Şimdi Ara

Bu pereira napiyor anlamadim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Sempatizann

Egemen o kadar da iyi bir stoper dgil bence hava toplarinda ikili mucadeleye girmeye cekiniyor uzun boylu daha saglam bir defans lazim fenere lugano gibi kasi gozu yarilacak birisi

Futbolla alakan yok. Nasil kafa toplarina ikili mucadeleye cekiniyor. Adam gecirmiyor . Srn hic fenerbahcenin calimdan yedigi golunu gordun mu?

Fener zaten bu sene cok az gol yedi. Yedigi butun goller de ki %90 i ceza sahasi disindan.

Hatirla.

Sneijder 2 gol atti uzaktan.

4 5 tane tam 90a giden fuze gibi sut vardi akhisar falan olavilir. Sivastan freekickden gol yedik. Ysni fenetin sikintisi uzaktan gol yemesi ama o goller de kalecinin hatasi degil.

Egemenin calim yedigi bi pozisyon bul susucam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• RobinHood35 kullanıcısına yanıt
    Ben cali yiyor demedim ki nerden cikardiniz hava toplarinda ikili mucadeleye girmeye cekiniyor dikkatli izlerseniz gorursunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupa, lig, Türkiye Kupası derken 3 kulvarda mücadele edecek takım. Geniş kadroya ihtiyaç var ki Egemen gibi yurekten oynayan bir adamı gönderirlerse asrın hatasını yaparlar. Egemen giderse cidden cok üzülürüm. Bizim takımın böyle karakterli centilmen futbolculara ihtiyacı var.

İslam ÇUPİ
  • Egemen en iyilerden ama tek dezavantajı sakatlanma potansiyeli olan bir topçu Emre gibi..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Millete efendilik yoktur; hizmet etme vardır. Bu millete hizmet eden, onun efendisi olur.
  • Nuhancuri kullanıcısına yanıt
    işkembeci diyorum ben böylelerine.
  • fbnin maçlarını izleyip iyi analiz yaptığını düşünüyorum pereira ve terronun çünkü egemen eski egemen değil sakatlandıktan sonra çok hantallaştı 2li mücadele tamam ama topu ayaktan çıkarma isabetli pas oranı bu sezon çok azdı. Egemen aykut kocamanlı kadrodaki uefadaki maç performanslarından çok çok uzakta Bize hızlı top çevirecek adamlar lazım Alveste büyük ihtimalle gidiyor. sporting lisbonla anlaşmış otobüse saldırıdan dolayı kalmak istemiyormus... Bitane daha kjaerin yanına hızlı mücadeleci birini getirecekler egemen belki yedek olarak kalır yada gider... egemen serdar bekir bencede artık gitmeliler.... Fb ye hızlı adamlar çabuk düşünebilen karar veren defans adamları lazım kjaer gibi adamlar lazım....1. transfer isabetli 2. si beklemede egemen yedek olarak değerlendirilebilir.
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.