Arkadaşlar kardeşim basket maçı yaparken parmağı karşıdaki kişinin bacağına diklemesine gelmiş ve işaret parmağı aşağıdaki gibi morardı. Parmağını hissediyor, fazla acımıyormuş. Sizce evde yapılacak bir müdahale var mı yoksa hastaneye mi gidelim?
iç kanama var gibi. doktora gitsin hemen
kardeşim ole parmagı goren zaten huylanır hemen doktora gidin aaa
Allah korusun kangren olabilir. Bence en yakın sağlık kuruluşuna gitmesliniz
Pek bir bilgim yok ama bence hastahaneye gitseniz iyi olur.
benim baş parmağıma olmuştu.. doktor şöyle bir bakmıştı, kremmiydi, ilaçmıydı birşey vermişti hatırlamıyorum tam.. çok endişelenmenize gerek yok ama gidip baktırsanız iyi olur..
Benımde baş parmak sakatlanmıstı. Ayanın birleşim yerıne dogru üst taraf davul gibi olup morarmıstı. 1 ay cermesını çektim. Şuan 2 ay falan oldu hala tam geçmiş degil. Diyecegim şu ki bence gidin hastaneye sonra daha kötü sonuçlar falan olabilir.
beynin çalışmıyormu gelip konu açacağına gidin doktora hemen
Benimde aynısı olmuştu orta parmağıma . Annem bi krem ve başka bişey sürdü 1 hafta kadar . Bide o parmağımı olabildiğince oynatmadım ve geçti . Her hafta beden dersinde bunun küçük çaplılarını yaşarım hayvan arkadaşlarım sağolsunlar
quote:
Orjinalden alıntı: Fırtınam...
benim baş parmağıma olmuştu.. doktor şöyle bir bakmıştı, kremmiydi, ilaçmıydı birşey vermişti hatırlamıyorum tam.. çok endişelenmenize gerek yok ama gidip baktırsanız iyi olur..
Baksen, demek seninkiyle aynı
arkadaşlar korkuttunuz valla o kadar ciddi mi olay? bi tanıdık parmağa patates sürüp sarılmasnı söyledi? sizce?
gidin çabuk ben blok basarken zıpladım bloğu bastım yere düştüm ve düşerken elim yerine serçe parmağımı koydum yanlışlıkla serçe parmak baş parmak gibi oldu eğer krem filan almasaymışım zor geçermiş ve daha kötü şeyler de olabilir gidin çabuk
quote:
Orjinalden alıntı: DunkeR
beynin çalışmıyormu gelip konu açacağına gidin doktora hemen
beynin işleyişiyle alakalı bi durum değil bu. kalp krizi bile geçiriyor olsa önce dh'ye konu açılması lazım
aynısı benim serçe parmağıma olmuştu kırıkçı-çıkıkçıya gitttik parmağım çıkmış kadın geri yerine taktı
Aynısı benim kaynımdada var. Aynı aynıııı....
Benimde ilk antreman parmağım kırılmıştıLisansı geciktirdiğim için bu sene yokum
Konuya girmicem dedim girdim yine içim bi fena oldu.
Benden doktor falan olmaz
Halbuki Lost-türkiye çekilse jack'in rolü için aday olucaktım