Şimdi Ara

Bu Saatten Sonra Iphone 5 Alınır Mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu soruyu da gördüm ya daha ne diyeyim.Ulan iphone 5 bırak ios 7 yi ios 10 u bile görür hemen al.
  • Dostum şunu söyliyim ben şuan galaxy s3 kullanıyorum.

Android ios'un konforunu kesinlikle veremez. Şimdi gelip bir fanboy android kullanmayı bilmiyosun diyecek.

Androidde kurmadığım custom rom kullanmadıüım kernel mod vs kalmadı.

Ne yaparsan yap ne halt yersen ye . Sistem bi müddet sonra şişiyor ve saçmalamaya başlıyor. Ekran büyüklüğü önemli benim için ahhh ahh şu Apple 4.99 inç bir telefon yapsa gözüm kapalı alıcam. Artık şu androidden kurtulmak istiyorum bir daha androidmi ? Asla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok o çıktı u çıktı, zaten bize 3 ay sarkmalı geliyor cihazlar, 3-5 ay da jb beklersin meraklısıysan, aynen seneyi görürsün..
    ben bu zamanda 64 gb lığını aldım, bana jb lazım

aynen almış olmalısın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: __Rainman

Dostum şunu söyliyim ben şuan galaxy s3 kullanıyorum.

Android ios'un konforunu kesinlikle veremez. Şimdi gelip bir fanboy android kullanmayı bilmiyosun diyecek.

Ne yaparsan yap ne halt yersen ye . Sistem bi müddet sonra şişiyor ve saçmalamaya başlıyor. Ekran büyüklüğü önemli benim için ahhh ahh şu Apple 4.99 inç bir telefon yapsa gözüm kapalı alıcam. Artık şu androidden kurtulmak istiyorum bir daha androidmi ? Asla.

+1
    Uzun süre android kullanıp (s2 ve s3) akabinde iPhone 5 e geçmiş biri olarak benim tavsiyemde apple'dan yana olur. Genel kullanıcı için şu an net apple önde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m@trix

quote:

Orijinalden alıntı: __Rainman

Dostum şunu söyliyim ben şuan galaxy s3 kullanıyorum.

+1
    Uzun süre android kullanıp (s2 ve s3) akabinde iPhone 5 e geçmiş biri olarak benim tavsiyemde apple'dan yana olur. Genel kullanıcı için şu an net apple önde.

Hala neden büyük ekran yapmamakta ısrar ediyolar anlamam . 5s'de olacak diyolar bakalım

• iphone 4 yada 4s den bahsetmiyoruz. Hala Apple ın en yeni telefonunundan bahsediyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanthn

iphone 4 yada 4s den bahsetmiyoruz. Hala Apple ın en yeni telefonunundan bahsediyoruz.

Xperia z ile takılma yaşamazsın. Iphone kadar stabil çalışmasada ihtiyaçlarını çok ama çok rahat karşılayacaktır. Bir kere ekrana büyük ve full hd. PPI değeride daha ii.. Kamera ve video olarak da Sony daha iyi. Sağlamlık olarak da çok ii, tasarım vs. forumları okursan bulabilirsin. Su ve toza dayanaklı gibi özellikleri çok fazla önemli olmasa da önem teşkil edebilir durumlara göre.

Donanımsal olarak üstün özelliklerini saymayacağım çünkü bunun hiç bir anlamı yok. İşletim sistemin eğer ki anroid ise donanımın çok ii olması mutlak kaçınılmazdır bu yüzden sistem gereksinimleri hep ne kadar daha çok verirsen o kadarını isteyecektir. Iphone öyle değil. Anroidde kullanıcı olarak özgür olduğunu hissedersin. Iphone gibi kullanıcıyı kısıtlama durumları yok.

Apple'ın en büyük farkı 4 ve 4s zamanında diğer telefonlara attı. O zamanlar bu kadar ii android cihazları yoktu. Takılıyordu cihazlar, donuyordu. Rahat rahat program vs. yükleyemiyordun. Ancak şimdi 2 gb ramli android telefonlarda stabil çalışıyor. Eskideydi o bariz üstünlük. 16 gb , 32 gb dahili sistem hafızası + micro sd ile geliyor cihazlar.. Dediğim gibi eski üstünlük yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• @gokhanthn istemeden alıntı yapmışım. Yazı sana değil, genel.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 5'i birak iphone 4 bile hala alinir ( tabi 2 nci elden söz ediyorum, sifir iphone 4'e 1.100 tl verilmez)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.