Şimdi Ara

Bu program bir güne sığdırılabilir mi ? (KAF kullanan ya da KAF'tan anlayanlar içeri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2- Problem (1-3 test)

3- AYT Matematik ((KAF 6TK)

4- Matematik tekrar amaçlı soru çözümü(3-5 test)

5- Edebiyat konu + soru

6- Tarih konu + soru

7- TYT matematik (KAF 3TK)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3132CD1BE -- 30 Mayıs 2021; 10:0:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mümkün değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-06AA0958F

Mümkün değil

Hocam peki ne yapmalıyım fikir verir misin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3132CD1BE -- 30 Mayıs 2021; 10:22:59 >
  • Mezun senende basarilar

• ben de kaf kullanıyorum ve programım seninkine çok yakın fakat çok zor yetişiyor ya da bazı şeyler eksik kalıyor. ama ben gün içinde çok fazla oyalanıyorum o yüzden yetiştiremediğimi düşünüyorum. sadece yemek tuvalet molasıyla sığdırabileceğini düşünüyorum. ben de sığdırmaya çalışıyorum zorunda olduğum için :))

• quote:

Orijinalden alıntı: apple cat

ben de kaf kullanıyorum ve programım seninkine çok yakın fakat çok zor yetişiyor ya da bazı şeyler eksik kalıyor. ama ben gün içinde çok fazla oyalanıyorum o yüzden yetiştiremediğimi düşünüyorum. sadece yemek tuvalet molasıyla sığdırabileceğini düşünüyorum. ben de sığdırmaya çalışıyorum zorunda olduğum için :))

senin program nasıl hocam

• 9 Tk çok max 5 ver 4 ideal

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: poyrazxyz

9 Tk çok max 5 ver 4 ideal

AYT mattan 4 TK TYT mattan 3 TK versem nasıl olur hocam sence ? TYT mat çok zorlamaz bence

• tyt zorlamaz da ayt hangi konu ona bağlı

• hocam tüm derslerden eksik konularım olduğu için hepsine bakmaya çalışıyorum. biraz karışık gidiyor ama kaf kısmı şöyle; kaftan eksik olan konularım kombinasyon, olasılık, küme, mantık, türev2, integral, problem testleri. şu an komb+küme diye gidiyorum bittiğinde olasılık ve mantık yapacağım gün içinde. limit ve türev testlerini günlere böldüm her gün 2 3 tane çözüyorum. türev 2 den de tk bitiriyorum. yani kısaca kaf için şu an günde problem, türev, küme, kombinasyon tk bitirme şeklinde gidiyor. diğer dersler için de geometri konu + soru, coğrafya konu, edebiyat konu + soru, tarih konu + soru, zaman kalırsa branş denemesi ve fen şeklinde. sözeller için özellikle 1 günde yetişmezse 2 günde 1 konu bitirme odaklı gidiyorum.

• hocam konudan alakasız ama, kaftan memnun musunuz fiyatına değiyor mu?

• 6tk dediğin kaf4'tense çok zor

• quote:

Orijinalden alıntı: altankorayb

hocam konudan alakasız ama, kaftan memnun musunuz fiyatına değiyor mu?

KAF çok iyidir şiddetle öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: pandie

6tk dediğin kaf4'tense çok zor

Peki ne yapmalyıım hocam ? Kaf 4'ten en fazla kaç tk gidilebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: apple cat

hocam tüm derslerden eksik konularım olduğu için hepsine bakmaya çalışıyorum. biraz karışık gidiyor ama kaf kısmı şöyle; kaftan eksik olan konularım kombinasyon, olasılık, küme, mantık, türev2, integral, problem testleri. şu an komb+küme diye gidiyorum bittiğinde olasılık ve mantık yapacağım gün içinde. limit ve türev testlerini günlere böldüm her gün 2 3 tane çözüyorum. türev 2 den de tk bitiriyorum. yani kısaca kaf için şu an günde problem, türev, küme, kombinasyon tk bitirme şeklinde gidiyor. diğer dersler için de geometri konu + soru, coğrafya konu, edebiyat konu + soru, tarih konu + soru, zaman kalırsa branş denemesi ve fen şeklinde. sözeller için özellikle 1 günde yetişmezse 2 günde 1 konu bitirme odaklı gidiyorum.

çok teşekkürler hocam yardımın için bende de eksik çok bir şekilde kapatacağız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3132CD1BE -- 30 Mayıs 2021; 11:29:33 >

• Düzenli 3-4 gidebilirsen çok iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: pandie

Düzenli 3-4 gidebilirsen çok iyi olur

peki hocam çok teşekkürler

• rica ederim. aynen öyle çalışmaya devam hocam başarılarr

• quote:

Orijinalden alıntı: poyrazxyz

tyt zorlamaz da ayt hangi konu ona bağlı

KAF 4 hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3132CD1BE

Hocam peki ne yapmalıyım fikir verir misin ?

Alıntıları Göster

Sdky11 nickli kullanıcı bir troll sanırım; konulara girip olumsuz şeyler yazıyor, fazla alakası olmayan cevaplar verip (size verdiği cevap gibi) çıkıyor. O yüzden yazdıklarını ne okumanızı ne de cevap vermenizi öneririm.

Günde kaç saat çalışmayı planlıyorsunuz bu programla? 12 misiniz?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.