Şimdi Ara

Bu saatten sonra E46 BMW alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
5.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternette m3 e46 buldum 3001 - 3500 hacimli 320-350 beygir aralığında. araç 93 bin kmde ve 2002 model. araç içerden ve dışardan baya donanımlı. bu noktada bi kaç sorum olcak sizlere.

Bu aracın motor bakımlarının yapılıp yapılmadigi kaskodamı yazıyor yoksa biz kendimizmi anlamalıyız motordan ? yani şu şu kmlerde bakım yapılmış diye bi kayıt bulabilırmiyiz ? bide araçta tramer kaydı var bu tramer dedikleri ne oluyor ? 2010 yılı içinde 3 tane tarih verilmiş ve karşılarında 1500 9500 10000 tl yazıyor.

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• temiz olursa alınır bakımlarını sevisde yaptırdıysa kayıtları vardır km'sine dikkat edin düşürülmüş vs olabilir zaten o araçların temizini bulmak çok zor, ayrıca dediğin 1500 9500 10000 yazan yer araç önceden kaza yapmış ve maliyeti dikkat et şimdiye kadar 21bin liralık kaza raporu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

İnternette m3 e46 buldum 3001 - 3500 hacimli 320-350 beygir aralığında. araç 93 bin kmde ve 2002 model. araç içerden ve dışardan baya donanımlı. bu noktada bi kaç sorum olcak sizlere.

Bu aracın motor bakımlarının yapılıp yapılmadigi kaskodamı yazıyor yoksa biz kendimizmi anlamalıyız motordan ? yani şu şu kmlerde bakım yapılmış diye bi kayıt bulabilırmiyiz ? bide araçta tramer kaydı var bu tramer dedikleri ne oluyor ? 2010 yılı içinde 3 tane tarih verilmiş ve karşılarında 1500 9500 10000 tl yazıyor.

bence hiç bu işe bulaşmayın e46 m3 bukadar bilgisiz birisi için çok büyük tehlikedir. yanlış anlamayın ama zaten almayacaksınız.
  • 2010 yılında 3 kaza yapmış demektir. 1500 lira önemli değil ama 9500 ve 10000 liralık kazalar büyük olabilir. Ayrıca 2004 yılından önceki kazaları bildiğim kadarı ile tramer göstermiyor araç 2002 model olduğu için böyle bir risk de var. Bakım ise eğer yetkili serviste yapılmıyorsa ne zaman bakım yapıldığını bulamazsınız bmwlerden iyi anlayan güvenilir bir usta bulmanız gerekir
  • O zaman 2010 2011 model m3 lere bakmak lazım. yada o kadar para verecegime 2008 2009 model bi cayman s alabilirim.

• quote:

O zaman 2010 2011 model m3 lere bakmak lazım. yada o kadar para verecegime 2008 2009 model bi cayman s alabilirim.

• Neden Ferrari almıyorsunuz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

O zaman 2010 2011 model m3 lere bakmak lazım. yada o kadar para verecegime 2008 2009 model bi cayman s alabilirim.

E46 M3 ve E92 M3 ? Paran varsa al tabi neden kazalı araçla uğraşıyorsun o zaman ?

• quote:

• Alınmaz,sanayi'den çıkmazsınız.

• quote:

3001 - 3500 hacimli 320-350 beygir aralığında.

M3 hakkındaki bilgileri sahibinden.com'da yazan bu ifadelerle sınırlı olan birinin M3 alacağına inanmıyorum. M3 tabiri caizse ''hastasının'' alacağı bir araç. Silindir hacmi ve beygir gücünü bile bilmeden M3 mü alacaksınız şimdi?
  • Aracı abimle ortak almayı düşünüyoruz benim o hacim beygir konusunda pek bilgim yok 2.el bmw pazarınıda bilmiyorum o yüzden öyle yazdım. porsche konusundada şaşırmanıza gerek yok. boş 40-50bin kmlik bi cayman yine 70-80 euro civarında bulunabilir diye düşünüyorum

• quote:

Yanlış anlamada daha bunları bilmiyorsun m3 mü kullanacaksın?
  • gidip 4.9 lt V8 almayıp 3.2 lt 343 ps araba alıyonuz anlamıyorum yaa V8 in homurtusu I6 sıfır bırakır
  • bir bmw kullanan biri olarak sunu söyleyim:
    1500 liralık hasarda büyük ihtimal tıklama olmustur
    9500 liralık ve 10000 likler 30 km/h-50 km/h ile yapılan kazalardır
    smg ve motora baktırın iyi bi ustaya tramer kaydının yüksek gözükmesi hasarların borusanda yapılmıs olma ihtimalinide değerlendiriniz
  • bari mesaj kasıyım bu kadar boş bir topic görmemiştim.
  • Shadowgeist hoca nerde bir head shot yapsaydı keşke....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_72492285/mpage_1/f_/key_//tm.htm#72492285
    http://forum.donanimhaber.com/m_70807013/mpage_1/f_/key_//tm.htm#70807013

Aman Diyim Alırsan Dikkat Et Geri Geri Giderken. 2010 Modellerde Geri Geri Daha Hızlı Gidiyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ParsKUKRER -- 26 Mart 2013; 21:39:32 >
  • yahu arkadaşlar niye bu kadar acımasız oluyorsunuz anlamıyorum. adam sevdiği beğendiği bir aracı almak istiyor ve sizlerden bazı konularda bilgi talebinde bulunuyor. kimse anasının karnında öğrenmiyor neyin ne olduğunu. araba işi bir nevi zevk işidir. bende subaru gc8 aldım. bu aracı çok beğeniyorum. ne yani bilgim yok diye gidip içime sinmeyen şahin, linea gibi araba mı alayım. riske girdim aldım gc8'i araba konusunda bilgim de sıfırdır. araç kullanmayı bunda öğrendim. arabayı aldıktan sonra bir şeyler öğrenmek için başladım araçtırmalara forumlardaki konuları okumaya. sonuçta bu şekilde ve aracı kullanarak öğreneceksin.

çok şükür şimdilik iyi gidiyor. ehliyeti aldım işe git gel de bunu kullanıyorum. bazı kişiler çıkıp alma, alamazsın gibi laflar etti. şak onlara kapak yaptım. yani sonuç olarak insanların heveslerini kırmayın. uygun bir dille bazı telkinlerde bulunabilirsiniz. yıkıcı olmayın yapıcı olun.

• quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

yahu arkadaşlar niye bu kadar acımasız oluyorsunuz anlamıyorum. adam sevdiği beğendiği bir aracı almak istiyor ve sizlerden bazı konularda bilgi talebinde bulunuyor. kimse anasının karnında öğrenmiyor neyin ne olduğunu. araba işi bir nevi zevk işidir. bende subaru gc8 aldım. bu aracı çok beğeniyorum. ne yani bilgim yok diye gidip içime sinmeyen şahin, linea gibi araba mı alayım. riske girdim aldım gc8'i araba konusunda bilgim de sıfırdır. araç kullanmayı bunda öğrendim. arabayı aldıktan sonra bir şeyler öğrenmek için başladım araçtırmalara forumlardaki konuları okumaya. sonuçta bu şekilde ve aracı kullanarak öğreneceksin.

çok şükür şimdilik iyi gidiyor. ehliyeti aldım işe git gel de bunu kullanıyorum. bazı kişiler çıkıp alma, alamazsın gibi laflar etti. şak onlara kapak yaptım. yani sonuç olarak insanların heveslerini kırmayın. uygun bir dille bazı telkinlerde bulunabilirsiniz. yıkıcı olmayın yapıcı olun.

Yukarıda arkadaşın linklerine bakarsanız konuyu açan kişinin ilk okul öğrencisi olduğunu anlarsınız. Bazen bu durumlara bende kızıyorum ama kesin bir kanıt koyarlarsa diyecek bir şey yok..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.