Şimdi Ara

Bu saate bu para verilir mi? Gün içinde almayı düşünüyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saatin modeli casio efe-504rbsp-1avdf. Piyasa fiyatı 550 TL ile 750 TL arasında değişiyor. Markofoni'de 420 TL fiyatla satışa çıkarmışlar. Sanırım özel üretim bir saat. Ne dersiniz arkadaşlar Casio markalı bir saate bu fiyat verilir mi? Hani seiko falan olsa düşünmeyeceğim ama Casio için ne dense yüksek geliyor bu fiyat her ne kadar özel olmuş olsa da.

http://www.hepsiburada.com/Liste/casio-efe-504rbsp-1avdf-erkek-kol-saati/ProductDetails.aspx?productId=sacsefe-504rbsp-1a&categoryId=25008404

• saat saat değil tank anasını satayım
    bence verilebilir
  • saat erkeğin lüksüdür ve bu tarz olaylar tamamen zevk meselesi olup kişinin kendine en uygun gördüğünü alıp almaması kendisiyle alakalı bir durumdur.

şiir gibi konuştum valla
  • Dostum sen çıldırdın mı 420 lira Casio'ya verilir mi ya, hemde KDV DAHİL 534 TL.

Camı bile mineral cam.

Bu paraya, İsviçre saati al mekanik, safir kristal camlı.

Hamilton markasının modellerine bak dostum.
  • bence verilir şuan güzel gözüküyor ama uzun yıllar kullancam diyosan büyüyünce çocukça gelebilir çünkü çok inciği cinciği var az bişey daha sade olabilirdi
  • Hepsiburada'nın sitesinde saat hakkında biri yorum yapmış. Yaptığı yorum saatin yurt dışı sitelerdeki özelliklerini yansıtıyor. Ciddi kararsız kaldım dostlar meret güzelde görünüyor

• Kendi cebimden para vereceksem almam ama hediye gelecekse seve seve takarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Saat Kaç TL Eder
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

Hepsiburada'nın sitesinde saat hakkında biri yorum yapmış. Yaptığı yorum saatin yurt dışı sitelerdeki özelliklerini yansıtıyor. Ciddi kararsız kaldım dostlar meret güzelde görünüyor

kararsız kalmaya ne hacet dostum araştır hangisi içine daha çok sinerse onu al

• bence verilir bende bu tarz aynı seriden bi saat begendim onu alıcam insallah
  • saatin içi güzelde.. dışına ne diyorsunuz kola dolanan şeye o kötü işte siyah olsa daha güzel olur ve plastik
  • Yapacak işde yok sabah sabah biri gelse şu pc nin başından kaldırsa. Buda kolda duruşu asalete bak.

• Çok havalı gözüktüğü kesin. ama ben 420 lira verecek olsam casio'ya bakmam. nedense casio benim gözümde 0-300 tl aralığındaki saatlerde iyi. 100 liraya 150 liraya 200 liraya en iyi bulabileceğiniz saatler hep casio da. ama 300 den sonra başka alternatiflerde giriyor. biraz bak derim bi siteden o fiyata gözüne daha hoş gelen bir şey bulamazsan al bence.
  • Ogameci ne dediyse aynen katılıyorum.
  • illa casio dersen ona benzer bu modeli öneririm 4 senedir kullanıyorum...

ayrıca casioya o kadar verilmez...
  • ya şu kaba saatleri nasıl sevebiliyosunuz ya
  • casio ya değil

ben saate vermem 420 lira

zevk meselesi değğil bana göre GELİR meselesi nyse alırsan hayırlı olsun
  • Gün'e alma boşver onda yeterince para vardır sadece kendin için al
  • kanka gayet güzel eğer param var alrım diyorsan şimdiden hayırlı olsun
  • bende de casionun edifice modelinden bir saat var. Saat güzel beğendim o para verilir. Ama şunu unutma resimdeki gibi parlamayacak ve o kadar dikkat çekip güzel gözükmeyecek ama alınır.
  • Saat güzel ancak o kadar verilmez, 200-250 TL ye yine aynı güzellikte benzerini alabilirsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.