Bildirim
Bu rothmans sigarası niye ucuz ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
türkiyede 5-6 lira seviyesinde ki sigaralar satıyor çok çünkü. öyle yeni gelip 10 liradan satsan elinde patlar. boşuna camel fiyatı düşmedi -
Çok satılan bir ürün değildir -
quote:
Orijinalden alıntı: Rajeesh
türkiyede 5-6 lira seviyesinde ki sigaralar satıyor çok çünkü. öyle yeni gelip 10 liradan satsan elinde patlar. boşuna camel fiyatı düşmedi
Marka değeri denen birşey yok mu ? Marlboro her ülkede aynı fiyattan satılıyor.
İngiltere nin vatandasının alım gücü 7 poundsa türkiyenin ki 5 lira gibi düşün. İngilize 7pound lüks ise türke 5 lira. Böyle düşün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farmcanna -- 5 Mayıs 2015; 0:10:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben begenmedim sahsen. 6 lira edecek bi sigara.
quote:
Orijinalden alıntı: farmcanna
Yurtdışın da lüks kategorisinde yer alıyor burada 6lira. Aranızda bilen varsa aydınlatsın bi zahmet.
Şirketlerin böyle politikaları var ve hangi amaca hizmet ediyor ?
Uzun Lm iç kafan rahat olsun
Tüm ülkelerde aynı tütünden üretilmiyor maalesef.Ben de aldım içinden 2 tane içtim hiç beğenmedim, paketin hala yarısı dolu.Eve arkadaşlar gelince ondan ikram ediyorum.
Camel White öper kısaca.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eldarion -- 5 Mayıs 2015; 7:50:04 >
Trde pall mall sanayili üretildiği için
İngiltereden getirtdiğim sarımla, türkiye sarımıyla arasındaki fark :: Barcelona Fc-Altayspor olmuş kardeşim bilmem anladın mı -
quote:
Orijinalden alıntı: Eldarion
Tüm ülkelerde aynı tütünden üretilmiyor maalesef.Ben de aldım hala içinden 2 tane içtim hiç beğenmedim, paketin hala yarısı dolu.Eve arkadaşlar gelince ondan ikram ediyorum.
Camel White öper kısaca.
Whitein normal cameldan farki nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: WetDream
quote:
Orijinalden alıntı: Eldarion
Tüm ülkelerde aynı tütünden üretilmiyor maalesef.Ben de aldım hala içinden 2 tane içtim hiç beğenmedim, paketin hala yarısı dolu.Eve arkadaşlar gelince ondan ikram ediyorum.
Camel White öper kısaca.
Whitein normal cameldan farki nedir?
Daha hafif içimi daha güzel(bana göre).
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X