Şimdi Ara

Bu saatten sonra Golf V

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • golf 7'nın çıktığı bu dönemde 2008 model boya darbesiz beyaz 122 bg midline a paket(çelik jant+hız sabitleyici) 67000 km'de 32000 tl'ye alınırmı?
    günlük fazla araba kullanan biri değilim ortalama günde 5 km.amacım bir iki sene içinde kullanıp satmak.araçda satarken zarar edermiyim.yoksa başka araç-modellere yönelmelimiyim?

2500K//AKASA VENOM//MSI Z68-GD65//GSKILL 8GB (2X4GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHZ CL9 1.5V DUAL KIT RAM & GSKILL 8GB RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 Tek Modül Ram F3-1600C9S-8GXM//Asus GTX750 Ti PH//MEMORIGHT 120 GB FTM PLUS SSD DİSK (550/500 MB/Sn)//WD1002FAEX //WD20EARX//WD30EZRX//PIONEER 24X DVDRW//Cooler Master MasterKeys Lite L Combo RGB LED//HAF 912 PLUS//SST-ST70F-PB//z506//ASUS VC239H//Brother HL-2040//Lenovo Z580//Samsung J7 Prime Black //Golf V 122 hp//
  • hocam tabi ki zarar edersin. 2 sene sonra arabanın yaşı da 2 yıl geçmiş olacak. ancak araba yatırım yapılacak bir şey değil günümüzde. tüketim malzemesi olarak görmelisiniz.
  • 2008 Golf 5 lerde ikinci el fiyatlar bu düzeylerde. Gerçi ikinci el şans işi araç temiz olmalı motor sorunsuz olmalı keza şanzıman da. Yani sizi üzmemeli. Bu araç belirttiğiniz gibi temizse ikinci elde 2 sene sonra da zarar etmezsiniz. Otomobil tüketim aracıdır yatırım değil. Kullanım ve yıpranma payını düşerseniz piyasa degismezse 2 sene sonunda yine 30.000tl dolaylarında rahatlikla satarsiniz. Golf'ün alıcı kitlesi genis olduğu için satarken sorun yaşamazsiniz Yeterki mekanik aksam sorunsuz olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Elegant Man

golf 7'nın çıktığı bu dönemde 2008 model boya darbesiz beyaz 122 bg midline a paket(çelik jant+hız sabitleyici) 67000 km'de 32000 tl'ye alınırmı?
    günlük fazla araba kullanan biri değilim ortalama günde 5 km.amacım bir iki sene içinde kullanıp satmak.araçda satarken zarar edermiyim.yoksa başka araç-modellere yönelmelimiyim?

Golf 5 başkadır ve bence alınır, ayrıca fiyat olarak da iyi bulmuşsunuz vuruk falan yoksa. Motor 14tsi dir sanırsam.
    bu oyun ne zaman biter ? (gta 4)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.