Şimdi Ara

Bu RAGE nedir ya yaparken nereye bakıyolardı acaba?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu kurdum, update kurdum.Bütün ayarlar full 60 fps sabit fakat siyah kutulardan hiçbirşey görünmüyor.Cfg + kısayola komutlar falan denedim daha çok bozuldu şu an oyun hiç açılmıyor.Bunu yaparken hiçmi test etmezler.

Kartım HD5770.Driver update falan filan hiçbirşey işe yaramıyor.Tam bir çöp olmuş yani.ID'den böyle bir oyun gelsin, hiç beklemezdim.

Edit :

BEYLER SORUNU ÇÖZDÜM.YİNE DLL ATILARAK ÇÖZÜLÜYORMUŞ AMA PİYASADAKİ 5 MB OLAN ATIOGLX.DLL'LERİN ÇOĞU SORUNLU.

18 MB OLANI VE YANINDA .XML DOSYASI OLANI OYUNU DÜZELTİYOR.

DOSYA İÇİN AŞAĞIDAKİ VİDEOMA TIKLAYIN, ORDANDA VİDEONUN ÜZERİNDEKİ YAZIYA TIKLAYIN.ÇIKAN VİDEONUN AÇIKLAMASINDA LİNK VAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 14 Kasım 2011; 1:41:22 >

• Hocam problem senden kaynaklıdır büyük ihtimalle.
    İnsanlar Rage manyağı olmuş durumda

• ID o kadar sene durdu durdu bombayı patlattı ama kendi içinde patladı bomba.Koskoca ID den böyle oyun çıkması çok şaşırtıcı.Buglarla dolu bir oyun patch felan çıktı ama çıkana kadarda insanlar oyundan soğudu
  • oyunu biraz oynadım çok sıkıcı yaa oraya gitmekten buraya gitmekten silah sıkamadım... onu bul şunu bul görev al cart curt sildim bende
  • bayağı ilerledim gayet eğlenceli oyun agirmek istemiyor insan ama girincedfe bırakamıyor.Senaryo falan yok gibi birşey vur araba sür gel görev al parayla araba yap silah upgrade et yeni silah yeni öldürüş stili yeni tampon falan derken rpg gibi oluyor.Aha birde senaryo olsa tam rpg ama yok.
  • Doom 4 bekleye bekleye skılıan oyuncuları oyalamak için yapıılmış fazla özenilmemiş bir oyun bu rage
  • ben oyunu çok beğendim hiçbir sorunla da karşılaşmadım özellikle o mekanlar ve grafikler çok hoşuma gitti.

tek beğenmediğim yanı oyunun sonu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne böceği? Bilen var mı ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mesela ben de kurdum, 0,5 saniye geç yüklenen kaplamalar dışında bir sorunla karşılamadım (onuda biraz daha azaltan bir akç olay yaptım)
    Sonra ayıptır söylemesi çatır çatır da oynayıp bitirdim, heryerde söylüyorum bunu ama uzun zamandır oynadığım en zevkli FPS.

Ama gerçekten oyunun bu şekilde çıkması ayıp, 1 aydan uzun bir süre oldu çıkalı hala bunları düzeltecek bir patch bile çıkmadı. Hatta İD nin ağzını bıçak açmıyor.
    Oyunu resmen ATİ ekran kartlarında test etmeden çıkarmışlar.
  • oyunu indiremedim bi türlü 1 hafta sürdü 18gb ama torrent 20kb'den yukarı çıkmadı ilk 5 gün, o ara bunun updatei çıktı 1gb onuda indirmiştim direk updateli başladım nvidia kart ile 8 saatte falan bitti zevkli oyundu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

oyunu indiremedim bi türlü 1 hafta sürdü 18gb ama torrent 20kb'den yukarı çıkmadı ilk 5 gün, o ara bunun updatei çıktı 1gb onuda indirmiştim direk updateli başladım nvidia kart ile 8 saatte falan bitti zevkli oyundu

Mamuş kullanıyorsan rip olanını indir hızlı iniyor.Oyunun çalışmasında sorun yok.Yani herkesde olan bug'lar haricinde.
  • @Burakc- oyunun ana konusuna bakarsan orada bu sorunu büyük ölçüde çözmüşlerdi.

@Ben de sorunlara dayanamayıp konsola aldım fakat iyi ki de almışı öyle bazı arkadaşların dediği gibi berbat bir oyun değil PC'de sistem sorunları var , kaplamalara yaklaşınca bulanıklaşıyor , hikayeye oyuncuyu çekemiyor bu üç şey dışında harika bir oyun zaten bu üç şeyi de yapsa efsane olmuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burakc-

quote:

oyunu indiremedim bi türlü 1 hafta sürdü 18gb ama torrent 20kb'den yukarı çıkmadı ilk 5 gün, o ara bunun updatei çıktı 1gb onuda indirmiştim direk updateli başladım nvidia kart ile 8 saatte falan bitti zevkli oyundu

Mamuş kullanıyorsan rip olanını indir hızlı iniyor.Oyunun çalışmasında sorun yok.Yani herkesde olan bug'lar haricinde.

inanır mısın 1 tane bile bug olmadan bitirdim oyunu. ilk yüklediğimde hiç texture vs.. hatası da almamıştım.

oyun + update + amd 11.10 prew yada 10.11 miydi unuttum driverini kurdum full detay sabit 60fps de oyunu bitirdim.

edit: oyunu silmemişim hala duruyor her türlü kanıtlayabilirim sorunsuz olduğunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stabwound -- 9 Kasım 2011; 14:10:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: stabwound

quote:

quote:

inanır mısın 1 tane bile bug olmadan bitirdim oyunu. ilk yüklediğimde hiç texture vs.. hatası da almamıştım.

oyun + update + amd 11.10 prew yada 10.11 miydi unuttum driverini kurdum full detay sabit 60fps de oyunu bitirdim.

edit: oyunu silmemişim hala duruyor her türlü kanıtlayabilirim sorunsuz olduğunu

Bende de 60 fps ve senin yaptığın herşeyi yaptım.Oyun + Update + Cfg + Cache Klasörü + Kısayola komutlar falan ama hala kaplamalar masmavi.Önceden kaplamalar geç yükleniyordu şimdi hepsi masmavi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stabwound

quote:

quote:

Bende de 60 fps ve senin yaptığın herşeyi yaptım.Oyun + Update + Cfg + Cache Klasörü + Kısayola komutlar falan ama hala kaplamalar masmavi.Önceden kaplamalar geç yükleniyordu şimdi hepsi masmavi.

bu forum dahil bir çok foruma yazmıştım ztn ama ona rağmen senin gibi hala sorun yaşayanlar olmuştu bunun nedenini bilmiyorum fakat ben fps oyunları öyle çok sevmeyen biri olarak oyuna bayıldım ve şansıma hatasız olarak tamamladım. oyunu yüklemeden önce youtubede izlediğim kaplamaların geç geldiği videolar canımı sıkmıştı yüklemekten vazgeçiyordum can sıkıntısına yükleyip denedim hiç sorun olmadan tamamladım. aynı şekilde 2 kuzenime de yükledim oyunu onlarda da texture sorunu olmad biri benle aynı kartı kullanıyor diğeri ise laptop nvidia kart kullanıyordu.

buarada ben Cfg + Cache Klasörü + Kısayola komutlar bunları yapmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stabwound -- 9 Kasım 2011; 14:16:22 >

• catalyst ai açarsan siyah kutular olayı çözülür.
  • oyunu ilk yüklediğimde açmadı...
    atinin oyun için ürettiği sürücüyü yüklediğimde açtı...
    oyunu pek oynamadım fakat oyuna girdiğimde etraf sanki termal kamerayla bakılıyormuş gibi...
    bu durum normal mi acaba ? ekran ayarlarını arttırıyorum azaltıyorum hiç etkilemiyor..
  • rage güzel oyundur
    ;)
  • Şu grafikten kurtulmak için ne yapmak gerekiyor bilen var mı? Ekran kartım ati. Çıkan yamayı yükledim, en güncel sürücüyü kurdum grafikler resimdeki gibi hala...

• quote:

Orijinalden alıntı: Demus

Şu grafikten kurtulmak için ne yapmak gerekiyor bilen var mı? Ekran kartım ati. Çıkan yamayı yükledim, en güncel sürücüyü kurdum grafikler resimdeki gibi hala...

Ekran kartın ATI ise işin zor üvey evlat muamelesi yapmışlar resmen.

• ne üvey evladı sokak köpeği muamelesi yapmışlar vurmuşlar tekmeyi... bende de aynı...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.