Şimdi Ara

Bu psu Bu sistemi kaldırırmı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Speed_Passion

birde bu var bu nasıl?http://www.deveyuku.com/Scripts/prodView.asp?idCategory=29001&idproduct=141491

bu linkteki iyi değilmi high power ın hemde
  • Highpowerı alabilirsin kardeş psuları kaliteli şüphen olmasın fiyatıda iyimiş.
  • 400w yeterli gelirmi peki birde 350w kesinmi kaldırmaz hiç umut yokmu
  • quote:

400w yeterli gelirmi peki birde 350w kesinmi kaldırmaz hiç umut yokmu

Denemeye değmez kardeş yük binince bide power kalitesizse sistemi yakabilirsin.Highpowerı al olsun bitsin.
  • yalnız ben pc den aldım parçaları sipariş verdi onlar parçalar gelince arıyacak kasayı götürecem deniyecekler yani 350w la herhangi bişey olursa onların suçu değilmi çünkü adam dedi bi getir deneriz ona göre bakarız dedi
  • quote:

yalnız ben pc den aldım parçaları sipariş verdi onlar parçalar gelince arıyacak kasayı götürecem deniyecekler yani 350w la herhangi bişey olursa onların suçu değilmi çünkü adam dedi bi getir deneriz ona göre bakarız dedi

??
  • quote:

birde bu var bu nasıl?http://www.deveyuku.com/Scripts/prodView.asp?idCategory=29001&idproduct=141491

High Power 400W her türlü yeterli gelir.
  • quote:

yalnız ben pc den aldım parçaları sipariş verdi onlar parçalar gelince arıyacak kasayı götürecem deniyecekler yani 350w la herhangi bişey olursa onların suçu değilmi çünkü adam dedi bi getir deneriz ona göre bakarız dedi

peki böyle bir olay olursa?
  • quote:

quote:

peki böyle bir olay olursa?

Onların suçu olmaz sen veriyosun sonucta takın diye gönüllü olarak.Ayrıca böyle birşey düşünmek ayıptır.

• neden ben veriyorum ben dedim kaldırmaz diye o bir deneriz içerde olmassa değiştiririz dedi ben napabilirim :S
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.