi çıktığında satacağın zaman sana çokta zarar yaşatmayacaktır.
  • Alınır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.