Bildirim
bu razer orjinal mi ? SSli
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
acil up -
Faturası olmayan eşyaya yapılmıyor sanırım Sisteme kayıtlıysa yapar belki bilemiyorum. Support tarzı bir şeyleri varsa onlara sor bence
-
quote:
Orijinalden alıntı: Uberior
Faturası olmayan eşyaya yapılmıyor sanırımSisteme kayıtlıysa yapar belki bilemiyorum. Support tarzı bir şeyleri varsa onlara sor bence
ürün orjinaldir değilmi sisteme kayıtlı olduguna göre -
Ürün orjinal kardeşim sisteme kayıt olmuş garanti durumu farklı bir konu başlığı faturam yok garanti geçer mi diye değiştir. -
Aynen sisteme kayıtlı olduğuna göre. -
Aliexpressten aldim hocam nasil orjinal
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aliexpressten aldim hocam ürünü
Burazers
quote:
Orijinalden alıntı: mapheluiT
Aliexpressten aldim hocam ürünü
Onlar refurbished yani orijinal ama garantiden tamir olanlar. Garanti kapsaminda olmayabilir.
Orjinal olmasa orada bilgileri çıkar mı güzel kardeşim? -
quote:
Orijinalden alıntı: mapheluiT
Aliexpressten aldim hocam nasil orjinal
Bildiğin orjinal kardeş arkadaşın dediği gibi tamir olup gönderilmiş ürünlerdir muhtemelen razerin sayfasında ürün çıkıyor ise orjinaldir boşuna sorgulama yapmamışlar. -
link atarmısın hocam aldığınız mağazanın -
Razer internationala başvur. Kulaklıkların bile seri numaraları var, seri numarasıyla birlikte bir ticket oluştur. Sorunları belirt. Olumlu karşılarlarsa kulaklığını kestirir fotoğrafını isterler ve yenisini yollarlar. -
Artik o satici yok malesef
O ticketi atacak ingilizceye sahip değilim
Önceden bozulup tamir edilmiş sonra satılmış olabilir hocam. Ya da ihraç fazlasıdır -
orjinal degil kazik yemissiniz 40 tl cope gitti garantiside yok soguk bir su icin kulakligi yollayin bana ben kullanirim kargo senden
Hocam ses kalite falan nasıl bu şimdi baktımda 20-25 dolar arası olanlardanmı aldınız sizin ilan yokmuş ama -
quote:
Orijinalden alıntı: RedJøhn
Hocam ses kalite falan nasıl bu şimdi baktımda 20-25 dolar arası olanlardanmı aldınız sizin ilan yokmuş ama
http://www.aliexpress.com/snapshot/7341567714.html?orderId=73005131459099
bu satıcıdan aldım hocam galiba kapanmamış dükkan.ama ürünün kalitesini çok beğeniyordum zaten.
Benzer içerikler
- 50 m2 havuz kaç ton su alır
- kazakistan'da yaşam
- coversyl 5 mg kullananların yorumları
- kırmızı tuborg alkol oranı
- meşale nasıl yakılır
- çay bardağı emojisi
- deprem güvenlik bilgileri
- elektrikli bebek arabası
- prompt mühendisliği
- dünyanın en büyük vinci
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X