Şimdi Ara

Bu pereira napiyor anlamadim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bekir belki tamam ama. Egemen in baska kulup aramasini istedigini nasil soyleyebilirler ya.

Egemen turkiyenin bana gore en iyi stoperi. Milli takima fatih terim semih kaya ve hakan baltayi aliyor. Sirf galatasarayli diye. Baska hoca olsa direk egemeni alir. Zaten goruyoruz her milli takim macinda max 60. Dakikaya kadar oynuyorlar bir stoper ile sonrs stoper degisikligi yapiliyor. Bi oyunda neden stoper degisijligi yapilir sakatlik disinda anlamiyorum. StOper oyle kritik bir mevki ki en ufak hatada maci kaybettirebilir.

Egemen bana gore brunodan bile daha iyi hatta acik ara en iyi stoper turkiyedeji.

Bruno gibi saatli bomba degil. Takima sadik neden yeni kulup bakiliyor anlamiyorum ya. Biri bana mantikli aciklama yapsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Egemen'in topla telaşını gören her futbol adamı O'nu tanımadan göndermeye kalkar ama TR liginde tekniğin gereksizliğini, sadece gücün iş yaptığını, bazı formalarla ne yaparsan yap faul çalınmayacağını öğrenirse o zaman Egemen ligin en iyi stoperi olur.
    Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • Egemen kalirsa vatandasi brunoyu kesmek zorunda kalcak keza yeni defansda geliyor. Şaka maka yedekte niye tutmak istemiyor onu anladim 3 stoper birden yolluyorsun 2 stoperle sezonu nasil gecircek bilemedim

• olayın iç yüzünü bilmiyoruz. egemen senede 21 22 maç ortalamasıyla oynuyor ve fenerbahçe gibi bir takım onun bu maç kondisyonuna guvenemez. egemen de 33 yaşında son sözleşmesinde mutlaka forma şansı garanti olan bir yere gitmek ister. bu sebeple anlasilamamis olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Fidel Castro

olayın iç yüzünü bilmiyoruz. egemen senede 21 22 maç ortalamasıyla oynuyor ve fenerbahçe gibi bir takım onun bu maç kondisyonuna guvenemez. egemen de 33 yaşında son sözleşmesinde mutlaka forma şansı garanti olan bir yere gitmek ister. bu sebeple anlasilamamis olabilir.

Kjaar geldi diyelim.
    Bruno var. Bekir var. Egemen var.

Egemen brunodan dahs iyi bence. Bruno gitmek istiyor. Macta umursamaz hareketleri var. Kaldi ki bekir gitti diyelim.

1 kisi sakatlanirsa nolcak. Hic olmayan bir sey mi 2 stoperle ligi mi bitiricez. Yeni transfer yapilmali mi sizce egemen bekir varken.

Yildiz forvet alinmasi gerekirken ve o saldirilardan dolayi yabancilar fenere gelmryi 2 kere düşünurken yabanci kontenjani kalkti diye turk oyuncu mu gonderilir ya. Fenerbahce ruhunu en iyi turkler ortaya koyuyor. Yabanci futbolcu gs fb derbisini anlamaz ama turkler daha cocukluklarindan beri fener gs derbileriyle buyuduler

• Egemen bana göre de ülkedeki en iyi stoperlerden biri ama Egemeni yollayıp da Bekirle oynamayacağız yani Kjaer ve Maicon alınmak üzere yazılanlara bakılırsa.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • Egemen yasindan dolayi vazgecilmez degil ayrica topu oyuna sokmasi cok kotu onun haricinde en iyi Turk stoper, yerini dolduracaklarsa problem yok.

Fenerbahçe S.K
  • Egemen=Servet. top geçer adam geçmez mantalitesiyle futbolda bi yere gelemiyorsun. al Servet de taş gibi defanstı türkiye liginde, şevşenkoya karşı oynayınca follofoş etti adam.

Tamam stoper dediğin sert olur da azcık top oynamayı da bilmesi lazım. gelene bi tekme, gidene bi tekme vurmakla futbol oynanmaz.

Orijinalden alıntı: Fidel Castro

olayın iç yüzünü bilmiyoruz. egemen senede 21 22 maç ortalamasıyla oynuyor ve fenerbahçe gibi bir takım onun bu maç kondisyonuna guvenemez. egemen de 33 yaşında son sözleşmesinde mutlaka forma şansı garanti olan bir yere gitmek ister. bu sebeple anlasilamamis olabilir.

egemen bu sezon ligin ilk 3-4 ayını kaçırdı döndükten sonra 22 maç oynadı.
    ondan önceki sezon ligde son 2 ay sakatlandı avrupa falanda olmadığı için 21 maç oynamış. sakatlanana kadar hiçbir maç kaçırmamış
    ondan önceki sezon 42 maç oynamış
    ondanda önce beşiktaşta 50 maç oynamış

Bu adamın ölüsü bile bu takımda oynar.Sakatlandıktan döndükten sonra kaç hafta gol yemediğimizde ortada

• Adamin sadece Tr ligini dusunmedigi belli

Egemen asiri faullu oynayan bir adam,topu oyuna sokma becerisi yok,hizli degil

Bu kadar dezavantaji varken yuksek fiyata durmasi hata olur,indirime giderse kalsin,yedekte is yapar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

1) Guarin gelmeyecek dün de söylemiştim. Bugün tekrar teyit ettim bilgiyi.
    2) Hoca Stoch'u görmek istiyor Stoch tekrar dönecek.
    3) Terranao Kjaer'de ısrarcı fakat Vitor Maicon'u istiyor. Maicon olmazsa Kjaer'le her konuda anlaşıldı.
    4) Emenike ve Sow ikisi de gidiyor.
    5) 3 forvetle görüşülüyor ikisi gelecek isim alamadım.
    6) Mehmet Topuz Kayserisporla anlaştı.
    7) Nani İtalya'ya gidiyor .

Hocanın bir taktiği var belli ki; zamana bırakmak gerek.

Orijinalden alıntı: Nuhancuri

Evet arkadaşlar

1) Guarin gelmeyecek dün de söylemiştim. Bugün tekrar teyit ettim bilgiyi.
    2) Hoca Stoch'u görmek istiyor Stoch tekrar dönecek.
    3) Terranao Kjaer'de ısrarcı fakat Vitor Maicon'u istiyor. Maicon olmazsa Kjaer'le her konuda anlaşıldı.
    4) Emenike ve Sow ikisi de gidiyor.
    5) 3 forvetle görüşülüyor ikisi gelecek isim alamadım.
    6) Mehmet Topuz Kayserisporla anlaştı.
    7) Nani İtalya'ya gidiyor .

Nani İtalyaya gidiyor deyince ağzının orta yetine kürekle geçiremesim geldi

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
    "Bismillahirrahmanirrahîm"
  • kovulsamda parami alsam gitsem diye bekliyor.

yorumlarınıza devam edin,
    belki bir takımın başkanı sizi okur,
    TEKNİK DİREKTÖR olarak sizi seçer.....

Samsung EVO 850 V-NAND 500GB M.2 SSD |Seagate ST2000DM001 2TB 3.5" HDD | Noctua NH-D15 Cooler
    NZXT H440 ATX Mid Tower | Kingston HyperXFury 2x8(16GB) 2400Mhz DDR4 | Evga SuperNova 750 G2
    ASUS ROG Swift PG248Q 24" 144hz 1ms G-Sync
    Logitech G502 Proteus Spectrum
    Kingston HyperX Cloud 2
    Logitech G510
  • Egemen o kadar da iyi bir stoper dgil bence hava toplarinda ikili mucadeleye girmeye cekiniyor uzun boylu daha saglam bir defans lazim fenere lugano gibi kasi gozu yarilacak birisi

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.