< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3132CD1BE -- 30 Mayıs 2021; 10:0:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu program bir güne sığdırılabilir mi ? (KAF kullanan ya da KAF'tan anlayanlar içeri)

-
-
Mümkün değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-06AA0958FMümkün değil
Hocam peki ne yapmalıyım fikir verir misin ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3132CD1BE -- 30 Mayıs 2021; 10:22:59 >
Mezun senende basarilar
ben de kaf kullanıyorum ve programım seninkine çok yakın fakat çok zor yetişiyor ya da bazı şeyler eksik kalıyor. ama ben gün içinde çok fazla oyalanıyorum o yüzden yetiştiremediğimi düşünüyorum. sadece yemek tuvalet molasıyla sığdırabileceğini düşünüyorum. ben de sığdırmaya çalışıyorum zorunda olduğum için :))
-
quote:
Orijinalden alıntı: apple catben de kaf kullanıyorum ve programım seninkine çok yakın fakat çok zor yetişiyor ya da bazı şeyler eksik kalıyor. ama ben gün içinde çok fazla oyalanıyorum o yüzden yetiştiremediğimi düşünüyorum. sadece yemek tuvalet molasıyla sığdırabileceğini düşünüyorum. ben de sığdırmaya çalışıyorum zorunda olduğum için :))
senin program nasıl hocam
9 Tk çok max 5 ver 4 ideal
-
quote:
Orijinalden alıntı: poyrazxyz9 Tk çok max 5 ver 4 ideal
AYT mattan 4 TK TYT mattan 3 TK versem nasıl olur hocam sence ? TYT mat çok zorlamaz bence
tyt zorlamaz da ayt hangi konu ona bağlı
-
hocam tüm derslerden eksik konularım olduğu için hepsine bakmaya çalışıyorum. biraz karışık gidiyor ama kaf kısmı şöyle; kaftan eksik olan konularım kombinasyon, olasılık, küme, mantık, türev2, integral, problem testleri. şu an komb+küme diye gidiyorum bittiğinde olasılık ve mantık yapacağım gün içinde. limit ve türev testlerini günlere böldüm her gün 2 3 tane çözüyorum. türev 2 den de tk bitiriyorum. yani kısaca kaf için şu an günde problem, türev, küme, kombinasyon tk bitirme şeklinde gidiyor. diğer dersler için de geometri konu + soru, coğrafya konu, edebiyat konu + soru, tarih konu + soru, zaman kalırsa branş denemesi ve fen şeklinde. sözeller için özellikle 1 günde yetişmezse 2 günde 1 konu bitirme odaklı gidiyorum.
-
hocam konudan alakasız ama, kaftan memnun musunuz fiyatına değiyor mu?
6tk dediğin kaf4'tense çok zor
quote:
Orijinalden alıntı: altankorayb
hocam konudan alakasız ama, kaftan memnun musunuz fiyatına değiyor mu?KAF çok iyidir şiddetle öneririm
quote:
Orijinalden alıntı: pandie
6tk dediğin kaf4'tense çok zorPeki ne yapmalyıım hocam ? Kaf 4'ten en fazla kaç tk gidilebilir
quote:
Orijinalden alıntı: apple cathocam tüm derslerden eksik konularım olduğu için hepsine bakmaya çalışıyorum. biraz karışık gidiyor ama kaf kısmı şöyle; kaftan eksik olan konularım kombinasyon, olasılık, küme, mantık, türev2, integral, problem testleri. şu an komb+küme diye gidiyorum bittiğinde olasılık ve mantık yapacağım gün içinde. limit ve türev testlerini günlere böldüm her gün 2 3 tane çözüyorum. türev 2 den de tk bitiriyorum. yani kısaca kaf için şu an günde problem, türev, küme, kombinasyon tk bitirme şeklinde gidiyor. diğer dersler için de geometri konu + soru, coğrafya konu, edebiyat konu + soru, tarih konu + soru, zaman kalırsa branş denemesi ve fen şeklinde. sözeller için özellikle 1 günde yetişmezse 2 günde 1 konu bitirme odaklı gidiyorum.
çok teşekkürler hocam yardımın için bende de eksik çok bir şekilde kapatacağız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3132CD1BE -- 30 Mayıs 2021; 11:29:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Düzenli 3-4 gidebilirsen çok iyi olur
quote:
Orijinalden alıntı: pandieDüzenli 3-4 gidebilirsen çok iyi olur
peki hocam çok teşekkürler
rica ederim. aynen öyle çalışmaya devam hocam başarılarr
-
quote:
Orijinalden alıntı: poyrazxyztyt zorlamaz da ayt hangi konu ona bağlı
KAF 4 hocam
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3132CD1BEHocam peki ne yapmalıyım fikir verir misin ?
Alıntıları GösterSdky11 nickli kullanıcı bir troll sanırım; konulara girip olumsuz şeyler yazıyor, fazla alakası olmayan cevaplar verip (size verdiği cevap gibi) çıkıyor. O yüzden yazdıklarını ne okumanızı ne de cevap vermenizi öneririm.
Günde kaç saat çalışmayı planlıyorsunuz bu programla? 12 misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Mezun senende basarilar |
Benzer içerikler
- diş hekimi maaşı
- 80 tyt 50 ayt kaç bin
- selin hoca pdf
- askeri tıp nasıl okunur
- ayt edebiyat nasıl çalışılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X