< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu para helal midir ?

-
-
Patron olsan senin işçin öyle bir şey yapsa ona ne derdin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Patron sana harclik vermemis, senden bir sey almani istemis. Sen 130'a almissin ama patrona 150'ye aldim diyorsun. Bir dusun bakalim, sence helal mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Pazarlık benim elimdeydi. Hiç adamla konuşmasam benden alacağı 150 liraydı .
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kafaya bak pırıl pırıl. Ama konuşmuşsun, ne olabilir sence. Fiş almıyor musun ayrıca, iş yerine bir şey alırken fiş alınır, gider olarak yazılır sonra
Sen o isi kendi adina yapmaya gitmedin, patronun adina yapmaya gittin. Yaptigin pazarlik da onun adina. Patronuna soylersin, yapmak zorunda degildim ama pazarlik yaptim diye. O da zaten 150'ye raziydim deyip 20'yi sana birakirsa ne ala, yoksa patronuna vermelisin o parayi.
Birisine bişey alıyorsan kesinlikle fiş ya da fatura alın.Bence etik değil sizin yaptığınız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Helal haram bilmem öyle de yargılamam ama etik değil . Ahlaki açıdan bana uymaz . Saygılar .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
20 lirada senin pazarlık için çaban bence çabalamasan o para olmazdı. Patronunun çabası değil.
Patrona durumu söyle kararı o versin 20 TL için günaha girme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zindan72 -- 30 Kasım 2021; 20:34:54 >
Değildir
mantığa bak
Patron işçiye hakkını veriyor mu ki? 20 liranın hesabını sorabilecek? Daya asgari ücreti ne yol parası ne yemek parası (arada maaşıda vermezler şirket krizde diye) ondan sonra 20 lira aşırtmışın etik değil. Asıl etik olmayan bir şey varsa o da kişiye hak ettiği maaşın verilmemesidir. Herkes hak ettiği maaşı alsa bugğn kimse 20 liranın 30 lşranın hesabını yapmazdı. Avrupa gibi olurduk. Bedeli neyse o paradan alırdık, çünkü maddi kaygımız olmazdı.
Kafaya bak düşünceye bak.Sen asgari ücret 1000₺ olsa bile hak edemezsin
artan parayı patronuna verirsen sorun olacağını sanmıyorum sonuçta adamın parası için pazarlık yapıp artan parasını geri verdin
-
Kanka 150 TL yi sana kim verdi patron. O paranın tümü her türlü patrona aittir. O ürün dolar bazlı olsaydı ve dolar anlık değişmeye başladı sonrasında adam sana 15 lira daha vereceksin deseydi patrona söylemeyip cebinden mi verecektin, hayır :) O zaman çözüm doğru olandır kardeşim sen kazanırsın her zaman bu işler böyle. Haa, haddimiz değil böyle ders nitelikli konuşmak ama inan yanlış yapınca doğrusu mutlaka bir gün karşına çıkıyor.
Haram
Dolandırıcılığa ilk adımı atmışsın helal olsun. Şerefli bir insan olmaktan çıkmışsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekatroniks -- 1 Aralık 2021; 3:40:26 >
Helel.
Kendi paran için pazarlık etmedin ki,
patroncuğunun paracıkları için pazarlık ettin, o kadar paragözidiysen pazarlık etmeyeydin.
En Beğenilen Yanıtlar

Sen o isi kendi adina yapmaya gitmedin, patronun adina yapmaya gittin. Yaptigin pazarlik da onun adina. Patronuna soylersin, yapmak zorunda degildim ama pazarlik yaptim diye. O da zaten 150'ye raziydim deyip 20'yi sana birakirsa ne ala, yoksa patronuna vermelisin o parayi.
|
Kafaya bak pırıl pırıl. Ama konuşmuşsun, ne olabilir sence. Fiş almıyor musun ayrıca, iş yerine bir şey alırken fiş alınır, gider olarak yazılır sonra |
Benzer içerikler
- bargello bayilik yorumları
- burun nasıl kanar
- doğunun parisi
- erkek cinsel organda tahriş kremi
- hapşırık kokusu çözümü nedir
- discord açıldı mı
- prompt mühendisliği
- elektrikli bebek arabası
- dünyanın en büyük vinci
- black friday ne zaman 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X