Şimdi Ara

Bu psu Bu sistemi kaldırırmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Yaso De Souza

quote:

Orjinalden alıntı: Speed_Passion

oc da yapıcağım yani bi sorun olmaz değilmi gene bu psu ile?

quote:

Orjinalden alıntı: ahrimar

zalman fan kontrolcusu kasanın arkasından şebeke elektrığine ve guç ünitesine bağlanıyor. böylelikte sistemin o an ne kadar watt harcadıgını ön panelden izleyebiliyorsunuz. sistem 3dmark vantagede 400watta kadar çıktı. crysiste falan max.300-350 cıvarı. eğer bu değer doğru ise bizim hiç bir şekilde 450watt ve üstü güç kaynagına ihtiyacımız yok. resmen bizi yiyorlar. yok en az 600w alıcan , slı ise 1000 watt alıcan. zalmanın yalancısıyım.

Arkadaş gtx295 kullanıyor.

forumda gereginden pahalı ve gereksiz psu tavsiyleri yapılıyor 580w 230 milyonluk onermis arkadas ne hikmetse bu konuda bile

• COOLER MASTER 460W RS-460-PCAP-A3 PSU : 81 lira ---> novabilgisayar
    HIGH POWER 400W High Performance Serisi Güç Kaynağı : 76 lira ---> sanalmarketim
  • Bu powerı al.Her türlü yeterli gelir. 36Amper çıkış gücü var.Peak 450w-reel 400;
    http://www.deveyuku.com/Scripts/prodView.asp?idCategory=29001&idproduct=141491
  • 400W YETERLİ gelirmi sistem ve oc için?
  • quote:

400W YETERLİ gelirmi sistem ve oc için?
  • quote:

quote:

400W YETERLİ gelirmi sistem ve oc için?

• Bu linkte bütün sistem bileşenlerini, hatta overclock yapcaksan kullanacağın cpu'ya voltajı bile yazarak toplam gereksinimini bulabilirsin. faideli bir site kendisi:
    http://www.extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp
  • 318w çıktı ama sanmıyorum...
  • Evet güvenlik payı koymuşlar.Yoksa o kadar da tutmazdı.
  • yani 350w kesin kaldırmz değilmibu sistemi
  • Yuh beyler oldu olacak HighPower 1200 watt diyin .. Para o kadar kolay kazanılmıyor ki

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=38702

Al keyfine bak ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheViperadix -- 17 Temmuz 2009; 0:07:01 >
  • dediğim gibi en azla 40-50 civarında olucak bana o yüzden de 2.el oluor :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speed_Passion -- 17 Temmuz 2009; 0:07:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheViperadix

OCZ Fatal1ty 550w öneririm ben aldım gayet güzel sorunsuz kırmızı renkli çokta şekil.

Kusura bakma ama sizin bu saçma önerilerinizin sonu gelmiyo zaten.Adam 60 liralık psu istiyo sen gidiyosun fatalıty öneriyosun diğeri gidiyo 230 liralık psu öneriyo.O sisteme 400 watt yeter geri kalan 150watt napsın boş yere.
  • quote:

dediğim gibi en azla 60 civarında olucak bana

Kardeş az daha para biriktir 40 daha koy dediğimi al bence hem bak bayram var yaklaşıyor 2 kişinin elini öp bulursun 40 lira
  • bayrama kadar pc boştamı dursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yaso De Souza

quote:

Orjinalden alıntı: TheViperadix

OCZ Fatal1ty 550w öneririm ben aldım gayet güzel sorunsuz kırmızı renkli çokta şekil.

Kusura bakma ama sizin bu saçma önerilerinizin sonu gelmiyo zaten.Adam 60 liralık psu istiyo sen gidiyosun fatalıty öneriyosun diğeri gidiyo 230 liralık psu öneriyo.O sisteme 400 watt yeter geri kalan 150watt napsın boş yere.

Sonradan fark ettim ve o mesajı düzelttim kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheViperadix -- 17 Temmuz 2009; 0:11:44 >

• 40-50 arasında 400w 0 bulamazmıyım peki?
  • quote:

40-50 arasında 400w 0 bulamazmıyım peki?

BROSS ATX-400 400W 20+4 Pin 120mm Fan PSU - 56
    Ne kadar stabil olduğunu bilemem tabi.
    http://www.sanalmarketim.com/urun/dc08646f87c6ec7dc254228c17ae710b/BROSS-ATX-400-400W-20+4-Pin-120mm-Fan-PSU
  • Psu en dikkat edilmesi gereken bileşenlerdendir.Biraz daha para biriktir gerekirse bilgisayarın bir süre çalışmasın.Sonra psudan kaynaklanan sorunlarla başka parçalara zarar verirsin daha fazla masraf olur.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.