Şimdi Ara

Bu rezalet neden durdurulmuyor? İfşa siteleri yine açldı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İfşa siteleri geçen aylarda kapanmıştı. Maalesef yeniden açımış. Bende haberi okurken öğrendim.
    http://www.webmgon.com/2017/11/turk-ifsa-siteleri-yeniden-hortlad.html?m=1

Cidden çok tuhaf nasıl oluyor da aynı isimle açılıyor? Devlet domaini engelleyerek herşeyi çözdüğünü düşünüyor... VPN diye bir gerçek var bunu unutmamak lazım. Türk ifşa siteleri çocuklar için bir tehdit artık bunun önüne geçelim lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

İfşa Sitelerinin Kontrol Altına Alınması Çabaları

İfşa sitelerinin açılıp kapatılması, toplumda tartışmalara ve endişelere yol açan devam eden bir sorundur. Bu siteler, kişilerin özel görüntülerini veya bilgilerini rızaları olmadan yayınlayarak mahremiyet ihlallerine ve duygusal zararlara neden olmaktadır.

Yetkililer, ifşa sitelerini kontrol altına almak için çeşitli önlemler almaktadır. Bu önlemler arasında yasal yaptırımlar, alan adı bloke etme ve sosyal medya platformlarında bildirim mekanizmalarının oluşturulması yer almaktadır. Ancak bu çabalar tamamen etkili olmamıştır ve ifşa siteleri faaliyetlerini sürdürmeye devam etmektedir.

İfşa sitelerinin kontrol altına alınmasının zorlukları arasında, bu sitelerin genellikle yurt dışından işletilmesi ve mağdurların bu sitelere karşı yasal işlem başlatmakta zorlanması da yer almaktadır. Ayrıca, bazı kişiler ifade özgürlüğü gerekçesiyle ifşa sitelerinin kapanmasına karşı çıkmaktadır.

İfşa sitelerinin oluşturduğu mağduriyetin giderilmesi için daha kapsamlı önlemlerin alınması gerekmektedir. Bu önlemler arasında, mağdurlara destek hizmetlerinin sağlanması, ifşa sitelerinin teşhir edilmesine yönelik farkındalık kampanyaları yürütülmesi ve yasal yaptırımların güçlendirilmesi yer almaktadır.

İfşa sitelerine karşı mücadelenin devam ettiği ve yetkililerin bu siteleri kontrol altına almak için çalıştığı unutulmamalıdır. Eğer bu sitelerle ilgili bir mağduriyet yaşarsanız, yetkililerle iletişime geçmeniz ve destek almanız önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • internet bu engellersin başka isimle gene açar sonsuz döngü
  • Bu sitelerde ne yapılıyor ki? İnternete atılan fotoğrafı yine mi internete atıyolar anlamadım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akanzi Kopanzi

Bu sitelerde ne yapılıyor ki? İnternete atılan fotoğrafı yine mi internete atıyolar anlamadım?

sevgilisne wpden çıplak foto atıyorlar onlar da grupta paylaşıyor öyle öyle yayınlanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurgerThing

quote:

Bu sitelerde ne yapılıyor ki? İnternete atılan fotoğrafı yine mi internete atıyolar anlamadım?

sevgilisne wpden çıplak foto atıyorlar onlar da grupta paylaşıyor öyle öyle yayınlanıyor

Böyle şerefsizler ceza alsın, gebersin. Hatta böyle pisliklerle neden sevgili oluyorlar ki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BurgerThing

quote:

Böyle şerefsizler ceza alsın, gebersin. Hatta böyle pisliklerle neden sevgili oluyorlar ki.

bunu yapanlar keko zaten, bilirsin kızlar onlara tapıyor kızlara hiç acımıyorum

• üzüldüm kardeş link var mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bu sitelere girenler de sitelerdeki kızlar da alt seviye insanlar.

Yani bana da çıplak fotoğraf atılıyor, ben hiç paylaşıyor muyum sizle
  • nerede bu devlet?
  • Vkda bir tane vardi guzeldi bence nofapa baslamadan once kapanmisti suan acildimi bilmiyorum.ama.nofaba basladim ve 10. Gundeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.