Yahu ne dedi adam? Selçuk'un sarısı yanlıştı, gösterilmeyen kart gösterilmeliydi dedi.
FBLi olması yetmıs arkadaşlara... rıdvan bir çok spor yorumcularına göre en objektifi...
Hangi pozisyonları? Kroşeleri mi Tekmelerimi?
rıdvan ıcın bırsey demıyecegım ama hakan unsal ıyıce rengını bellı ettı. sankı kavga olayları hep fb lılerdenmıs gıbı lanse etmesı yokmu.ıste objektıf bır yorumcu
quote:
Orjinalden alıntı: MMX 166
rıdvan ıcın bırsey demıyecegım ama hakan unsal ıyıce rengını bellı ettı. sankı kavga olayları hep fb lılerdenmıs gıbı lanse etmesı yokmu.ıste objektıf bır yorumcu
Doğrusuda bu zaten.
quote:
Orjinalden alıntı: Gny*
quote:
Doğrusuda bu zaten.
tabi canım doğrusu da bu, biz de başka maç izledik
quote:
quote:
Doğrusuda bu zaten.
bırak Allah aşkına, biraz fanatiklikten uzaklaşın yav,
Maç başladı emreye top geliyor bütün tribün ıslık küfür yuhlama yapıyor.ha bunu geçtim, bi pozisyon vardı? top taca çıkarken sabri emreye bi koydu kafası ordaki reklam panolarına çarptı ? şimdi burda emre ne yaptı ? topu kurtarmak istiyordu ? ha tamam emreye gareziniz var biliyoruz bunu ? niye oyun içinde bu kadar agresiflik oluyor ki?
bizim futbolcuların hepsi psikopat, sizinkiler süt dökmüş kedi. ama nedense 90 dakka boyunca bizden dolayı birşey yokken ,maçın son dakkasında süt dökmüş kedilere birşey oluyor.garip valla garip.
TRT gibi gs'nin resmi yayın organı dururken NTV'yi izlemeniz sizin hatanız beyler..
Progarmın çoğunu izledim ben Rıdavanın dediğin gibi fener lehine yorum yaptığını görmedim.Selçuk un pozisyonunu dedi ilki sarı kart değil ki doğru sarı değil belki foul bile tartışılır.2 pozisyonda belki tehlikeli hareket olduğu için olabilir ama bence sarı bile değil.Emre Aşığın robertoya hareketi bence sarıydı.Ama robertonun klasik hareketleridir realdeykended böyle hareketlere başvurur.Realin oyuncusu normaldir.
quote:
Orjinalden alıntı: :Fatih:
quote:
quote:
Doğrusuda bu zaten.
bırak Allah aşkına, biraz fanatiklikten uzaklaşın yav,
Maç başladı emreye top geliyor bütün tribün ıslık küfür yuhlama yapıyor.ha bunu geçtim, bi pozisyon vardı? top taca çıkarken sabri emreye bi koydu kafası ordaki reklam panolarına çarptı ? şimdi burda emre ne yaptı ? topu kurtarmak istiyordu ? ha tamam emreye gareziniz var biliyoruz bunu ? niye oyun içinde bu kadar agresiflik oluyor ki?
bizim futbolcuların hepsi psikopat, sizinkiler süt dökmüş kedi. ama nedense 90 dakka boyunca bizden dolayı birşey yokken ,maçın son dakkasında süt dökmüş kedilere birşey oluyor.garip valla garip.
Emreye anlattığın pozisyonda Sabri özür dilemeye gitti ama Emre kabul etmedi. Sabri de sinirlendi. O pozisyon bildiğin 2li mücadele. Sabri genelde hiç bi pozisyonda haklı olmaz ama bu pozisyon haklıydı
Güntekin Pozisyonu sorup bir taraftanda süremiz bitti diyor. Rıdvan da e ne yapayım bitir ozaman diyo orası iyiydi progrmın :D
Yorumlarında kantarın topuzunu hafiften FB lehine kaydırması çok normal. Bir çok eski futbolcudan da "daha" objektif bence. Her şeye rağmen çok sevdiğim, saydığım, oyunu okumasına, futbol zekasına hayran olduğum ve "keşke Milli Takımın başında olsaydı" dediğim bir kişidir kendisi.