Şimdi Ara

Bu ram sıkıntı çıkarır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, aralıkta ram almıştım kodu böyle HX424C15FB/8. Aldığım sitede HX424C15FB2/8 böyle var en sonra FB yerine FB2 yani farkı. bunların ne farkı vardır? 8gb yerine 16 yapmak istiyorum alsam sorun çıkarmadan çalışırlar mı?

• https://bilendenal.com/urun/kingston-hyperx-fury-8gb-ddr4-2400-mhz-cl15-sr-1rx8-siyah-pc-performans-rami-hx424c15fb2-8/?identity=2308618625225157220

burdaki siteye göre FB2 single rank FB dual rank

bence bilendenal ile ileitşime geç onlar 18 yıldır kingstonu getiren asnetin alt firması.
  • cevabınız için teşekkür ederim single rank dual rank nedir acaba duymamıştım da
  • Flyingpig kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    ürün kodunun değişmesinin sebebi, üretimde kullanılan Dram konfigrasyonunun değişmesi. Bu nedenle 8 gb DDR4 ramler single ran olarak üretilmeye başladı. Eski koddaki üründe üretimden kalkmak üzere. Bu nedenle de getirmiyoruz.
    Yeni kodlu HX424C15FB2/8 kodlu ürünü daha önce satın aldığınız ürünle beraber kullanmanızda sakınca yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilendenal Destek

Merhaba
    ürün kodunun değişmesinin sebebi, üretimde kullanılan Dram konfigrasyonunun değişmesi. Bu nedenle 8 gb DDR4 ramler single ran olarak üretilmeye başladı. Eski koddaki üründe üretimden kalkmak üzere. Bu nedenle de getirmiyoruz.
    Yeni kodlu HX424C15FB2/8 kodlu ürünü daha önce satın aldığınız ürünle beraber kullanmanızda sakınca yoktur.

ilginiz için teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.