Highpowerı alabilirsin kardeş psuları kaliteli şüphen olmasın fiyatıda iyimiş.
400w yeterli gelirmi peki birde 350w kesinmi kaldırmaz hiç umut yokmu
quote:
Orjinalden alıntı: Speed_Passion
400w yeterli gelirmi peki birde 350w kesinmi kaldırmaz hiç umut yokmu
Denemeye değmez kardeş yük binince bide power kalitesizse sistemi yakabilirsin.Highpowerı al olsun bitsin.
yalnız ben pc den aldım parçaları sipariş verdi onlar parçalar gelince arıyacak kasayı götürecem deniyecekler yani 350w la herhangi bişey olursa onların suçu değilmi çünkü adam dedi bi getir deneriz ona göre bakarız dedi
quote:
yalnız ben pc den aldım parçaları sipariş verdi onlar parçalar gelince arıyacak kasayı götürecem deniyecekler yani 350w la herhangi bişey olursa onların suçu değilmi çünkü adam dedi bi getir deneriz ona göre bakarız dedi
peki böyle bir olay olursa?
quote:
quote:
peki böyle bir olay olursa?
Onların suçu olmaz sen veriyosun sonucta takın diye gönüllü olarak.Ayrıca böyle birşey düşünmek ayıptır.
neden ben veriyorum ben dedim kaldırmaz diye o bir deneriz içerde olmassa değiştiririz dedi ben napabilirim :S
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme